P
papatya1982
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.741
Benımde oglusum oluyo bızımde cıkdı oyle cok deyıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemin canım geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim raheli bende çok merak ediyorum ama sanırım biraz kafasını dinlemek istemiştir diye düşünüyorum en son aşılamadan sonra bayağı üzgündü en kısa zamanda tekrar aramızda olacağını umut ediyorum
nur anladım canım ama ne bileyim 1 aylık bebekle hani zorlanırsın diye düşündüm gerçi sana yardım edenin çok olur ozamanda sorun olmaz sanırım
burcusal canikom ben hemen anladım sen olduğunu hem avatarın aynıydı hemde alttaki takvimin:))) bu arada niki nerden değiştiriyorsun bugünler bende değiştirmeyi düşünüyorum arada değşiklik iyidir dimi:)))benscuk mu yapsam bende:))))))) kız sıra mıra yok bu işte dilerim hepimiz aynı anda kalırız:)))
ceren mide bulantıların geçmiş sanki duymuyoruz artık en önemliside enfeksiyonun geçmiş ne güzel
mavi denizim ne habersin kızzz seninde benim gibi az kalmış adetine hadi hayırlısı bakalım
burcumm kibeleeee kız siz uyuyonuzmu hala uyuyun belki yine bizi görüğrsünüz rüyanızda valla o bile bi umut oluyor insana Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
arife canım Allah razı olsun sende dahil cümlemizede tez vakitte bebişlerimize kavuşmak nasip olur inşallah
kızlar buralardayım ama bir türlü yazamadım yazılanları okuyorum fakat hepsine cevap vermek istiyorum yazamıyorum. kendimi kötü hissediyorum. nazar değdi sanırım bana. biliyorum siz okumaktan sıkıldınız bende yazmaktan ama malesef midem kötü kahvaltıda yediklerim yine gitti
acaba diyorum ilaçmı dokunuyor bu sabah demir hapına başlamıştım onu içtikten sonra bulantı başladı anlamadım bende. kızlar birazdan yazdıklarınızı tekrar okuyup cevaplamak istiyorum...
kızlar buralardayım ama bir türlü yazamadım yazılanları okuyorum fakat hepsine cevap vermek istiyorum yazamıyorum. kendimi kötü hissediyorum. nazar değdi sanırım bana. biliyorum siz okumaktan sıkıldınız bende yazmaktan ama malesef midem kötü kahvaltıda yediklerim yine gitti
acaba diyorum ilaçmı dokunuyor bu sabah demir hapına başlamıştım onu içtikten sonra bulantı başladı anlamadım bende. kızlar birazdan yazdıklarınızı tekrar okuyup cevaplamak istiyorum...
canım ya ilaçlar yapıyor olabilir dediğin gibi valla düşünüyorum ne yapsanda geçese diye ama bulamaıyorum bi süre daha böyle sürcek herhalde ilaçlar ne zaman bitcek demir hapı kuvvetli bi hap zaten hep kullanılcakmı bu ilaçalr 9 ay boyunca
yasemin bence yap güzelim sen ilk olarak dediğin gibi resimleride paylaş bizimle bende çok severim öyle şeylerle uğraşmayı civil civil bizede burdan bilgi verirsin. neler kullandın nasıl yaptın resimleride bekliyoruz hee....
gerçi benim vaktim olurmu onu yapmak için bilemiyorum. olur heralde ya neden olmasın dimi
nurcum bence sende yap çok şeker kııızzz....
entelliye sende yap hepimizde olsun bidane...
ayrıca burcum ben sana yaparım kendi ellerimle sen ver adresini bana kargo yapıp yollarım sana bendden hatıra saklarsın önce sen içinde oynarsın sonra bebişin....
kızlar ben sıkılıyorum ya neden bilmiyorum içim bi tuhaf neyse ..
kızlar ben sıkılıyorum ya neden bilmiyorum içim bi tuhaf neyse ..
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deniiiizzzzzzzzzzzzzzzz
en büyükkkkk
mavi deniz buraya yumruk havaya hihoyyyt
mavi deniz buraya yumruk havaya hihoyyyt
ay aman kuzum bana küsermiş :teselli:
kuşum beni üzermiş :a015:
kız ben seni yerim Şeniz
özür dilerem cevap veremediğim için
neyen sıkılıyonuz siz bakemmm
kıızzz ne olduuuuu
hoşşikkk.... kaydirigubbakcemile3