- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.761
tamam tamam affettim ...ay ne bilem öyle geldler bana yine bilmem evin sıkıntısıda üstümde biliyorum ya...aslında kızlar şöyle geziniyorumda çogu kişi hep şu kadar yumurtam olmuş,kasıgımda agrı var yok gögüslerimde hassas karnımda sancı var hep bunları görüyorum ben malum bu ay bunların hiç biri yok kendimi işe yaramaz hissediyorum bi işe yaramıyor beceremiyor gibi biliyorum benim elimde olan bir şey degil ama sıkıntı çöktü işte..farklı topikte 2 arkadaşın da gebe kaldıgını daha dogrusu idrar testinde silik çizgi çıktıgını söylediler.onlar adına gerçekten sevindim inş kan testleri dogrular bunu..ama bende bu ay olabilirmi heyecanı bile yok anlatabildimmi..neyse kızlar canınızı sıkmayayım. sanırım fazla girmemem gerekir o topiklere moralim bozuluyor..
şekerim dert etme o dediğin belirtilerin hepsini yaşıyorum ben kasık arısı lekelenme bile oldu ama tabir yerindeyse bunnar bi moka yaramadı salla gitsinnn bu ay mola veidk kendimize emi bi dahaki ay birlikte deriz aşy şuram ay buram diye :1hug: