- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.261
aaaa geçmiş olsun minik cadın korkutmuş sizi aman dursun içerde daha çıkmasın sakın . kız sen çantanı hazırlasana artık zamanı geldi anca ekikleri koymakda zaman alıyo
ayy geçmiş olsun valla hemde evlilik yıldönümünüzde daha vakti var ama yaramaz sıkılmaya başladı galiba içerde allahım vaktinde saatinde sağlıklı doğumlar nasip etsin inş aslında hazırlamak lazım çantayı hep erken die erteliyoruz dimiCADIARZU
canım benım hosgeldın allah mutlulugunuzu daım etsın...canım benım cok gecmıs olsun herseyın ıyı olduguna sevındım senın berra sabırsız hemen annecıgıne kavusmak ıstıyor anlasılan tekrar gecmıs olsun canım...
yürü git neynnnnnnnnnnnn:roflol::roflol: sıgıyo tabeee... :roflol:
mavicim gecmiş olsun canım valla evlilik yıldonumu hedıyen olucakmıs nerdeyse gamyoncuiremsu ayh bende öle seyler basıma gelıcek dıye korkuyorum sureklııı :1shok: ama sende hazırla garim cantanı 30 olmussun nerdeyse... bırden gelıyom derseee kocan valla ne var ne yok tıkar cantaya... sana kıyafet alcam dıye gıder kendıne alır sırnaşık şey
sagolun kızlar evet artık hazırlamak lazım kayınvalidem de hep eylülde hazırlayalım diyordu malum eylüle geldilk.odamızda gelmek üzere perşembe boşaltcaz hazır halde bekleyecez..çanta içinde ben acildeyken eşim annesine liste yap evdekileri ayıralım olmayanları alayım demiş gecelik falan var pijama terlik iç çamaşırı sutyen falan alacaz....bende kaçayım komşumla beraber kahvaltı yapcaz ikinci lkahvaltım olcak..hadi bana müsade..