- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.221
ıyıyız canım benım cok sukur oglusum buyuyor teyzesı hareketlrı artık kuvvetlı ...masallah ...kolay gelsın canım benım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kekim güzel olmuş bu arada :)))))
valla yorucuda hayatım ne yapayım esımın aılesı cok ıncelıyorlarda ...
dolmaları bugun sararım..tatlıyıda bugun yaparım dıgerlerınıde yarın sabahtan baslarım artık yavas yavas yaparım...canım benım sebzelı sevıyorum bende ıcınde havuc patates olunca daha cok sevıyorum...
tünaydınn herkeseeeeeemirmirmirmir
gunaydın canım kekı sabah sabah canım evdesın deılmı artık sen
güüüüünnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyddııııııııııııııııınnnnnnnnnnn a.s.
ayhh ıncelemese sasardım zaten :kedi:Allah yardımcın olsun canım yavas yavas yap sen yormadan kendınııı :kedi:
tünaydınnn burççummmmmmmmmm ojjgeldinissss buyrunnnnnnnnn:1hug:
güüüüünnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyddııııııııııııııııınnnnnnnnnnn a.s.
evet canım evdeyim dün akşam üstü yaptım kekide trif sormuştum kızlara nasıl oldu die sormuşlar kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr :)
ellerıne saglıkalkisalkisalkis canım benım yarasın oglusuna ...
merhaba herkese dün kontrole gittim iyi haberler vermek istiyodum gene olmadı aksilikler peşimi bırakmıyo kanama tamamen düzelmiş herşey çok güzel amaaa........doktorum bebeğimde kalple ilgili bir sorundan şüphelendi profesöre yönlendirdi bugün yine 4 te randevum var dua edin bana nolur çiğdemin durumuna düşmek istemiyorum hele de bu kadar sıkıntıdan sonra artık gerçekten sabrım ve gücüm kalmadı mafoldumben
doktorum esk.in en iyi doktoru ve herşeyi o kadar çok inceliyo ki her seferinde en az yarım saat ultrasonda kalıyorum her sferinde bütün organlarını incelio ve en ufak riskleri bile dikkate alıo inş.buda önemsizdir kalbi direk incelediğinde bişey yok ama başka bir şeyden kalpte bir sorun mu var die şüphelendi ve içimizin rahat etmesi için prof.a yönlendirdi aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıorum ama içim çok sıkılıyo sorunsuz bir günüm geçmedi hamileliğimde artık bittim yani oyüzden bir sorunu daha kaldıramıcamı düşünüyorum ve dualarınızı bekliyorum...............
göbüşümü kameraya cekicem bugun kaydirigubbakcemile3
kameraya sıcakmı pekii:1shok: