Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar moralim çok bozuk... sizlerle paylaşmak istedim...cumartesi günü için ilk defa resmi olarak bebişimiz için bir adım atıp doktora gidecek ve bebek sahibi olabilmek için bir sorunum olup olmadığını öğrenecektim.. ama benim bebek sahibi olup olmamak konusunda çekincede kalmamın sebebi sevgili işyerim cumartesi günü izinlerini kaldırdı ve benim doktor randevusu güme gitti. o kadar cnm sıkıldıki ağlayacaktım nerdeyse. ben bu iş hayatı ile kendi özel hayatıma yön vermekte zorlanıyorum. iş değiştirmeyi bile düşünmeye başladım bugün. kafam çok karışık ya....

mistrall işin eğer iyiyse bırakma derim
dr için izin vermeyecek kadar da insafsz değillerdir heralde

cnm sorun doktor değil benim çocuk düşünmem... bir kaç defa sordular bebek düşünüyomusunuz falan diye...ya bilmiyorum kafam çok karışık..zaten bu zamana kadar hep işim yüzünden düşünemedim bebek falan..eşimde kızıyo artık senin işine göremi hareket edicez devamlı diye. o da haklı..ooofffff.....

ha anladım işyerin tabi sen hamile olursan sürekli izin alacaksın kontrol için doğum için ondan anladım
valla canım artık ona eşinle sen karar verirsin
hayırlısı ne ise o olsun

kızlar moralim çok bozuk... sizlerle paylaşmak istedim...cumartesi günü için ilk defa resmi olarak bebişimiz için bir adım atıp doktora gidecek ve bebek sahibi olabilmek için bir sorunum olup olmadığını öğrenecektim.. ama benim bebek sahibi olup olmamak konusunda çekincede kalmamın sebebi sevgili işyerim cumartesi günü izinlerini kaldırdı ve benim doktor randevusu güme gitti. o kadar cnm sıkıldıki ağlayacaktım nerdeyse. ben bu iş hayatı ile kendi özel hayatıma yön vermekte zorlanıyorum. iş değiştirmeyi bile düşünmeye başladım bugün. kafam çok karışık ya....

cnm benim bu kadar üzülme bu hafta olmadı başka bi gün gidersin
ama iş içinnde erteleme bebek fikrini eşin haklı.işe göremi ayarlıcanız bebeği
bak bizde 2 sene bekledik 2 aydır deniyoruz hemen olmuyor çünki bence biran önce gidin ve muayne olup gerekli çalışmalara başlayın yerimseniben

kızlar benim regl başladı artık umut yok bu aydan bidahaki aya inşallah
ama bundan sona hiçbişeyti takmıcam ateş ölçmek yumurtlama takip etmek vs boş bunlar rabbim vericekse bi keredede veryo kafama takınca daha üzücü oluyo
o yüzden artık düşünmeyeceğim

Günaydın kızlar,

yamancım üzülme sakın olur mu ,bak daha çok yeni başladınız denemelere,Allahım hayırlı zamanda versin ,regl biter btmez baslarsınız calısmalara yineee...

Günaydın kızlar,

yamancım üzülme sakın olur mu ,bak daha çok yeni başladınız denemelere,Allahım hayırlı zamanda versin ,regl biter btmez baslarsınız calısmalara yineee...

haklısın cnm üzülmüyorum ama bu ay olmasını çok istemiştim doğum nisana gelecek koç burcu olucak 2. evlilik yıldönümü hediyemiz olucak diye çok sevinmiştim ama olmadı kısmet artık..olucaksa milletin bi kerede oluyo hatta sürtünmeyle dışına boşalarak hamile kalanda dolu rabbim hayırlı zamanda versin :çok üzgünüm:

günaydın kızlar ...

yamancım üzülme bu ay nasip değilmiş inşallah bi dahaki aya alırız güzel haberlerini
gerçi ben çok ümüitliydim bu aydan ama RABBİM hayırlısını versin hakkında...

nerdesiniz kızlar ya kimsecikler yok bugün..
bizim bugün kontrolumuz var heyecandan uyuyamadım kızımı görücem
diye inş herşey yolundadır dua edin bizim için olurmu...

kızlar benim regl başladı artık umut yok bu aydan bidahaki aya inşallah
ama bundan sona hiçbişeyti takmıcam ateş ölçmek yumurtlama takip etmek vs boş bunlar rabbim vericekse bi keredede veryo kafama takınca daha üzücü oluyo
o yüzden artık düşünmeyeceğim

yaman cım öyle şey olur mu ya herşeyin bir zamanı vakti vardır değil mi
benim yengem 2 sene bekledi de oldu ve hiç korunmadıkları halde
dur bakalım senin daha kaç oldu ki
lütfen umutsuzluga kapılma

kocamla aram iyiya
arada bir dalaşsak da bir saat sonra yine bişey olmamış gibi devam ederiz
ben de işte sırt agrım oluyor biraz onun dışında iyiyim sen nasılsın

kocamla aram iyiya
arada bir dalaşsak da bir saat sonra yine bişey olmamış gibi devam ederiz
ben de işte sırt agrım oluyor biraz onun dışında iyiyim sen nasılsın

iyi sevindim kocanla aranın iyi olmasına..
benimde sırt ağrılarım var çok fena göğüslerim büyük olduğu
için sırtıma acayip baskı yapıyo ağırlık yapıyo bide nefesim çok daralıyo..

ben bikahvaltı edeyip geleyim canım görüşürüz..

X