- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
gerçekten çok can sıkıcı bi durum koltukta bile rahat edemiyosun yeri geliyo
sandalyeyi düşünemiyorum bende çok oturduğum vakit totom çok acıyo kramplar giriyo hep iyi sabretmişsin sen..klava:
sorma canım ya çok şükür gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok can sıkıcı bi durum koltukta bile rahat edemiyosun yeri geliyo
sandalyeyi düşünemiyorum bende çok oturduğum vakit totom çok acıyo kramplar giriyo hep iyi sabretmişsin sen..klava:
sorma canım ya çok şükür gecti
venhar sen nasılsın hiç slm vermiyosun..
neden vermeyim cnm slm aşk olsun.mutfağa kadar gittim de.geldim şimdi.aslın da kalksam iyi olcak.bak sen süpürmüşsün silcen şimdi evleri ben de daha tık yoksanki ben hamileyimgerçi eşim geç gelcek bugün sekizi geçer onun gelmesi o zaman kadar da dünyanın işi yapılır.yemekte yapılır
Selam kızlar geldim ben
şükür işim rasgitti bi sorun yaşamadım pasaportumu aldım geldim
hepiniizn bayramı inşallah ii geçmiştir
bebiş çalışmaları devam bizde
ama hiiç takmıyorum kısmet işi relax yanii
herif tepemden inmesede olmazsa olmuyor çünki
ee sizler nasılsınız
neden vermeyim cnm slm aşk olsun.mutfağa kadar gittim de.geldim şimdi.aslın da kalksam iyi olcak.bak sen süpürmüşsün silcen şimdi evleri ben de daha tık yoksanki ben hamileyimgerçi eşim geç gelcek bugün sekizi geçer onun gelmesi o zaman kadar da dünyanın işi yapılır.yemekte yapılır
ilahi yaman alemsin biz iyiyiz çok şükür
işlerinin rast gitmesine sevindim nasıldı bayramın
bebişim maşallah çok iyi yaman cım herşeyi normal
maşallah diyeyim kuzucuguma
yaman cım düşünüyorum da tek haneli rakamlardan çift hanelere fırlıyorsun filan 10 20 30 derken valla geliveriyor diyorum ya şimdi de 35 i görürmüyüm diye eminim o da gelecektir
hani sen relax tın bakim:mymeka:
Ya saliha da bir selam verir iki saat gelmez ona da ayrı:mymeka:
canım taşınıyormuşsunuz hadi gözün aydın yeni evinizde çocuğun ve eşinle mutlu huzurlu
bir ömür geçirmenizi dilerim....
bu arada yaman ne zaman dönecek tatilden ya özletti kendini iyice...
ecede kayıp yine....