- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.341
slm şekerler biz geldik
dra gittik kuzuma aşı yaptılar bende kan testi verdim baklım
geçmişi okuyamadım bi yaramazlık yoktur inş
hoşgeldin nurcum nasılsın ilayda nasıl
geçmiş olsun kuzuna
canım inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar
ne zaman alcan sonucu
burcudan hayırlı haberler bekliyoruz
aday adayları oluoda ablacım bölee içime sinen olmadı taaa armut sapı üzüm çöpü ayıklıorumm :kedi:kız sen evlenmeye karar ver, çeyiz işi kolay, hallederiz onu :) sen söyle bakiim bir aday ya da aday aday adayı yok mu? yoksa söyle ben seni hemen Ayvalık'a alayım, buraya gelenin kızmeti açılıyor ve evleniyor, koskoca İstanbul'da bulamadım, geldim küçücük Ayvalık'ta kafesledim kocayı ben kaydirigubbakcemile3
canım benim, öyle herşey kısmetle :)
:roflol::roflol::roflol:üşenme kuşum üşenmeeee
evlilik kadar güzel bir şey yok eğer doğru insanı bulur ve hayatını ona adarsan aşkını doya doya her an yaşarsan hayat dahada güzel bir hal alıyor yavrummm umarım hakettiğin birini bulursun veee başın bağlanır yerimseniben
gel anam gel gaza gel
bırak anam bırak kendini bize bırak sonra zaten kendinide aklınıda kaybedersin kaydirigubbakcemile3
herifin kollarına atarız atmasınada sonrasınıda artık sen düşün bacım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm geçmiş olsun umarım temiz çıkar herşeyslm şekerler biz geldik
dra gittik kuzuma aşı yaptılar bende kan testi verdim baklım
geçmişi okuyamadım bi yaramazlık yoktur inş
hoş geldin gözüm
hastanede ne aşısı vuruldun canım zehirli ishalmi?
sağlık ocaklarını bir onu yapmıyor özele giriyor diye
sen ne zaman alıcan sonuçları gülüm? umarım ciddi bişi çıkmaz
canım ekimin 13ünde çıkacakmış dr şampan ve ilaç verdi şimdilik onları kullanacam
burcunun sancıları mı başladı
eheuehueheuee posta kuşuuu hihoyyyt öseldeeenn canımmmm opuyorumnanaktanyengeç sen nerden aldın haberleri bakim posta kuşuuu
canımmm bebişin gelmek için hazırlık yapıoo yavaş yavaş..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnslm kızlar nasılsınız?geçmişe dönemedim döktürmüşsünüzdür siz ..bizde hafifte olsa sancılar başladı kasılma oluyor sonra ince sızılar alt kısmımda ...karmakarışıgım sanırım böyle beklemek kötü oluyor..
slm kızlar nasılsınız?geçmişe dönemedim döktürmüşsünüzdür siz ..bizde hafifte olsa sancılar başladı kasılma oluyor sonra ince sızılar alt kısmımda ...karmakarışıgım sanırım böyle beklemek kötü oluyor..
burcunun 2 gündür pembe kahve akıntısı oluo ağrılarıda var en son c.tesi doktora gitmişti bu hafta içi gelebilir demişti bakalım bizde beklioruz akıntısı olunca bugun doktora gidicekti ama ulaşamadı sonrasında ne yaptı bende bilmiorum haber veririm dedi..yengeçcim sanırım öyle artık ben geliyorum yavaştan hazırlan diye sinyaller gönderiyor galiba..burcu nerede ondan bu ara haber bekliyorum bende..
:roflol::roflol::roflol:
amin canımm allah iyi insanlarla karşılaştırsın..allah herkesin gönlüne göre versinnn
hoşgeldin canımmm geçmiş olsun umarım temiz çıkar herşey
kızlar hale bu sabah çıkmış hastaneden..topiş kızıda kendide iyimiş ama kendisinin sancısı varmışşş (allah yardımcısı olsun).. en yakın zamanda aranızda olucam dedi... bizden bu kadarlık şimdilik :hulya:
canım biz bütün aşıları özelde druna yaptırıyoruz
benim sonuçlar 13-14 günde çıkacakmiş
bugün zehirli ishalide vurdular şimdi uyudu bakalım
slm kızlar nasılsınız?geçmişe dönemedim döktürmüşsünüzdür siz ..bizde hafifte olsa sancılar başladı kasılma oluyor sonra ince sızılar alt kısmımda ...karmakarışıgım sanırım böyle beklemek kötü oluyor..
burcunun 2 gündür pembe kahve akıntısı oluo ağrılarıda var en son c.tesi doktora gitmişti bu hafta içi gelebilir demişti bakalım bizde beklioruz akıntısı olunca bugun doktora gidicekti ama ulaşamadı sonrasında ne yaptı bende bilmiorum haber veririm dedi..
canım hastanedeymiş burç doktoru bekliolarmış...amiiiinnnnnnn gülüm amiiiiiiinnnn inşalllaah rabbim karşına düzgün bir insan çıkarsın :Saruboceq:
ooyyy neden sancısı varmışki acaba :uhm:
umarım enfeksiyon yoktur :1no2:
biraz fazla kalmıilar sanki hastanede :uhm:
bir arta bakiiim dünürümü kıs özgecan
veririm canımm gözünüz kulağınız bende ossuunnn:hulya:kumsalım evet beklemek sıkıcı oluyor sma ypacak hiçbirşey yok yarına kadar bekleyecem yarın akşam doktor randevum var zaten yine söyleyecem .. demek burcunun sıkıntısı başladı her an geleblir miraç hadi bakalım hayırlısı haber alınca bizede ver ..
kızlar ben kaçayım yine gelirim..azıcık birşeyler atırştırayım..görüşürüz sonra..
gülçinim galiba öyle olcak zaten doktorum eşime bekledigimizden dahada erken gelecege benziyor demiş ama 24 saat bile kalsa kar kardır demiş o yüzden bol su içsin demiş günde 4 litre su içmeye çalışıyorum..
canım hastanedeymiş burç doktoru bekliolarmış...
haleyide bırakmamış hastane 2 gece yatırıolarmış canımm..heralde sezeryan bazılarında ağrı sızı sancı yapıo yaa öle bişe heralde..yani ameliyatın verdi bişe galiba
aaa neden özelde yaptırıyorsunuz hepsini?
paranızmı çok geliyor yavrum devlet zaten veriyor sağlık ocaklarına aşıları
/QUOTE]
özel sigorta karşılıyor canım hiç para ödemiyoruz
aaa neden özelde yaptırıyorsunuz hepsini?
paranızmı çok geliyor yavrum devlet zaten veriyor sağlık ocaklarına aşıları
/QUOTE]
özel sigorta karşılıyor canım hiç para ödemiyoruz
heee tamam o zaman yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?