Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/url][/IMG]
sağol hannem ya
pazar günü 27. hafta yani üçüncü trimestere girecek bakalım bizim yaramaz
gerçekten de rahat yatıyorum şükür valla
ne bileyim eşimin halasının kızı 4 aylık karnı benim gibi
yine hastaneden gördüm 4 aylık hamile onun da benim gibi gören bana kızıyor onların çocukları seninkinden kilolu olacak diye
babannem bile el kadar çocuk doğurup kendine güldürme dedi ya
babaannen çok hoşmuş valla:)çocuğun kilosu annenin göbüşüne bakmıyorki.bana diyolar ki son günlerin heralde hastahanede gören böle diyor.ama gelgelelim bebkler 8 aylık 1 er kilodalar daha.gerçi bizim özel durumumuz var ma olsun yani göbeğimde çok büyük.bizim gelinimiz zayıftı top gibi bi karnı olurdu kilo bile almzdı ma 3 kilo bilmem kaç gr düşmedi aşağı doğumları maşallah.hem kendisi kilo almayan annenin çocuğu daha kilolu oluyor çevremden gözlemlediğim kadarıyla.sen onlara takma herşey boş.eskiler çok şükür sağlamca doğurup durmuşlar anlamıyolar.sen sağlıklı ol bebğin sağlıklı olsun gerisi hikaye.850 gr doğmuş arkadaş şimdi 29 yaşında büyümemiş mi.kilo almamış mı.insanlar yaşamdıkları için işte bilmiyolar.annem biraz cinsiyete takardı benim sağlıklı olsun derdi ama yinede erkeğide severdi.en azından ilkin erkek olsun derdi.şimdi ise çok çok üzgün sağlık diyo başka bişi demiyor.ne bilelim kızım yaşamadık bilmiyoduk diyo.o yüzden sen sağdan soldan etkilenme boşveeeeeeeeeeeeeer:)
[/url][/IMG]
bat çim inan sadece göbeğin var
valla
aynen benim gibim:=))
kızlar resim diyosunuz ya valla dediğim gibi.makinenin pili bitti.çektiğimi koyayım dedim bilg çöktü.şimdi bu bilg da fotograf makinasının yükleme cd si yok ama ben size göstercem inş olmadı çekerim dursun doğduktan sonrada olsa eklerim oki:))))
hannem ne güzel bir ayın var
inşallah sağsalim o da gecer
ikizler bildiğim kadaryla erken alınıyor değil mi sezaryenle
göbüşün meşhur oldu canım ya:)valla benim de sadece göbeğim görünüyor ama aldığım kilolar hiç de öle söylemiyor.söylemesi ayıptır 20 kg dayancam az kaldı((((halbuki iştahım yok ekmekle aram yok eşim keşeke oruç tutsaydın diyor nasılsa yemiyosun.ama bende ödem de var.ayaklarım çok fena yürüyemiyorum nerdeyse
bence ayına göre güzel seninkide bide dediğim gibi iç karın falan nasıl o da önemli...
sağol canım ya moral oldu acep bebişim kaç kilo oldu yarın kontrolumuz var..
canım cep telefonundan olmuyomu çok merak ediyorum ben ya ...
canım göbüşün meşhuroldu derken iyi anlamdamı söyledin kötü anlamdamı
anlayamadımda sizler heveslendireyim sizde ekleyin diye ekliyorum ama ekleyen olamdı teolog dışında ben kilo almadım 2 kilo sadece benimde ayaklarım şiş ama öyle çok değil
sağ elim sabahları çok uyuşuk oluyor şiş oluyor kapatamıyorum elimi..
iç karnım büyük herhalde bilemiyorum ki gören erkek karnı diyor..
yok canım benim niye kötü anlamda söyleyeyim.hani göbüşünden alıntı yapıyoz ya teolog ve ben ona diyorum yoksa ne gibi kötü anlama gelebilirki.ekleyebilsem bende ekleyeceğimde maruzatımı anlattım işte.valla çok iyi 2 kilo maşallah sanada.demekki bebişimiz alıyo kiloları:)arkadaşımında ikiz sadece 2 hafta var aramızda ben öndeyim.oda 9 kilo almış bide ikiz yani.gerçi şeker çıkmış diyetteymiş ama...bünye meselesi sanırım kilo ya çok müsait benim bünye..