pazartesi gideceğim saliha
bu arada dün eşim geldi eve benimle dalga geçti öküz hala yaşıyorsun ya ne yani ölmemi mi istiyordun telefonda zırıl zırıl aglıyordun dedi
ama böyle böyle durum var dedim
tamam da haftaya gel daha tehlike söz konusu değil ama olunca tedaviye alıcaz demediler mi dedi evet dedim ama insan duramıyor dedim tmm pazartesi gidelim dedim
ama 10 dakikada bir evde aglamamı taklit etti durdu sinir etti beni
günaydın kızlar
yamancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçta
alamıyorsun doktora gidersen hamile olma ihtimalinide söyle
ama önce kan testi yaptır sonra doktora görün derim..
saliha,teolog,meryem,aydoğdu nasılsınız kızlar...
ben iyiyim bat çım seni sormalı
kaç gündür fotograf koyayım diyorum karnım baya büyüdü
makine arabada akşam alayım diyorum unutuyorum iftar hazırlıgından sabah alayım diyorum üşeniyorum:)
ben iyiyim bat çım seni sormalı
kaç gündür fotograf koyayım diyorum karnım baya büyüdü
makine arabada akşam alayım diyorum unutuyorum iftar hazırlıgından sabah alayım diyorum üşeniyorum:)
gunaydin camim iyiyim sen nasilsinn..ne var ne yok kizcen nasil.benim pasa uyuyorr karni tok siti pek dikti nallari uyuyorr masallahh...ayy bu cocuk cok piss yaa kiyafet yetistiremiyorumm az oldugundan makinayada atamiyorum gunluk elimde yikiyorumm..havalar sicaklmi hala canimm
tamam bat bakayım işte makineyi alayım koyacağım foto
meryem cim çok sağol patavatsız bir doktor yüzünden kendimi harap ettim dün ama başka doktor çok şükür rahatlattı beni bakalım pazartesi ne diyecek
tamam bat bakayım işte makineyi alayım koyacağım foto
meryem cim çok sağol patavatsız bir doktor yüzünden kendimi harap ettim dün ama başka doktor çok şükür rahatlattı beni bakalım pazartesi ne diyecek
günaydın taze anne iyiyim canım yada iyi diyelim iyi olsun artık yatmakta zorlanıyorum
karnımdan dolayı kızçemde iyi teyzesi içimde oynayıp duruyor bi kaç gündür
sakindi ama bugün iyi maşallah havalar hafta sonundan beri biraz serinledisıcak var yine ama esiyor ALLAHtan yarından itibaren yine kavurucu sıcaklar geliyomuş yandım..
demek paşamız pasaklı ha olsun annesi kirlene kirlene büyüyecek uyuya uyuya büyüyecek yarın bi gün anlatırsın ne kadar pasaklı olduğunu talhaya...-tatlicadiarzu-
uzme tatli canini hamilelikle boyle ufak tefek seyler oluyor benimde biliyosunuz sekerden dolayi morelimi cok bozmuslardii ama allaha sukur hersey iyi cikti oglusumda masallah sapasaglam saglikli dogdu bu doktorlar boylee.hamile bi insana nasil konuscaklarini bilmiyolarr dank diye konusuyolarr istee..sen icini ferah tutt bak diger doktor iyi seyler soylemiss sende ne gerekiyorsa yaparsinn bebisin iyi olmasi icin canim
ahh ne guzelll insan dogunca ariyor tekmelerini ben dogdugu gun hala karnimda gibi hissettim.bide hep stg de kalb atisini dinliyomusum gibi kulagima kalb sesi geliyordu..son zamanlar artik sadece dondugu anlari hissedersin yeri daralincaa poposunu bastirirr ama cok guzel bi duyguu benim oglus bile 2 haftada buyudu masallahh bakmaya kiyamiyor insann..rabbimin bi mucizesii annelik allahim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.canim sen sezeryanmi dusunuyosunn oyle bia ra okumustum sanki yanlis hatirlamiyosam
günaydın taze anne iyiyim canım yada iyi diyelim iyi olsun artık yatmakta zorlanıyorum
karnımdan dolayı kızçemde iyi teyzesi içimde oynayıp duruyor bi kaç gündür
sakindi ama bugün iyi maşallah havalar hafta sonundan beri biraz serinledisıcak var yine ama esiyor ALLAHtan yarından itibaren yine kavurucu sıcaklar geliyomuş yandım..
demek paşamız pasaklı ha olsun annesi kirlene kirlene büyüyecek uyuya uyuya büyüyecek yarın bi gün anlatırsın ne kadar pasaklı olduğunu talhaya...-tatlicadiarzu-
evet insan tekmelerine alışıyor bende arıcamı biliyorum bazen karnımın bi tarafına toplanıyor mesela sol tarafta toplanıyor sağ tarafım çökmüş gibi duruyor bazende göğsümün altından bi vuruyor neye uğradığımı şaşırıyorum maşallah oğluşuna senin oğlun
çok toplu maşallah meryem benim arkadaşın oğlu minnacık kuş kadar anca 3 kiloyu geçmiştir doğum yapalı 1 ay olacak cuma günü hiç durmuyor sürekli ağlıyor geceleri
arkadaşım nöbet tutuyormuş ama bence herşeye değer değilmi anne olmak dünyanın en güzel şeyi RABBİM herkese tattırısn bu duyguyu..
canım ben aslında normal istiyordum fakat artık korkmaya başladım ve gittiğim doktor hep sezeryan yapıyo büyük ihtimalle sezeryan olucam bide kızım ters duruyor ama doğuma kadar değişirmiş pozisyonu..