Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat çım dışarı çıksan ılık duş alsan

canım sabahki kadar değilim dışarı çıkamam çıkarsam daha kötü olurum
çok sıcak bi çamaşır astım balkonda su gibi oldum duş alıcam ama
bugün çok üşengecim ya ne olduysa bana böyle..

Cnm ya yat desem yatmak zor hava al sürekli cama çık arada dua oku bol bol

canım sabahtan beri yatıyorum şimdi daha iyiym evin bütün camları açık ev esiyo
yoksa daha kötü olurdum ya bugün msnyi açamıyorum ya sayfa açılmadı bi türlü..

kızlar ya çok dardayım çok zordayımmmmmm:KK43:((((eşimle paylaşıyoz oda kötü.haykırmak istiyorum bağırmakkkkkkkkkkkkk.gecenin en en en karanlık anını yaşıyorum biliyorum günün ağarması yakın amaaaa amaaaaaaa.

başka yere yazamıyorum.bağırıp çağıramıyorum bari kızlara yazayım dedim.afffffffff affffffffffff affffffffff ALLAHIM yardım et sen kulunu darda bırakmassın............

şimdi bende çok üzüldüm inşallah bebişlerinle alakalı değildir
Allah yardımcın olsun feraha erdirsin seni bir an önce

inşallah bebişlerle alakalı değildir
ben çıkmak zorundayım ama aklım ahnnem de olacak:KK43:

inşallah ya bende üzüldüm şimdi keşke yazsada ne olduğunu öğrensek
tamam canım sana iyi geceler bende biraz daha bakayım çıkıcam ama benimde aklım onda kalacak..

hannem neyin var cnm allah feraha çıkarsın
bu arada ben regl oldun kızlar yani belirti başladı

gunaydınnn
hannem ne oldu sakin olmaya çalış ltf öncelıkle,
yaman senden nbr canım regl oldun mu?
teolog bat meryem salıha siz nasılsınız kıslarrr

hayırlısı olsun yaman cım moralini yüksek tut e mi
aklım hala hannem de gece o kadar üzüldüm ki ece cim hoşgeldin dün yoktun size taze taze bir göbiş resmi göndereyim de herkesin morali yerine gelsin

günaydın canlar
sizi merakta bırakmışım hakkınızı helal edin.ya bildiğiniz konu da işte bildiğiniz psikoloji...
ara ara böle zor zamanlar oluyor.hiç aklımdan atamı bazen de böle tavan yaptığımız anlar oluyor.çok daralmıştım bunlamıştım.eşimle paylaştım.konuştuk biraz o da çok kötü.bende farklı kimselerle paylaşayım dedim.en uygunu siz olarak gördüm.size yazarken çok ağladım vs vs...

durum bundan ibaret içinde bulundum ruh halim işte...ne yapalım imtihan dünysı amdün akşam çok çok kötüydüm ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim...gezifri karanlığındaydım bu en anlatılamaz derecede....öle işte

tekrardan hakkınızı helal edin ya yazınca paylaşınca azalıyo dertler en azından ben paylaşarak rahatlıyorum.öpüyorum sizi ALLAHA EMANETSİNİZ....

günaydın canlar
sizi merakta bırakmışım hakkınızı helal edin.ya bildiğiniz konu da işte bildiğiniz psikoloji...
ara ara böle zor zamanlar oluyor.hiç aklımdan atamı bazen de böle tavan yaptığımız anlar oluyor.çok daralmıştım bunlamıştım.eşimle paylaştım.konuştuk biraz o da çok kötü.bende farklı kimselerle paylaşayım dedim.en uygunu siz olarak gördüm.size yazarken çok ağladım vs vs...

durum bundan ibaret içinde bulundum ruh halim işte...ne yapalım imtihan dünysı amdün akşam çok çok kötüydüm ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim...gezifri karanlığındaydım bu en anlatılamaz derecede....öle işte

tekrardan hakkınızı helal edin ya yazınca paylaşınca azalıyo dertler en azından ben paylaşarak rahatlıyorum.öpüyorum sizi ALLAHA EMANETSİNİZ....

canım benim aklıma direkt bebişlerin geldi ne yalan syleyeyim sen de bebişlerin de lşu an iyisiniz değil mi

günaydın canlar
Ara ara böle zor zamanlar oluyor.hiç aklımdan atamı bazen de böle tavan yaptığımız anlar oluyor.çok daralmıştım bunlamıştım.eşimle paylaştım.konuştuk biraz o da çok kötü.bende farklı kimselerle paylaşayım dedim.en uygunu siz olarak gördüm.size yazarken çok ağladım vs vs...

Durum bundan ibaret içinde bulundum ruh halim işte...ne yapalım imtihan dünysı amdün akşam çok çok kötüydüm ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim...gezifri karanlığındaydım bu en anlatılamaz derecede....öle işte

tekrardan hakkınızı helal edin ya yazınca paylaşınca azalıyo dertler en azından ben paylaşarak rahatlıyorum.öpüyorum sizi allaha emanetsiniz....

cnm benim keşke elimizden bişey gelse rabbim büyük en doğrusunu o bilir dua atmekten başka çaremiz yok.tövbe ve dua edelim bol bol ,

teolog hayırlısı olsun yaman cım moralini yüksek tut e mi
aklım hala hannem de gece o kadar üzüldüm ki ece cim hoşgeldin dün yoktun size taze taze bir göbiş resmi göndereyim de herkesin morali yerine gelsin

nasip cnm allah büyük diyorum sadece
ekle resim bakalım

X