çok şükür ece cim hamilelğim iyi gidiyor da karnım büyüdükçe mideme baskı yapıyor sırtım ve karnım agrımaya başlıyor e o kadar da olsun diyorum artık
senn işlerin hafifledi mi baya yoğun çalışıyordun bir ara
bu arada sana da günaydın saliha cım
ya bi çizelge yapsana kaçıncı haftada oldugunu öğrenelim:)
çok şükür ece cim hamilelğim iyi gidiyor da karnım büyüdükçe mideme baskı yapıyor sırtım ve karnım agrımaya başlıyor e o kadar da olsun diyorum artık
senn işlerin hafifledi mi baya yoğun çalışıyordun bir ara
günaydın kızlar.
yamancım üzülme daha erken RABBİM hakkında ne hayırlıysa onu versin canım benim stres yapma kendine
merhaba hannem nasılsın bugün
saliha özür dilerim canım sanırım hannemle karıştırdım onun yoktu heralde:)
gecen hafta bebişim 850 gramdı şimdi 900 olmıştur heralde
bu arada eşim işe başladı kızlar o da 10 saat çalışacak
özel sektör ece cim önceki işyeri 12 13 saat bile çalıştırdıgı çoğu zaman pazar bile çalıştırırdı yeni işyeri pazarları çalıştırmayacak inş.
elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
bugün sabah kan tahlili için hastahaneye gttm iki tane teyze dediki son günlerin heralde birine evet dedim yalanda değil hani:)birinede 8 aylık dedim ay maşllah çok büyümüş karnın son günler gibi duruyo dedi.ikiz ondandır dedim.cinsiyeti ne dedi bende ikiside kız dedim hııı olsun dedi:))))millet olarak alemiz.sağlık sıhhat sormak yok cinsiyet ne bide kız ise hıııııııı diyiyolar:)))))eeeeeeeeeeeee yaşamayan bilemez onlrda haklı tabiiii
RABBİM daha da iyi etsin canım.
toplum olarak o kadar tuhaflar ki psikolojiimizi etkiliyolar ki aynı durumu bende yaşıyorum cinsiyeti nedir ddiye sorduklarında kız deyince olsun kız daha iyi demezler mi ben hayatımdan memnunum diyorum. ama öyle psikolojini bözuyolar ki mesela benim psikolojimi alt üst ettiler içimde bir korku gibi 2. bebekte kız olursa gibisinden bizi bu psikolojiye sokanlara yazıklar olsun. ay bu konu da çok dertliyim.
sorun değil teologcum
ya kızlar ben çok kötüyüm ya
bebeğimin sol lateral ventrükül değeri 9 mm di ya üst sınır 10 mm yani bir milimetre kalmış off ne kadar kötüyüm
detaylı ultrason yakın takip gerekityormuş(((