- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.161
Menzilgülü, Nur 84, Ceren54, Yasemink bebişlerinizin isimleri çok güzel. Maaşallah diyeyim bayanlar, Allah tamamına erdirsin.
sağol canımın içi duana aminnn diyorum cümlemiz için... :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menzilgülü, Nur 84, Ceren54, Yasemink bebişlerinizin isimleri çok güzel. Maaşallah diyeyim bayanlar, Allah tamamına erdirsin.
ayy canım yaa türkiyede bu adet galiba...
söz,nişan,düğün,tanışma vs. böyle merasimlerde illa birilerinin br şey deyip can sıktığı ortaya çıkıyor ve benim o insanları o an boğasım geliyor.... takmayın etrafın laflarına kızlar bu hayat bizimmmm en güzel şekilde biz yaşayacağız kaydirigubbakcemile3
kızlarrr bana müsaade nihayet son mesai günümü bitirmek üzereyim birazdan toparlanıp çıkacağım... evden yine yazarım şimdilik hepinize iyi akşamlar....
haklsıınız ama ben buna benzer şeyler oldugunda önceleri içime atardım sonrada artık onada söylemeye başladım ..belki alınganlıgım oldugundn diye düşünebilirsiniz ama durum biraz daha farklı hislerimi anlatamıyorum..
arifecim yoktun bugün fazla girmedin..neler yapıyorsun?
bende çocukluğumdan beri ilayda ve buğra isimlerini çok severim eşim annesi ile babasının ismini istemiyor ama tek erkek çocuk çevrede bizi çekemeyen çok insan var hemen başlayacaklar adamlarn moralini bozmaya aa koymadılar mı yakışanı oydu diye ikisininde üzülmesini istemem
senin isimlerde hazır galibakaydirigubbakcemile3
evet listede büsürü kişi var burda sohbet etmeyen en azından ben daha hiç rastlamadım
İsil_ufuk
Emillly
Swethome
librarian
Dileğimbebeğim
Nmb2358
Tuubay
bu isimleri ben hiç tanımıyorum
Aynen tatil kokuları geliyo aslında tatilden çok et kokuları geliyorkafamçokkarıştı
Burcuuuu valla Sude kesinde Melis muallakta. Küçüklükten beri Melisi severim. Artık karar vercez daha var. Senin isimlerinde hazır :dance:Betül isminide çok severim. :1hug:
Burcusal bencede düşünme hakkında hayırlısı olsun..
kızlar ceren nur yazdıgımı okudunuzmu özelden?
CANIM YAZDIKLARINI OKUDUM BOŞVER HİÇ TAKMA KAFANA .BENCEDE İÇİNE ATMA OLAN SANA OLUYOR .AKLINA GELENİ SÖYLEMİYOSUN BİRİKTİRİYOSUN
SONRA BARDAK TAŞIYOR BU SEFER HER DAHA KÖTÜ OLUYOR O YÜZDEN O AN NE SÖYLEMEN GEREKİYOSA SÖYLE CİCİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.:1hug: HEEE BU ARADA BEN SENİ BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİNİ SANIYODUM AYNIYIZ ŞEKERİM BAKTIĞINDA YOLUN BAŞINDAYIZ AMA KALBİMİZE VE DÜŞÜNCELERİMİZE SÖZ GEÇİREMİYORUZ a.s
ceren eve geldinmi kız sen acelecisin yoksa yakınmı ?menzilcim nasılsın bıcırık nasıl?
canımcım evdeyim ben geldim iş yerim evime 3 dk. mesafede şanslıyım yai anlayacağın :)
şimdi kayınvalidem aradı kızlar yemeğe çağırıyor açlıktan titriyorum zaten yukarı çıkınca yine yazarım şimdilik hoşçakalın Şeniz