- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 38
canım kan testi yaptır ya
neden bilmiyorum ama kan testi yaptırmadım sanki gelcek gbime geliyor ama bekleyeceğim bikaç gün cnm daha olmadı evde test yaparım yine cumartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kan testi yaptır ya
mistrall işin eğer iyiyse bırakma derim
dr için izin vermeyecek kadar da insafsz değillerdir heralde
ha anladım işyerin tabi sen hamile olursan sürekli izin alacaksın kontrol için doğum için ondan anladım
valla canım artık ona eşinle sen karar verirsin
hayırlısı ne ise o olsun[/
zor karar :)
kızlar moralim çok bozuk... sizlerle paylaşmak istedim...cumartesi günü için ilk defa resmi olarak bebişimiz için bir adım atıp doktora gidecek ve bebek sahibi olabilmek için bir sorunum olup olmadığını öğrenecektim.. ama benim bebek sahibi olup olmamak konusunda çekincede kalmamın sebebi sevgili işyerim cumartesi günü izinlerini kaldırdı ve benim doktor randevusu güme gitti. o kadar cnm sıkıldıki ağlayacaktım nerdeyse. ben bu iş hayatı ile kendi özel hayatıma yön vermekte zorlanıyorum. iş değiştirmeyi bile düşünmeye başladım bugün. kafam çok karışık ya....
Günaydın kızlar,
yamancım üzülme sakın olur mu ,bak daha çok yeni başladınız denemelere,Allahım hayırlı zamanda versin ,regl biter btmez baslarsınız calısmalara yineee...
kızlar benim regl başladı artık umut yok bu aydan bidahaki aya inşallah
ama bundan sona hiçbişeyti takmıcam ateş ölçmek yumurtlama takip etmek vs boş bunlar rabbim vericekse bi keredede veryo kafama takınca daha üzücü oluyo
o yüzden artık düşünmeyeceğim
merhaba bat
kontrole gitmeden çnce çikolata yemeyi unutma olur mu:)
bir saat önccesinden yemek gerekiyormuş canım anca bebeğe ulaşıyor heralde
kocamla aram iyiya
arada bir dalaşsak da bir saat sonra yine bişey olmamış gibi devam ederiz
ben de işte sırt agrım oluyor biraz onun dışında iyiyim sen nasılsın