- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
laelaelaelaelaeslm canim arkadaslarim nasilsiniz hepiniz topik bos oldugu icin giresimde gelmiyor nerelere kayboluyosunuz ya..ben iyiyim arkadaslar talhami buyutuyorum allaha sukur herseyimiz iyi hamile olanalrainda insallah bebekleri talha gibi olur oglumdan yana hic sikayetim yok kirk bir kere masallahh alistik birbirimize hergun daha yeni seyler ogreniyoruz
hannem canim butun dualarim seninle rabbim sana en guzelini versin insallahh..sen sabrettin inaniyorum en guzeliyle mukafatlandirilacaksin insallah
yaman canim ilk zamanlar cok normal insallah cok uzun surmez bulanitlarin allah kolaylik versin
saliha canim seninde az kaldi sagsalim alirsin insallah kucagina canim benim
umutluyuz sende girmiyosun bayadir ozletme kendini arada gel
bat canim seninle nettede gorusuyoruz zaten seni ve kizceni optum canimm
canima rkadaslarim hepinizi kucak dolusu opuyorum herseyin en guzeli sizinle olsun insallahh allaha emantsiniz
hannem canim butun dualarim seninle rabbim sana en guzelini versin insallahh..sen sabrettin inaniyorum en guzeliyle mukafatlandirilacaksin insallah
yaman canim ilk zamanlar cok normal insallah cok uzun surmez bulanitlarin allah kolaylik versin
saliha canim seninde az kaldi sagsalim alirsin insallah kucagina canim benim
umutluyuz sende girmiyosun bayadir ozletme kendini arada gel
bat canim seninle nettede gorusuyoruz zaten seni ve kizceni optum canimm
canima rkadaslarim hepinizi kucak dolusu opuyorum herseyin en guzeli sizinle olsun insallahh allaha emantsiniz
Son düzenleme: