- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 38
herhalde çünkü gelişimi 10 gün ilerdeymiş ve büyük ihtimalle oğlan dedi ama tabi kesinleşmesi için 1 ay daha beklememiz gerek
maşallah cnm hayırlı evlat olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herhalde çünkü gelişimi 10 gün ilerdeymiş ve büyük ihtimalle oğlan dedi ama tabi kesinleşmesi için 1 ay daha beklememiz gerek
sen nasılsın yaman
amin canım yüzü ilk defa bu kadar yakından gördüm ve çok dua ettim rabbim isteyen herkese en kısa zamadna nasip etsin diye zaten her akşam yatarken burdan tanıdığım arkadaşlarımın ismini yazdığım bir kağıdım var onlara dua edip yatıyorum.
bat hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşaALLAH RABBİM yardımcınız olsun canım.
günaydın kızlar
bat annenler doğumda yanında olacak yani çok sevindim
mrb kızlar nasılsınız?biz dün dra gittik ikili test için herşeyi çok iyi dedi ve bebişin gelişimi çok iyiymiş hatta 10 gün ilerdeymiş bir ara muayene sırasında uyudu dr uyandırmaya çalıştı çok şirindi eli yüzü herşeyi insana benzemeye başlamış muhteşem bir duyguydu küçücük mercimek kadardı şimdi kocaman olmuş.ama ben hala zayıflıyorum dr sorun değil dedi bakalım iyi olur hatta dedi
batcım canım ne güzel artık sayılı günlarin kaldı bebişine kavuşmana darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına inşallah
2500 ü hayli hayli gecer canım 2700 filan olur salıya göre beslenmene dikkat et
vala teologcum homini gırtlak yiyorum ya kızım kilo alsın diye sebze hiç sevmem
ama onu bile yemeye başladım inşallah dediğin gibi 2700lerde olur kilosu...
hoşgeldin venhar
ben de paspaları attım makineye halıları balkona cıkardım havalansın diye
ev taşıyacağız da yeni çıkacağım evi görüdm tadilat yapılıyor o kadar güzel olmuş ki
taşınmak için sabrsızlanıyorm
anlaşılan bat doğurmamış dahabakıyım bi geçmişe ben yine de
yok yok dğurmamış doğursa burda olmazdı sanırım
hoşgeldin venhar
ben de paspaları attım makineye halıları balkona cıkardım havalansın diye
ev taşıyacağız da yeni çıkacağım evi görüdm tadilat yapılıyor o kadar güzel olmuş ki
taşınmak için sabrsızlanıyorm
ya eşim dedi ki sabah kirayı ver şu şu nednelerden dolayı çıkacağımızı söyle
ama ben söyleyememki kızlar siz olsanız ne yaparsınıx
canım eşin neden söylemiyoda sana atıyo taşı
eğer bi neden söyleyecekseniz çocuk olacak daha büyük bi eve taşınacağız deyin..
eşim eve geç geliyor biliyorsun bi pazar günleri boş
evsahibi de tekbaşına yaşayan yurtdışından emekli bir kadın canım ondan dolayı
makul sebeplerimiz var zaten de kadıncağıza nasıl derim ben bilmem