- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #46.901
valla ne yapayım cnmcanım benim yaaa kıyamam ben sizeeeee :1hug:
iç yavrum içte onlar zeynebin bünyesine göre olan ilaçlar sana ne ederki :uhm:
allah allah soğuk algınlığımı var zeynebin neden düşmüyor ateşi evde ısı hep aynı dimi cnm?
ben iyiyim gülüm şükür yok bir yaramazlık dün iş başı yaptım işte bu gün ikinci günüm cerenimde iyi teyzesi ellerinden öper kocaman kız oldu :ecrin_bebek: zeynebimin yeni resimleri varmı müsait olduğuna ekle bir ara gülüm. kendinize fazla yorma balım hiç iyileşemezsin dinlenmezsen
dr.a gidemeyince onlardan medet umar oldum bende hiç yoktan iyidir
diye
en azından ağrı kesici işe yarıyor kıssssssss
ısı hep aynı da anlamadım bende
tam atlatamadı
bide benden tekrar geçti sanırım
yeni resim çekemedim ki cnm bi ara hallederiz
maşallah cerenime konuşmayada başlamış zilliiii
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr, yine bu gece uykusuz geçti, yatak odası ve salon arasında mekik dokudum, gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum deli olacağım, sabaha karşı salondaki kanepede sızmış kalmışım... sanırım bundan sonra hep böyle :sm_confused: eee? sizlerde ne var ne yok bakalım?
günaydın hayatcım, hadi bakalım çok az kalmış Türkiye'ye gelmene, günler geçmiyor değil mi? sayılı gün çabuk geçer derler :) evet canım oğluşum kilo almaya almaya devam ediyor çok şükür :)
canııııııımmmm :1hug: kıyamam... ama napalım çekeceğiz bunları ama sen Gülçin'in söylediklerine kulak ver, sonuçta tecrübesini konuşturuyor... keşke annen yalnız olmasaydın, neyse annen gelene kadar kapatma sakın burayı ve bize kendinden haber ver devamlı tamam mı?
eyvaaah gece kuşu mu oldu bizim kız? Allah yardımcın olsun güzelim... ilaç falan almıyor musun, gerçi alsan da almasan da yapacağını yapıyor grip, dikkat et kendine hayatım, dün de dediğim gibi bol C vitaminli gıdalar ye... inşallah Zeynep'e de bulaşmaz
okula başlıyormuşsun, hayırlısı olsun canım, yeni öğretim yılı hayırlı olsun, başarılar diliyorum hayatım :) kendine çok dikkat et canımcım :)
Arife'cim günaydın, nasılsın hayatım? ne yaptın doktor işini? hastalandın mı bu arada?
Gülçin'im günaydın birtanem :) akşam Ceren seni görünce ne yaptı? çok özlemiştir seni, kıyamam kuzuma... senden ayrı ilk günü nasıl geçmiş?
ablam sende uyuyamamışssın artık zaman azaldıkça böyle oluyor ama yinede kıymrtini bilin bu günlerin sonra uyku muyku hak getirekaydirigubbakcemile3
ablam valla içim dışım meyve oldu
bide ıhlamur kaynattım limonlu
daha ne yapsam bilmiyorum yatıp dinlenmedikçe geçmeyecek