- 22 Aralık 2008
- 1.570
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #46.941
wuhuuuuu bugun hızınıza yetişemiorummm yoğunum yaaa mafoldumben öncelikle günaydın hepiciğinizeeee geçmişi tam okuyamadım şölee bi göz atabildim ancaak.....
kısssss ne güsel işte tenefüs aralarında bebişini görmeye gidersin zaten süt iznin devam edio olması gerenk sütün olmasada iznini kullan sen yerimsenibenyerimsenibenkıızz neden dellencen ne oldi kuzu??? pazartesi sendromu sanırsam
benim ev iş arası 3 dakika mesafede gülüm ben gittim diyip yazıyorum siz bana iyi akşamlar diyene kadar eve varmış oluyorum kaydirigubbakcemile2
bu çatlak dayanamayacağı sancıyı bekleyene kadar evde doğum yapar ben size söyleyimm manyaktır acıkkk :mymeka:akşamdan beri böyleyim gece ılık duş yaptım nolur nolmaz diyee
yatakta yatıom şu anda yanımda pc ev teli cep telikaydirigubbakcemile3
ilk ayımda böyle sancılı olmuştu son ayımda aynı olcak galiba
günaydın arifecim
sancım sadece kasık ve bel bölgemde
doktorum dayanamdın sancılar olunca kanaman ve suyun gelince hemen geliyosun dedi
bende bekliyorum bakalım ne zaman dayanamıcam
nurcum günaydın hayatımm o net bizdede aynen öle düşün bide ofiste el kol bağlanıoo alt yapı çalışması varmışş ondan kaynaklanıomuşş 444lü bi numara verdi bize telekom oradan öğrendikkkgünaydın şekerler nasılsınız bakalım dünden beri net beni deli etti durmadan gidiyor ttneti aradık bağlantı süper görünüyor adama dedim ben o süperliğin diye ama nafile yine aynı sabahtan beri
geçmişi bile okuyamadım