Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yok hafiflemedi canım hala yoğun ,sıkıldım ben de artık ya gunde 10 saat calısmak yoruyor valla ınsanı

ağrıların tez zamanda gecer ınsallah canım ne kadar oldu bebişşş

teolog senın de varmıs çizelgen ben de soruyorum ne kadarlık oldu bebiş diye:))

saliha özür dilerim canım sanırım hannemle karıştırdım onun yoktu heralde:)
gecen hafta bebişim 850 gramdı şimdi 900 olmıştur heralde
bu arada eşim işe başladı kızlar o da 10 saat çalışacak
özel sektör ece cim önceki işyeri 12 13 saat bile çalıştırdıgı çoğu zaman pazar bile çalıştırırdı yeni işyeri pazarları çalıştırmayacak inş.

günaydın kızlar.

yamancım üzülme daha erken RABBİM hakkında ne hayırlıysa onu versin canım benim stres yapma kendine

merhaba hannem nasılsın bugün

elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.

bugün sabah kan tahlili için hastahaneye gttm iki tane teyze dediki son günlerin heralde birine evet dedim yalanda değil hani:)birinede 8 aylık dedim ay maşllah çok büyümüş karnın son günler gibi duruyo dedi.ikiz ondandır dedim.cinsiyeti ne dedi bende ikiside kız dedim hııı olsun dedi:))))millet olarak alemiz.sağlık sıhhat sormak yok cinsiyet ne bide kız ise hıııııııı diyiyolar:)))))eeeeeeeeeeeee yaşamayan bilemez onlrda haklı tabiiii

maşallah

hayırlı olsun cnm yenı işiniz

TEOLOGCUĞUM bu arada eşinin yeni işi hayırlı olsun bebiş kısmetiyle geliyor dimi:)inşallah...,,,,

RABBİM cümlemize hayırlı rızıklar versin yuvalarımıza bereket versin inşallah...

sağol hannem cim bizde öyle düşünüyoruz ilk bebeğin kız olması eve bereket getirirmiş büyükler öyle diyor
gerçi kız erkek farketmez hayırlı olsun da
çizelge bizim 2010 kasım anneleri topiğinin ilk sayfasında anlatılıyor nasıl oluşturulacağı oradan yaptım ben sana link göndereyim

RABBİM daha da iyi etsin canım.
toplum olarak o kadar tuhaflar ki psikolojiimizi etkiliyolar ki aynı durumu bende yaşıyorum cinsiyeti nedir ddiye sorduklarında kız deyince olsun kız daha iyi demezler mi ben hayatımdan memnunum diyorum. ama öyle psikolojini bözuyolar ki mesela benim psikolojimi alt üst ettiler içimde bir korku gibi 2. bebekte kız olursa gibisinden bizi bu psikolojiye sokanlara yazıklar olsun. ay bu konu da çok dertliyim.

sorun değil teologcum

arkadaşım takma sen bunlara bence olsun valla 2.kız ben tek kızım anneme kızıyorum belki bi daha düşünseniz kız olurdu ben tek olmazdım bacım olurdu diyorum.bence kızlar tek bırakılmamalı:)yokluğunu çekiyorum valla.oysa bi bacım olsaydı bu zor günlerimde yoldaş olurdu gelir bana yardım ederdi:)bencilim dimi ama:)

bana kalsa erkek çocuk da tek kalmamalı:):roflol:bence en iysi 4 çocuk 2 kız 2 erkek:)nasıl ama:)))))

ya kızlar ben çok kötüyüm ya
bebeğimin sol lateral ventrükül değeri 9 mm di ya üst sınır 10 mm yani bir milimetre kalmış off ne kadar kötüyüm
detaylı ultrason yakın takip gerekityormuş(((

ya kızlar ben çok kötüyüm ya
bebeğimin sol lateral ventrükül değeri 9 mm di ya üst sınır 10 mm yani bir milimetre kalmış off ne kadar kötüyüm
detaylı ultrason yakın takip gerekityormuş(((

canım dur sakin ol ne demekmiş o tam bilmiyorum doktor ne dedi
açıklama ne yaptı sana ...

üst sınır 10 mm miş ondan sonra sıkı takibe alınmam gerekiyormuş
ben de anlamadım ama
haftaya kontrolum ama ben yarın gideceğim yine şimdi bile duramıyorum kafamda o kadar soru işareti var ki
çok tedirginim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…