- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.241
amiiiiiiiiiiin canım :) darısı başına inşallahablacım çok güzel rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah rüzgarıız içinde büyüyüp kocaman delikanlı olur
eh o kadar kusmaya normaldir annesi :)hoş bulduk güzelim
canım yaaa mevsim geçişleri işte bebişleri hasta ediyor dikkatli olmamız gerek ne yapalım biraz hasta biraz iyi geçicez bu günler daha kötü olmasınlarda.
akşam uğra evet bende uğramaya çalışıcam ütüye dalıp burayı unutmazsam :):)
bende aynı dertten muzdaribim valla gülüm yaa altı üstü dört gün evde yoktum geldiğim iki gün oldu ve ben iki gündür çamaşır yıkıyporum :):)
canım yaa cerende yapıyor aynı şeyi doktora giderkende yaptı durup durup çığlık atarak ağlıyor resmen ağlıyor ama bağırmıyor gözlerinden yaşlar geliyor bizimki bence enfeksiyon sancısı çekiyor o yüzden oluyor umaım ilaydada sadece gaz vardır o yüzdendir.
bakçam şimdi ablam linke tekrar
valla o isterde benim yapmaya cesaretim olurmu bilemicem
yaa sorma ablacım yaa ben cereni nasıl büyütücem ona nasıl bir hayat verebilicem diye düşünüyorum ikinci aklıma bile gelmiyor valla allah akıl versin dediğin gibi fesatlığından yapıyor seninki başka söz yok
canımın içiii inan seni o kadar iyi anlıyorumki ben bekar iken benim en büyük kabusumdu bu mevzu dr. bana çocuğun olmaz dediği için evlenene kadar tam 1.5 sene abartısız her gece rüyamda bebekler gördüm doğum yaptığımı gördüm felan her bebek gördüğümde gözlerim doluyordu benim olmıcak diye halbuki daha denememiştim bile o yüzden senin içindeki özlemi gerçekten anlıyorum sana diyeceğim tek şey sabrını devam ettir gülüm mümkün olduğunca biliyorum çok zor o hasretle yanıyorsun kendi yavrunu kollarına almak kokusunu nduymak istiyorsun bunlar çok güzel duygular ben şnanıyorumki rabbim senin sabrının karşılığını çok güzel şekilde vericek çokgüzel bir bebeğin olucak inşallah belkide bebeklerin. inan her zaman dualarımdasın balım. allahım senide anne yapsın inşallah.
tamam canım uğra akşammutlaka uğramaya çalışıcam ablam
ben kaçar kızlar hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan
tamam akşama görüşürüz canım :)kızlar ben çıkıyorum
akşam gelirim hepinizi öpüyorum
evet tatlım :)eee filiz abla yine kaldık başbaşaaa
aaaa sahi mi? aynısı mı? renk olarak ben mavi sipariş verdim, ellerinde varmış, malum erkek olunca renk de önemli, ileride aklı erince ben kız mıyım değiştirin bu odayı dedirtmemek için... çok aradım en çok içime bu takım sindi... amiiiiiiin canım amiiiiiinnnn :Saruboceq:filiz abla şimdi baktım linke bu bizim beşiğin büyüyen hali yaa cerende aynısı var model aynı renk aynı yani lila :):) çok kullanışlı allahım güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
istanbuldan geliyor dimi bu takım? ne zaman elinde olucak?
birde sen hangi odayı bebek odası yapıcan ablam? çalışma odasınımı? bizim oturduğumuz hani?
tamam hadi sen işlerini yap akşama konuşuruz artık :)aha makina bitti ve bir makina daha çamaşır çıktı gidemde bari asayım onları kokmasınlar sonrada yavaş yavaş ütüye başlayayım cerenimin giyeceği kalmadı bari kızımın eşyalarını ütüleyeyim.
yüksek çıkmış canım şekerin, ne dedi doktor? maşallah oğluşuna :)selamlar gerçi kimse yok galiba filiz ablamı görüyorum sanki ama:)dün bağlantım koptu çıkmak zorunda kaldım.bugün şeker yüklemem yapıldı 140 olması gerekiomuş benim 160 çıktı pazartesi bi daha gidicemaylık kontrolüm de yapıldı.herşey iyi çok şükür ense kalınlığında bi artma yok.923 gr olmuşuz maşallah ben de hale gibi topiş oğlum dicem galiba:)canım sıkıldı demin ama yüksekova da patlama olmuş gene of hiç gitmek istemiyorum bi daha bi mucize olsa da kurtulsak mafoldumben
şimdi geldim canım :)filiz ablacım orda mısın?
yüksek çıkmış canım şekerin, ne dedi doktor? maşallah oğluşuna :)
şimdi geldim canım :)
ablacım ya yine bağlantı gitti kusura bakmayüksek çıktı evet pazartesi bi daha yapılcak inş.iyi çıkar yoksa diyet verir
sağol ablacım :)
olsun canım, önemli değil... umarım daha düşük çıkar canım :)
inş.ablacım:)sen nasılsın bi sorun yok dimi düzeldi mi biraz durumlar?
Allaha şükür diyelim hayatım, kış uzun ve kriz var hala, Allah yardımcımız olsun :)
allah yardım eder inş.ablacım merak etme sen dua ederim ben gene:)
canım benim :) çok tatlısın :)
nolcak ablacım ederim tabii sen de bana etmiştin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?