- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
doktordan doktora fark var yani bazilari cok vicdansizlarya meryem cim sol lateral 9 mm çıkmış bunun üst sınırı nedir ne zaman tehlike arz eder diye sordum 10 mm olunca üst sınır olur dedi
ben bunu duyunca hüngür foşurt agladım
ama daha önce muayene oldugum doktor aradım normal snır 8 mm
üst sınır 13 mm 10 mm den sonra yakın takibe alınırsın dedi
o zmana kendime geldim
bundan sonra o doktora gideceğim zaten
daha degisir canim pozisoyunu var daha doguma.bence korkulacak hic bisey yok bak benden bi gun sonra kardesimin gorumcesi dogurdu hala dikislerinden hareket edemiyor ben dogurdum sabahi ayaga kalktim 2 gun hastanede kaldim ciktimm her isimi kendim yapiyorum allaha bin sukur.. ve o dogum aninda varyaa hersey cok farkli oluyor ve ben inaniyorumki rabbim herkeze normal dogumu nasip etmez tum gunahlarin afoluyor ne guzel biseyy.tabi herkezin kendi dusuncesi bende bi ara korkar gibi olmustum rabbim rabbim onun gucunu kuvvetini veriyor,turkyede doktorlar geneli sezeryan yapiyor ama burada oyle secme sansin yok olsaydida ben normal dogum isterdimevet insan tekmelerine alışıyor bende arıcamı biliyorum bazen karnımın bi tarafına toplanıyor mesela sol tarafta toplanıyor sağ tarafım çökmüş gibi duruyor bazende göğsümün altından bi vuruyor neye uğradığımı şaşırıyorum maşallah oğluşuna senin oğlun
çok toplu maşallah meryem benim arkadaşın oğlu minnacık kuş kadar anca 3 kiloyu geçmiştir doğum yapalı 1 ay olacak cuma günü hiç durmuyor sürekli ağlıyor geceleri
arkadaşım nöbet tutuyormuş ama bence herşeye değer değilmi anne olmak dünyanın en güzel şeyi RABBİM herkese tattırısn bu duyguyu..
canım ben aslında normal istiyordum fakat artık korkmaya başladım ve gittiğim doktor hep sezeryan yapıyo büyük ihtimalle sezeryan olucam bide kızım ters duruyor ama doğuma kadar değişirmiş pozisyonu..
benimkinin tekmeleri dışardan bile belli oluyor her gece saat 11 de tam yatmaya hazırlanırken başlar tekmelere:)
sen simdi onun uyanmaa saatlerine tekmelerine dikkat et cunki dogdugundada o saatlerde uyaniyor.ben sabahlari 6 da esime uyaniyordum cantasini hazirlmak icin oda basliyordu tekmeye simdi de once babaya canta hazirliyozz esim kalkip oglana akiyor sonrda onu doyuruyoruz ve geceleri 12 gibi
yatardik o baslardi tekmeleye simdide aynii 12 de uyanik oluyor
Son düzenleme: