Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candy ben 26 günde bir adet görüyorum canım..29 nisanda olmam gerekiyodu.ama olmadım.ben akşamdan akşama nete girebiliyorum gündüz çalıştığım için.ama inşallah akşamdan akşama takip edicem sizi.şimdiden teşekkürler.

candy ben 26 günde bir adet görüyorum canım..29 nisanda olmam gerekiyodu.ama olmadım.ben akşamdan akşama nete girebiliyorum gündüz çalıştığım için.ama inşallah akşamdan akşama takip edicem sizi.şimdiden teşekkürler.

kızlar bu sabah test yaptım. 2. çizgi silik çıktı.çok mutluyum inşallah boşuna umutlanmıyorumdur.

bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılanlardanım.ve hevesle bekleyenlerdenim günüm 4 gün geçti ama napacağımı şaşırdım daha önce test yaptığımda hep olumsuzdu sizce beklemelimiyim test için birza daha yardımcı olursanız sevinirim

inşalllah candy çok sağol bu beklemek kadar kötü bişey yok galiba tüm belirtiler var acabamı diyo insan !!!neyse biraz daha bekliyim en iyisi

Merhabalar.. Ben de cok ama cok yeniyim..Ne zamandir forumlari takip ediyordum ama niyetlenince uye oldum :dance: lutfen beni de listeye alin 20 mayis.. sevgiler herkesin dualarini Allah kabul etsin..:CüvCüv:

tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran

Son düzenleme:
tabi eklerim cnm

minamelis inş herşey yolundadır kuzum

canım bugün arkadaşlarada gösterdim testi.hepsi % 99 hamilesin diyo ama yinede insanın aklında soru işareti kalıyo.inşallah RABBİM o 2 çizgiyi görmeyi nasip etsin hepimize hayırlısıyla.sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.yrın bir kez daha test yapıcam nasip olursa bakalım ne çıkacak..????

bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran

selam candy canım nasılsın....ben hala adet olmadım testte yaptım bugün tek çizgiydi:KK43:((

yaa cnm bayada geçmiş zaman ama nie tek çizgi çıktıki.bir iki gün sona tekrar yap bakalım inş çifti görürsün

X