- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.721
maşallah hızlısın valla ben bi giderim yarım saat gelmem :roflol:
jet hızıyla gittim yedim geldim arkdaşlar dalga geçiyor benle gidiyorum diyosun daha biz algılamadan geri geliyosun diolar kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah hızlısın valla ben bi giderim yarım saat gelmem :roflol:
salladım artık alışcaz banada garip geldi Bulcuk ama anlamsız işte benim gibi kaydirigubbakcemile3
bu arada buldumcuk iyi bebem olursa buldumcuk olcam yaa kaydirigubbakcemile3
bu cümleyi düzeltmen için seni şiddetle uyarıyorum canım...
ne demek o anlamsız, sen anlamsızmısın burcuklava:
ne mutlu sana reyhancığım paylaşımın için sağol insana sevinç veriyor
kibele gerçekten kafamı veremiyorum hele şimdide gribim sağlık olmayınca valla herşey ikinci planda kalıyor dediğin gibi az kaldı Rabbim rüyanı hayra çıkarsın inşallah
burcum bebek odası hakkında dediklerine katılıyorum benimde boş odam var bebek odası olacak Allah nasip ederse ama bebekken beşik ve şifonyer düşünüyorum genç odasınada gerekli zamanda alacağım tabii benim fikrim bu bazı kişileri bende görüyorum bebeklken bebek odası büyüdümü genç odası alıyorlar onlarada saygı duyuyorum ama bana göre fuzuli masraf neyse seble kibelenin rüyalarına bakılırsa tamam bu iş kızlarrrrrrrrrrrr sıra neşe ile bende:)))))) nasip kısmet....
ceren canım iyi haberlerine sevindim dikkati elden bırakmazsan hiçbirşey olmaz Allahın izniyle
nur 1 ay evde kalacağız diyorsun 1 aylık bebekle nereye gideceksin bacım anlamadım ben?
dualarım hepimizle arkadaşlar havadan sudan sohbetimizi ediyoruz ama dualarımızıda ihmal etmiyoruzdur umarım ben şahsım adına anne adaylarına hayırlı doğum vede sağsalim bebelerini kucaklarına almaları için biz hamiş adaylarınada hayırlısıyla hamiş kalabilmek için dualar ediyorum lütfen dua konusunda ihmalkar olmayalım çünkü burdaki herkesin en çok ihtiyacı olduğu şey dua etmek haydi bacılarım şimdi bile bi dua edin bu vesileyle yürekten aminn diyorum
nucum bugun burası birden yoğonlaşıyo sonra birden kimse kalmıyor
herkes p.tesi sendromunu benim gibi bugun yaşıyor galiba
![]()
kızlar ya ben böyle bişey yapmak istiyorum. Çok pahalı yahu bunlar 100-200 arası değişriyor. başka bi ihtiyacı alırım yahubakışta kolay gibi gözktü gözüme.. Ama üzerindeki silindir sünger varya makarna adı sanırım onu nerden bulabilirim bilen var mı?
Çok sağol canım oleeyy akşam alıyım bide kumaş alıyım güzel yapcam atcam içine Sudeyi yuvarlansın içinde aşkımdelikafadulden