- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm msjımı okumuşsun ama apmamışsın hala..bu arada ne kusura bakması sen benim kusuruma bakma ..anlayacagınızı umdugum için yazdım..
kızlarrr nasılsınız bakalımmm... ben aç karnımı doyurdum nihayet titremem geçti ve tekrar koşa koşa pc başına geldim. neyseki fazla bir şey kaçırmamışım :) eee nasılsınız bayanlar buralardamısınız?
Selam kızlar.3gündür temizlik, alışveriş,iş derken giremedim nete.Epey doldurmuşsunuz şimdi okumaya çalışıcam hepsini.Bende durumlar aynı ayın 14ünde belli olacak bebiş için.Hepinizi öptüm.
iyiyiz kuşum afiyet olsun ben burdayım çıkıcam ama birazdan
ceren eve geldinmi kız sen acelecisin yoksa yakınmı ?menzilcim nasılsın bıcırık nasıl?
Canim benim bilmiyorumki nasil, bende merak ediyorum ama kasigim belim agridigina gore bir gelismeler var heralde. Insallah carsamba gunu ogrencez.
canım hayırlı yolculuklar sana dikkat et kendine
imzanı öyle yapma ne olur içim burkuldu hep ama hep dua ediyorum sana ve sitedeki arkadaşlara umutla bekliyorum yaz sil o 0 günü bitanem.inşallah rabbim önce göbişini sonra kollarını dolduracak.