- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.221
Mutfağa girmekle sorunum yok gerçekten, sence şanslı mıyım? mirmirmirmir tamam tamam şımarıklık yapıyorum cerencim kabul ediyorum.
heh hepiciğinizi okudumcerencim yarın işe gelicem p.tesi gününe kadar yerleşmiş olmayı umuyorum 6dan sonra pc mi sökcekler
süper bu arda karikatür gör işte bak geleceğin kaydirigubbakcemile3
bende 9. harikasyım :dilcikar:
mavi deniz herkesin dediği gibi bende diyetisyen önericem hoş bende gitmiyorum bende zayıfım ya buda sorun sonucda sen böylekaydirigubbakcemile2 ben böyle cokacimcoook olalım iyisimi kaydirigubbakcemile3
filizcim dert etme ya biz seni görmüyoruz nede olsa kaydirigubbakcemile3 kız şaka ha sakın alınma
ceren senin yemekleri kim yapıyor eşinmi yapıyor hee aşşada yiyyosundur sen dimi köftehorr seniii :mymeka:
kızlar diyetisyene gitmek hoş fikirde şimdi ben doktora gebe kalaabilirim her an demem hoş olmaz bu saate kadar nerde kaldın demezmi?birde işin madii kısmı var zor şimdi bu heleki ev taşırken gerçi çok fazla zararımız yok ama nerden baksan yine olacak bir sürü perde tadilatı hali yıkama parası banyoya dolap ufak tefek şeylerde var ayrıyetten ..ooyyy ben nedem nasıl edem başımı alıp nere gidem bu ben deki aşk dgl devamını unutttummm..neyse böyle işte
nurcum migren ilacı derken süreklimi kullanıyorsun bende de migren var başım agrıdıgımda tek içtigim bir ilacım var birde atak için ama onu çpk şükür ki hiç kullanmadım..ponstan fort içiyorum ben başım agrıdıgımda..ne yapalım eskisi gibi takmıyorum desemde çok inanma bana..eee biraz da rahatsızlık veriyor bana boyum 167 kısa degilim öyle ama göbekte biriktigi için kilolar herkes hamile sanıyor beni birazda yapı itibariyle iri kemikliyim..
selam kızlarrrr bayramdan beri ne hikmetse inanılmaz yoğun geçiyor günlerim şuan bile kaçamak gireyim 5 dakka dedim gerçi ben her halükarda yazıların hepsini okuyorum ama bazen okusamda cevap yazamadan çıktığım olabiliyor neyse gönüller bir olsun ...
ceren geçmiş olsun canım hamilelikte mide bulantısı yaşamayan çok nadir insan vardır heralde olsun gülü seven dikeninede zorda olsa katlanıyor
mavidenizim dediğim gibi her daim sizinleyim canım yazmasamda yazılarınızı muhakkak okuyor sizlerden haberdar oluyorum sanada Allah kolaylık versin taşınmak kolay değil inşallah sorunsuz başın ağrımadan taşınırsınız canım
ya ben burcumu neşemi kibelemi rahelimi librarianımı özledimmm ne oldu bize son zamanlarda yaaa hepimizi bi yoğunluk aldı((( neyse yeterki sağlıklı olalım yine eski sohbetlerimize döneriz neyse kızlar ben kaçmalıyım çünkü az sonra misafirlerim damlar sizi sefiyorummmmm Allaha emanet olun...
kızlar hepinize iyi tatiller iyi akşamlar ben çıkıyorum
canım ya madem adet düzensizliğin var neden test yapıp kendini üzüyorsun yapma böyle... önce bekle geçsin zaman kendini bilir insan. hemen gecikmeyi bebeğe yorma cicim her şey olabilir (keşke her gecikme bebek olsa dimi) gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?