- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.881
nurcum hamilelik dönemi olarak ben 8+3 teyim jerrorla sende aynı haftadasınız die biliodum yanlışmı oldu kız yoksa karıştırdımmı
biz 12+3 olduk canım olsun kız karıştırılır böyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurcum hamilelik dönemi olarak ben 8+3 teyim jerrorla sende aynı haftadasınız die biliodum yanlışmı oldu kız yoksa karıştırdımmı
aaaaa pardon yaaa çok özür ama bana yakın biri daha olması lazımdı karıştırdım ben ya neyse önemli değil cnm bizde inşallah görürürüz o zamnları
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım...
ben yıllık rapor çıkarıyorum evrakların arasına dalıyorum ve kendimi kaybediyorum bu arada sizde maşşallah iyi kaynıyorsunuz...
aman aman topiğimize hareket gelsin biraz ne güzel...
herkes burda çok sevindirik oldum :)
insan ne kadar merak ediyor değil mi ierror? şöyle bir alet olsa (belki de vardır ben bilmiyorum, teknolojiye yetişmek ne mümkün), küçük bir alet. karnına koyduğunda bilgisayar ekranında içinde olup bitenleri en ince ayrıntısına kadar gösterecek. Tabii bu arada bütün değerleri gösterecek... Çok mu uçtum?
ceren bugün nasılsın canım miden iyidir umarım
canım sağol sorduğun için bu gün iyiyim çok şükür çözdük artık teyzesi bizim bıcırık ilaç istemiyor anneside sevmiyor zaten bakalım doktor amcayı ikna edebilirsek ilaç kullanmama konusunda iyi olacak...
sen nasılsın senin mide ne durumda tatlım?
burcucum biliomusun bende senin gibiyim hiç cesaretim yok arabaya minübüslerde gidip geliorum
burcucum biliomusun bende senin gibiyim hiç cesaretim yok arabaya minübüslerde gidip geliorum
benimde iş yerim bayağı uzak 40 dak falan sürüyor gitmem korkumu yenip bi araba alsam rahat edicem tabii biraz maddiyat ta var almışken doğru dürüst bi şey olsun istiyorum neyse şurda emekliliğime ne kaldıki 30 yıl o zaman alırım istediğimi :))))
buna bir çözüm bulmamız lazım filiz bizi cesaretlendircek bu konuda gaza getir acık filiz bizi ama havalr düzelsin öyle getir kaydirigubbakcemile3
nurcum istanbul trafiği hele delikafadulden
aaayy kızlar ne güsell hepinizin ehliyeti var araba almayı düşünenler bile varr...
ben daha ehliyet alıcamdaa...
araba kullanmayı öğrenicemde....
araba alıcamdaa....
yalnız çıkıcamdaaaa...
eşşek ölücekte..... kıçı gülecekkkk.....
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 oo ne kıı çatlak biz sana böyle süürge alalım havadar havadar gidersin
aaayy kızlar ne güsell hepinizin ehliyeti var araba almayı düşünenler bile varr...
ben daha ehliyet alıcamdaa...
araba kullanmayı öğrenicemde....
araba alıcamdaa....
yalnız çıkıcamdaaaa...
eşşek ölücekte..... kıçı gülecekkkk.....