- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.181
HıLAL afferin kız becermişin heee baktım gördüm yorumumuda yazdım :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya of özeli şaretlemiştim ama ya genel albüme de çıkmış
aaa dur hemen bakam bakalım becerebildinmii
hay onun anasıgilini Çok üzgünüm çoook
anladım canım kaçış yok yani kurbanda ordasınız allah yardımcın olsun o halde ne diyim gülüm
heee iyi o zaman canım yaa bende hiç uyuyamıyorsun sandımdı kııızz
HİLAL afferin kız becermişin heee baktım gördüm yorumumuda yazdım :):)
cancanlar bana müsaade ben kaçar kocişim yatakta beni bekliyor opuyorumnanaktan yanlış anlaşılmasın uyumak için bekliyor kaydirigubbakcemile3 ben yatmadan nefesimi duymayadan uyuyamıyorda benimki :asigim:
neyseeem gidemde sarılam kocişe Şeniz
haydin iyi geceler hanımlar yarın gelirseniz görüşürük kendinize iyi bakın anacım byeee
cancanlar bana müsaade ben kaçar kocişim yatakta beni bekliyor opuyorumnanaktan yanlış anlaşılmasın uyumak için bekliyor kaydirigubbakcemile3 ben yatmadan nefesimi duymayadan uyuyamıyorda benimki :asigim:
haydin iyi geceler hanımlar yarın gelirseniz görüşürük kendinize iyi bakın anacım byeee
hmmm benim Gülçin'im ruhsuz değil Hilal'cim, o benim gün ışığım, anlaştık? vereliniortakablam aşkolsun ya sen de mi bari sen anlasaydın halimden hadi bu gülçin ruhsuz ama sen senağlama
ya şaka maka tamam özledim ama benim de kocamın da içine sinmezdi dediğin gibi ablacım ya o ordayken güsel olmaz saten a.s
aaa biz de Gülçin'le seni şey sanmıştık :kedi:ben geldim ama kimse yok
markete inmiştim sizede gidiyorum diye yazmıştım ama net sorunlu yollamamış Çok üzgünüm çoook
valla markete inmiş meğerse, ben de muzur düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3ablaaa nur kimbilir şuan ne yapıyor kaydirigubbakcemile3
bizde senii şey etmeye gittin sandıydıkk kaydirigubbakcemile3
heee burdayım topiğin cadısı olarak ne olduuuuuuu -tatlicadiarzu-
ohhh iyi alıştınız siz bakıyorum, ne güzel hihoyyytkıızz şimdi adın geçti heee eşim dediki nur online ise sor bakalım kurban bayramında nereye gidiyorlarmış? Sordum bende :):)
hadi ya? senin de mi?benim uyku sorunum var uyuyamam ki
kız nispet mi yapıyorsun şimdi? klava: sen gel bakalım bizim haftalarada sorarım ben sana kötükedihüsohadi ya benim hiç problemim yok uykuyla küt yatıyorum pat die uyuyorum çok şükür:)
heh söyle söyle, bana inanmıyor :roflol:konuş sen konuş son zamanlara gelde görcem ben seni bakalım nasıl uyucan kafamçokkarıştı
hadi git kocişine, bekletme :kedi: yarın görüşürüz :)cancanlar bana müsaade ben kaçar kocişim yatakta beni bekliyor opuyorumnanaktan yanlış anlaşılmasın uyumak için bekliyor kaydirigubbakcemile3 ben yatmadan nefesimi duymayadan uyuyamıyorda benimki :asigim:
canımm söyledim aynen böyle ben yürümek istemiorum bakın bi çaresine dedim şirkette bütün adamların altında araba var benzin mazot bedava kötükedihüso biz yayan dedim..bakalım belki araba koyarlarsa eve kadar olmasada otobüsle gittiğimiz son durak işle evin ortası oluo oraya kadar bırakabilirlermiş..oy canım ya sende söyle güzelim bende otobüsü kaçırıyorum mecburmuyum yürüreyerek gitmeye akşam saati it var kopuk var deeee alla allah buldular seni sessiz sende henç kızsın ona bakılırsa
evtt ablacım bide 4 senedir burdayım ben alıştım herşeyine çok benden sonra 3 eleman alındı ama benim yapım acık sessiz dişimi gösteremem :kedi:çalışma hayatı çok zor be güzelim ne yazık ki patronlar elemanlarını sömürmek için ellerinden geleni yaparalr, dediğin gibi bazı uyanıklar da işlerini çok güzel kılıfına uydurup kaytarırlar... ne yapacaksın be güzelim, istediğin gibi bir iş bulmak mucize... ya da loto gibi bir şey... neyse olduğu gibi kabullenmen gerek yoksa çekilmez olur canım
galiba arabayla eve değil ama çarşıya kadar bırakacaklarmış ablacım o yolu zatehergun yürüodum kışın saatler geri alınınca zor oluo ama hade o gune kadar taa var die geçiştiriorummbenneyaptımkisana katılıyorum, bir şansını dene bence Özge'cim
eftt canımmm sen taa hamişştin ben geldiğimde gülüm çiğdemim vardı takip ediodum muhabbetlerinizi çok güseli herşeyy:gitme:canımmm kuşuumm yeni sayılmazsınn gülüm sen ben doğurmadan evvel geldiydin o bakımdan eskisin cicim :)
kııızz özgecan ne techizatı anam yanında tel. olsun kafii bana bir alo de yada sms ok gerisini ben hallederim yerimseniben
ooyyy kıyamam sana yyaaa böyle tiplere uyuz oluyorum uyuuuuuuzzzzzz kötükedihüso
ayyy hakketten gıcık bir durum yaaa öööfffff baştan dişini göstercen aslında sert yapçan bak o zaman kullanabiliyorlarmı seni benneyaptımki
sende iyiki varsın kııııııızzz iyiki dünürüm çekmiş seni buraya hihoyyyt
günaydin canımmm iyiyim bugun geldim işe taa hiç iş miş yapmadımm kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canımmm :1hug:yengeçcim günaydın canım benim nasılsın
işin zor valla canım bari dedikleri gibi durağa kadar bıraksalar
hiç değilse senin için daha kolay olur kuzum
heh oldu mu cicim sonunda bak koydumişte rahatladın mı:)
hade git bakalım ben de gideyim sonradan gelenler bakar artık albümüme:)bu arada sivri yorumlar bekliyodum senden güsel yorumlar yaptın sağol cicim Şeniz
benim kocişim de bensiz uyuyamazdı bu arada mafoldumben senağlama :gitme:
iyi geceler canım benim tatlı rüyalar
hmmm benim Gülçin'im ruhsuz değil Hilal'cim, o benim gün ışığım, anlaştık? vereliniortak
aaa biz de Gülçin'le seni şey sanmıştık :kedi:
valla markete inmiş meğerse, ben de muzur düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3
öyle değilmiş işte kaydirigubbakcemile3
oyyy tatlı cadım beniiiim kaydirigubbakcemile3
ohhh iyi alıştınız siz bakıyorum, ne güzel hihoyyyt
heh söyle söyle, bana inanmıyor :roflol:
hadi git kocişine, bekletme :kedi: yarın görüşürüz :)
hepinize günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim dün akşam bilgisayarın başına oturdum internete giremiyorum bende sinir oldumvar bi halt bakalım bende kayın valideme indim kociş gelene kadar
eftt canımmm sen taa hamişştin ben geldiğimde gülüm çiğdemim vardı takip ediodum muhabbetlerinizi çok güseli herşeyy:gitme:
hee canım techizattan kastımm telefon nonnn kaydirigubbakcemile3
işte herkesin bi mizacı vardır yaaa benim mizacım diş gösteertmeye hiç müsait değilll mafoldumben istesemde yapamıorum :1no2:
ŞenizŞeniz canımmm benimmm bende iyi kii sizi tanımışımmm burcu iyki anlatmış sizi banaaa :hulya:
kısss gülçinnn bizim buralarada gelsenizeeee adapazarı bursa yakın nennnnopuyorumnanaktan
günaydin kıslarrr hepiciğinizeeee opuyorumnanaktan
günaydın kumsal yengeç
kızlar hepinize gnaydınlar
günaydın kumsal yengeç
günaydin canım nasılsın bittimi hazirliklarrr..günaydın kumsal yengeç
sanada günaydin canımmmmmmŞenizCanlarııımmm ciğerlerimmm şekerparelerim beniiimmmm
haftanın tam ortasından hepinizzzeeeeeeeeeeee kocamaaaaaannnnnnn
günaydın birtaneeeemmmmmm
evet canımcım yaaaa ruh ikizim çiğdemimde vardı olsun biz biraz takılalım o yine gelir yanımıza çiçekli donlarından bahseder yeterki iyi olsunda :1hug:
heee anladım cicim söyle burcuya versin noyu kıss sana yada ben özelden atam yerimseniben
kkıııss sen benim yakınımda olcen ben sana sert yapmayı öyle bir aşılardımkiiii beni bilem geçerdin anacım sen CADIARZU
evet evet dünürüme bende çooook teşekkür ederimmm a.s.
aayyy özgecanım inan ayvalık dönüşü aklıma geldi bursadan geçerken ama hiç mevzusu olmadığı için dile getirmedim birde laf aramızda benim dünür davet etmeyince zorla kendimi davet ettirmiş olmayayım dediydim kaydirigubbakcemile3
yoksam gelmezmiyim gülüm yaa bursa neki şurası