- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.241
slm kızlar nasılsınız..başıma neler geldi dün..bugün evlilik yıldönümüz ama biz bugünden için müsait olmadıgımız için dün yemege çıktık eve geldik benimde gün içerisinde 2 kere iç çamaşırım ve pijaman ıslanacak şekilde sıvım geldi bildiginiz aktı birinde wc deydim daha iç çamaşırımı çekmeden yukarı bacaklarımdan aşagı akıyordu engel olamadım..akşam eşime söyledim panik oldu eve geldikten sonra nette arattım amniyo sıvı sı ile karışık gelebilir dikkat etmemniz mutlaka doktoru aramanız lazım yazıyordu eşim kızdı keşke oldugu zman gün içerisinde arasaydın diye neyse akşam 10 a dogru aradım eyvah dedi haftayı duyuncada acile gitmemi istedi. gittim alttan çatı muayenesi açılma varmı diye baktılar bir yandan ıkındırdılar ne kötüydü sonra ultrasonla bakıldı amniyo sıvısında birşey çıkmadı.pede benzer bir şey verdiler renk degiştiren sonra nstde yattım çok şükür kötü bir şey çıkmadı ama bu durum devam ederse tekrar çagırdılar erken dogumu tetikliyormuş...dün ilk badiremizi atlattık..eşim mstye girdigimi duyunca daha tırsmış hıh geliyor işte beroş diye evlilik yıldönümüzde geliyor sürpriz diye bi,z akşam sürekli kızım erken daha kal biraz daha içeride diye söylenip durduk....bende durumlar böyle korktuk valla valizimiz bile hazır degil odayı geçtimde ..
ee kızlar sizler neler yapıyorsunuz filiz ablamı merka ettim neden kötü acaba ruhen gerçi tahmin edebiliyorum bende maalesef bazı durumları farklı yaşıyorum...şekerin iyi çıkmasına sevindim..
ee kızlar sizler neler yapıyorsunuz filiz ablamı merka ettim neden kötü acaba ruhen gerçi tahmin edebiliyorum bende maalesef bazı durumları farklı yaşıyorum...şekerin iyi çıkmasına sevindim..