- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.621
Kızlar merhaba. İki gündür çok üzgündüm. Kızımda yeni doğan sarılığı çıktı. Taburcu olduğumuzun ertesi günü tekrar hastaneye yattık. 36 saat kaldık. Yavrumu ışınlı camekana koydular. Şimdi iyi çok şükür.
Size tavsiyem şu. Özellikle sezeryan doğuracaklara. Süt tam gelmiyor ve bebiş beslenemiyor ilk günler. Açlık da sarılığı tetikliyor. Benim kızım 300 gr vermiş. Onun için süt gelmez ise kaşıklı biberonla ek mama verilmesi gerekiyor.
FİLİZ ABLACIĞIM, Sütüm biraz arttı ama hala mamaya devam ediyorum. meme ucum yara olmadı benim. Geceleri kalkıp makineyle sağıyorum.ama asla emzikli biberonla beslemiyorum. Üç saate bir karnı acıkmasa da besliyorum. Sarılığı tam atması için iyi beslenmesi şart.
Ama çok uslu ve sabırlı bir bebişim var maaşallah. Buna rağmen hiç ağlayıp huzursuz etmiyor beni.
Bu uğraşlar içinde pek giremiyorum kusura bakmayın. bebişim bir toparlansın görüşürüz inşaallah.
NUR, BULCUK, resimlere baktım harikalar. İlayda çok güzel. Miracın odası da çok şeker.
Görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın.
geçmiş olsun canım inş.bebişin daha iyi olur sarılık çok görülüyor evet o yüzden önemli değildir inş.