- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir iyidir güzelcim. çarşamba günü ne için gideceksiniz doktora hayırdır? bayramdamı?
herkese merhabalar ismini hatırladıklarım ceren,burcusal ,besenb,mavi deniz,kibele,htc80,menzilgülü,nur,arife,entelliye,yasemink,beyazvede ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlar hepiniz keyifli bayramlar geçirirsiniz inşallah.bende yarın dr gidicem çok heyecanlıyım 6+2 olcak yarın kalp atışına bakıcakmış dr um acaba duyuyabilekmiyiz diye şimdiden düşünüyorum.kızlar bebişlerinize düşündüğünüz isimler harika allah isimleriyle yaşatsın inşallah.kızlar benim daha başlangıç safhasında olan hemoroid sorunum var vedr ilk 3 ay ilaç vermiyorum ben dedi ama hamilelikle beraber sancı yapmaya başladı halbuki hep lifli ve sulu gıdalar tüketiyorum kabızlık çekmiyorum fakat ağrı var ne yapcam bilemiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var öptüm şekerler hepinizi Dance Dance
kizlar gelecek kurban bayraminiz mubarek olsuna.s.allah kabul etsin:Saruboceq: yarindan itibaren giremicem pek turkiyeden misafirlerim geliyo zaten pek giremiyodum kayinvalidem bende kaliyoda klava:kaydirigubbakcemile3 bu arada benim adetim 14 aralik insallah hamis kalmisimdir bu ay hadi hayirlisi opuyorum hepinizi bebislerinizideŞeniz
herkese merhabalar ismini hatırladıklarım ceren,burcusal ,besenb,mavi deniz,kibele,htc80,menzilgülü,nur,arife,entelliye,yasemink,beyazvede ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlar hepiniz keyifli bayramlar geçirirsiniz inşallah.bende yarın dr gidicem çok heyecanlıyım 6+2 olcak yarın kalp atışına bakıcakmış dr um acaba duyuyabilekmiyiz diye şimdiden düşünüyorum.kızlar bebişlerinize düşündüğünüz isimler harika allah isimleriyle yaşatsın inşallah.kızlar benim daha başlangıç safhasında olan hemoroid sorunum var vedr ilk 3 ay ilaç vermiyorum ben dedi ama hamilelikle beraber sancı yapmaya başladı halbuki hep lifli ve sulu gıdalar tüketiyorum kabızlık çekmiyorum fakat ağrı var ne yapcam bilemiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var öptüm şekerler hepinizi Dance Dance
Hamiş arkadaşlar bayramda yorulmayın dinlenin allaha emanet olun bebişleriniz ve siz.iyi bayramlar şimdiden.
Carsamba gunu kontrol var. Canim burda bayram degil. Biz bir ilk iki gun kutlariz biter buralarda napalim.
kizlar gelecek kurban bayraminiz mubarek olsuna.s.allah kabul etsin:Saruboceq: yarindan itibaren giremicem pek turkiyeden misafirlerim geliyo zaten pek giremiyodum kayinvalidem bende kaliyoda klava:kaydirigubbakcemile3 bu arada benim adetim 14 aralik insallah hamis kalmisimdir bu ay hadi hayirlisi opuyorum hepinizi bebislerinizideŞeniz
bayanlar nerdesiniz ya gece kaynatması yok bu gece herkes tatil başlangıcını kutluyor galiba kaydirigubbakcemile3
Sagol canim seninde bayramin kutlu olsun. Biz abd deyiz.canım kusura bakma yurtdışıda olduğunu unutarak yazmışım pardon... nerdesin peki hangi ülkede? canım ya bayramın kutlu olsun emi tatlım. çarşamba günü güzel haberlerle dönersin inşallah.... kendine vede bebişine dikkat et... her ne kadar orda bayram olmasada size iyi bayramlarrr.... :CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar iyi geceler misafirim vardı akşam o yüzden giremedim sizlerle görüşemedim
kızlar öle içim sıkılıyoki anlatamam bebekle ilgili deil ailevi değil işle ilgili deil neyle ilgili derseniz olmayacak şeyleri kafama takıp sabahlara kadar uyumuyorum saçma olduğunu bildiğim halde kendime engel olamıyorum o kadar sıkılıyorum ki neden böle oluyo bilmiyorum nankörlük belki ama bazen o kadar aşamıyorum ki bu sorunu bazen profesyonel yardım almayı bile düşünüyorum keşke daha erken girip biraz sizlerle muhabbet edebilseydim hepinize ii geceler ben sabah doktora gidecem 11 gibi randevum var bebişimi görmeyi umuyorum inşallah belki biraz kendime gelirim sonra annnemlere gidecem orda pc yok büyük ihtimalle görüşemeyiz salı günü dönmeyi düşünüyorum ama ordaykende kuzenlere gidersem onlarda pc var girerim laflarız