slm kızlar foruma giremedim bi türlü ya bakım var diyip duruyordu ancak girebildim
bugün doğum yok nts iyi çıktı salı günü tekrar kontrolum var büyük bi ihtimal
doğum o gün olur her halde çünkü tam bi hafta dolmuş oluyo 37.haftayı bitirmiş
oluyorum sizler nasılsınız hannemden ses seda yok belki o doğum yağmıştır
inşallah bebişlerin sağlığı çok iyidir çok dua ediyorum onun için sizler için şimdi çıkıyorum
görüşmek üzere..
senin adına sevindim canım annenler yetişir inşallah doğuma
cnm yaa demek bu kadar az kaldı meleğinle görüşmene rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah senide tüm hamişleride darısıda başımıza diyeyim
mrb kızlar nasılsınız?biz dün dra gittik ikili test için herşeyi çok iyi dedi ve bebişin gelişimi çok iyiymiş hatta 10 gün ilerdeymişbir ara muayene sırasında uyudu dr uyandırmaya çalıştı çok şirindi eli yüzü herşeyi insana benzemeye başlamış muhteşem bir duyguydu küçücük mercimek kadardı şimdi kocaman olmuş.ama ben hala zayıflıyorum dr sorun değil dedi bakalım iyi olur hatta dedi
özlem cim çok mu bulantı yaşıyorsun
çok şükür teolog ben iyi gibiyim. ayaklarım çok şişti ona moralim bozuluyo
sizde de şişlik var mı?
mrb kızlar nasılsınız?biz dün dra gittik ikili test için herşeyi çok iyi dedi ve bebişin gelişimi çok iyiymiş hatta 10 gün ilerdeymişBir ara muayene sırasında uyudu dr uyandırmaya çalıştı çok şirindi eli yüzü herşeyi insana benzemeye başlamış muhteşem bir duyguydu küçücük mercimek kadardı şimdi kocaman olmuş.ama ben hala zayıflıyorum dr sorun değil dedi bakalım iyi olur hatta dedi
çok şükür teolog ben iyi gibiyim. ayaklarım çok şişti ona moralim bozuluyo
sizde de şişlik var mı?
maşallah cnm ya ne mutlu sana
kaç kilo zayıfladın peki
66 kilo ile hamile kalmıştım dün 60 olmuşum hani az değil ama boyum biraz uzun olunca çirkin oldum sanki hatta dün biri bana ebru şallı diyeti mi uyguluyorsun dedialsanaalsanasmile