Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryem 64 ben sizce bugün mü tekrar den,y,m yoksa 28/12demi
yaw şekerim cicim hayatım hala denemeyi soruyosun verecek rabbim elbet tek ilişki olsada verir vermeyecekse yıllarca dnesende olmaz.
Diyeceğim yumurtlama gününe takılma bu kadar düşünme relax ol bırak gün hesaplamayı
her kasının fizyolojisi farklıdır
o kasık ağrım sabah öğle vakti fln dı oldu bizde . gece 2de ilişkiye girdik 27/12 sayılmaz dimi :) valla çok soru soruyorum ama çok evhamlı biriyim en ince ayrıntı bilmek istiyorum . tutsun diye .
bunları bende biliyorum tatlım teşekkürler ....Gün aşırı deneyeceksiniz ay boyunca.Ben 6 aydır deniyorum olmuyor.Allah ne nasip ettiyse o olacak.Belki hayatım boyunca olmayacak,belkide ummadığım anda güzel haberi alacağım.Kız-Erkek diye düşünmek için erken değilmi arkadaşım.Hayırlısını iste,sağlıklı olsun daha ne istenirki???
Biliyorsanız niçin sürekli aynı soruları soruyorsunuz??
Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
yavrucuğum 200 gram 15 cm olmuş herşeyimiz iyiydi maşallah
4 lü tarama için de kan verdim
şimdi bunları geç diyeceksiniz
açıklıyoruummmm bat cnm kızına rakip geliyor bakarsın meryemcim benim kızımı beğenir bnimkini alır şaka bi yana kızım oluyyyooorrrr Hayırlısıyla inşallah kız dedi doktor.rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsinn
çookkkkkk sevindimmmmmmmm hayırlı bir evlat olsun inşallaahhhhhhhh kısmeti bahtı açık olsunnnnn kızlara ayrı bir sempatim var Allah günah yazmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip tsin ama kız deyince içim içime sığmaz olur hep tebrik ederimmm
çookkkkkk sevindimmmmmmmm hayırlı bir evlat olsun inşallaahhhhhhhh kısmeti bahtı açık olsunnnnn kızlara ayrı bir sempatim var Allah günah yazmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip tsin ama kız deyince içim içime sığmaz olur hep tebrik ederimmm
bugün ayın 27 si yani adet tarihim düşünmemeye çalışıorum ama salak gibiyim beni bir görseniz gülmekten yerlere yatarsınız nbe yaptığım yemekten ne temizlikten hayır var acaba regl olcakmıyım olmıcakmıyım oy oy oyyyyy
gün bugün yaniiii
hadi hayırlısııııı
valla gün fena halde bugün kimseye sölemiorum bugün diye aileden yani Bakalım beklemedeyim şimd böle yapıncada stresten gecikebilirim kendimi hamile sanabilirim ay nasıl bir şeydir bu yaaa insan ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıor
ayy güzel haberlerle gel hadi bakalım
bende gelmeyince ertesi sabah yaptım ve pozitif çıkmıştı
ama istersen bekle bikaç gün sabredebilirsen tabi
günaydın ahaliiii bugün topici ben açayım dedim
Dünü regl olmadan atlattım darısı bugünün ve bundan sonra ki günlerin başınaa