gülçinn yeawrrummmm :jeyyar: ben eskimiyim yenimiyimm hade isim annem ol benimmmm laelaelaelaelae
ben size haber veririm yeterli techizat ossunn yeterki :hulya::hulya: işim ne ayooolllll sositososito turkbayragi
canımmm kuşuumm yeni sayılmazsınn gülüm sen ben doğurmadan evvel geldiydin o bakımdan eskisin cicim :)
kııızz özgecan ne techizatı anam yanında tel. olsun kafii bana bir alo de yada sms ok gerisini ben hallederim yerimseniben
evet canım benim de hiç aklıma gelmezdi ama oluyormuş işte :)
bence de Nur bizi dinledi kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hayatım, yarın görüşürüz :)
evet evet hemde sıkı dostluklar kurulabiliyormuş hihoyyyt
ablaaa nur kimbilir şuan ne yapıyor kaydirigubbakcemile3
evet canım o yönden sıkıntı yok şükür
oooo süper hadi yine iyisin canım
iyi akşamlar canım benimm görüşürüz opuyorumnanaktan
ne oldu cicim uğramamışsın buraya işmi buldun kendine yoksam evde???
iyiakşamlar canımmm eve vardın bileee kaydirigubbakcemile3 bizide yarım saat uzattılar çıkışı isyanlardayım kötükedihüso otobüsler geçmiş oluoo yayan gitsem yarım saat en azı mafoldumben
ooyyy kıyamam sana yyaaa böyle tiplere uyuz oluyorum uyuuuuuuzzzzzz kötükedihüso
vermiyolar ablacım yaa verirlermiii..eskiden şehir merkezindeydi ofis öğlen 1.5 saat yemek tatili vardı eve gidip uyuduğumu bilirim ramazan aylarında..sonra bizi taşıdılar şehir dışına yol parası vermediler üstüne kriz bahanesiyle zamda vermediler üstüne otobüs saati 17.40 tı 20 dk.lı erken çıkış battı batıııı işine gelen çalışsın demiş patron 6da çıkcak herkes demiş düşün öğlen saatinde bile çalışıoruz en fazla yarım saat sürsün yani yemek yememiz..ama bazı uyanıklar var burcu bilir çok çocuğum var yok kocam şöle yok bilmem ne ayrıcalık istiolar deli oluorumm.. kötükedihüso
ayyy hakketten gıcık bir durum yaaa öööfffff baştan dişini göstercen aslında sert yapçan bak o zaman kullanabiliyorlarmı seni benneyaptımki
ben çıkıorum kızlar yarın görüşürüz inşallah..öpüorum siziiii iyiki varsınızz
sende iyiki varsın kııııııızzz iyiki dünürüm çekmiş seni buraya hihoyyyt
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar çok öpüyorummm
oooyy balımmm sanada iyi geceler kuşuumm rengarenk rüyalarr opuyorumnanaktan
koycam fotolarımı merak etme sırf sen yorum yap die koycam hatta:)
sen bana nispet mi yapıyon kıs oklava da gösteririm tava da tepemin tasını attırma benim uleyn
klava:
kızım ne terbiyesizsin ya suyun mu geldi falan sana da bişey demeye gelmiyo ha :1shok: kaydirigubbakcemile3
aaa hilal gelmiş bende bu gün seni merak ettiydim nerde bu kız diye naniknanik
koy anam koy fotoları ama ben öyle aylarca ıllarca bekleyemem bir an evvel koyda fotoları görelim nasıl bir tiple muaab oluyoruz kaydirigubbakcemile3
sana ne nispet yapçam nen hayret bişi :dilcikar:
laaan manyakkk hamile değilmisin tbii suyun gelir terbiye ile ne alakası var şimdi bunun yaaa
heee anladım senin aklın başka suya gitiii kuduruk karı nolcek kaydirigubbakcemile3
ablam aşkolsun ya sen de mi bari sen anlasaydın halimden hadi bu gülçin ruhsuz ama sen senağlama
ya şaka maka tamam özledim ama benim de kocamın da içine sinmezdi dediğin gibi ablacım ya o ordayken güsel olmaz saten a.s
sen kime ruhsuz diyooon laann seni varya duygularımla boğarııımmmmmmmmm Şeniz
yok anam bu kendi kendine de AZIYO VALLA TUTABİLENE AŞKOLSUN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa sen bir şeylemi azıyon anlayamadım ben :uhm:
gülçine laf yetiştirmekten kendi mevzuma dönemedim:)geçmişi okudum baya bi ne güsel eski günlerdeki gibi vay be aranıza katılalı 7 ay olmuş nerdeyse yüksekova da siz bana arkadaşlık ettiniz de öyle geçirdim günlerimi yoksa o patlamalı olaylı günlerde iyice yalnız kalırdım ay çok duygulandım birden iyi ki varsınız :çok üzgünüm: şu cadı gülçin bile iyi ki var kaydirigubbakcemile3
neyse ben bugün 100 lük şeker yüklememi yaptırdım çok şükür iyi çıktı bu sefer ama mahvoldum 4 saat hastanede bitaraflarım dümdüz oldu beklemekten 4 kere deldiler kollarımı mosmor oldular
neyse sonuç iyi çıktı allahtan :Saruboceq:
bugün kaçırdım sizi ama yarın yakalarım inş. kendi kendime yazdım şimdi de kendi kendime veda edeyim byeeee opuyorumnanaktan
anam sen bana takıksın işte güzelimm girdiğin gibim topiğe bennen uğraşıyon baksana sırnaşık şey
biz burda herkeslen arkadaşlık edeyyoz sen bize takılmaya devam et bak daha neler neler yaşarsınnn sositososito
heralde ben olcm kuzum ben olmasam bu topik çekilirmi allaseenn :dilcikar: lülülülülülü
ooooyyy deldilermi anam seniiii sende onları deleydin yaaaa çatlak karı neden tek taraflı bıraktın bu işi kaydirigubbakcemile3
neyse sonuçlar güzel çıkmış bu iyi haber hihoyyyt hihoyyyt
haydin sanada iyi akşamlarrr kaydirigubbakcemile2
ben geldim ama kimse yok
markete inmiştim sizede gidiyorum diye yazmıştım ama net sorunlu yollamamış Çok üzgünüm çoook
kıızz gözümün nuru sizin evin altında damı market var filiz ablalar gibi :uhm:
bizde senii şey etmeye gittin sandıydıkk kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar nasılsınız?
iyi geceler canım kendi adıma söyliyim ben iyiyim peki ya sen nasılsın?
gülçiiiiiiinnnnnnnnn orda mısın canım?
heee burdayım topiğin cadısı olarak ne olduuuuuuu -tatlicadiarzu-