Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
kurbis---------2 nisan
büşra44--- 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
womarch ------24 nisan
smmm06 24 nisan
bozo85 29 nisan

merhaba arkadaşlar. benim bu ay adetim çok erken geldi . normalde iki önceki adetim 5 ocakta falan geldi-sonraki 3 şubattaydı-bu sefer 28 martta geldi. yani bu sefer çok erken geldi .hamile kaldığın ayda adet görebiliyormussun Acaba hamilemiyim diye düşünüyorum. bitsin test yapıcam.inşallah hayırlısı.

hayırlısı canım
peki diğer adetlerine göre farklılık hissettin mi?
biraz farklılık olabiliyomuş sanırım..

arkadaşlar bizde bebek yapmaya karar verdik.yaklaşık 3 ay oldu henüz birşey yok. bir arkadaşım hamile kalmadan önce mutlaka dr'a görün diyor. bir problem var mı yok mu öğren diyor.birde gebelikten 3 ay önce folik asit kullanılması gerkiyormuş. ben ankara'da yaşıyorum.bildiğiniz iyi bir doktor varmı gidebileceğim.yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden tşk.

yaa leylii;ben de bır yıllık evlıyım kocama kalsa daha üç yıl cocuk istemıyor...ben o kadar beklemek istemıyorum.. nasıl razı ettın kocanı????

biz 2.5 yıllık evliyiz ilk yıl bizde hiç çocuk düşünmüyoduk şimdi 2.5 yıl oldu ikimizde deli gibi çocuk istiyoruz galiba herşeyin zamanı var ve erkekler sanırım daha zor karar veriyo sorumluluk pek almak istemiyolar tabi işin maddi boyutuda var erkekler maddi olarak yeterli olunca sanırım çocuk istemeye başlıyo 1 yıllık evliler bence acele etmeyin ikinizde hazır olunca yapmak en mantıklısı tabi yaşınız geç değilse

biz de 1 yıllık evlıyız ..kocam daha 3 yıl beklemek ıstıyor ..siz nasıl karar verdınız?

hayırlısı olsun canım eşinin üstüne çok gitme sakın ters tepebilir zamanla
eşinde ister sıkma canını etrafınızdaki bebekleri göster akraba komşu arkadas vs. onları birlikte sevin çok abartmadan sende bizimde bebeğimiz olsa diye hayallerinden bahset
bi süre sonra eşinde ister

ya herşeyin bi zamanı olduğuna inandım ben de..
biz de daha epey bi düşünmüyoduk
ama etraftaki arkadaşlarımızın hamile olmaları, çocuk sahibi olmaları tetikledi bu isteği..
zamanla geliyo o istek ya.. acele etmeyin
akışına bırakın herşeyi..

benim adetim 7 nisan en gec 8 nisan bakalım nolcak pek umudum yok aslında
doğum kontrol hapını bırakalı daha 2 ay oldu 2. denememiz
ama yinede arada heyecanlanıyorum

haklısınız tabı.uzerıne gıtmıyorum da ,konu acılınca hep gerı plana ıtıyor.gercekten de korkuyor maddı sıkıntımız yok da ,tayın fılan durumlarımız var bakalım allah hayırlısını versın ..ben de sımdı ıstemıyorum ama zamanı bıle planlarken şöyle cok bı ısteklı olsun ıstıyorumm.:)

kesinlikle çok üstüne gitme hatta sende istemiyomuş gibi yap ama çevrenizde arkadaşlarınızın bebekleri oldukça eşinde istemeye başlıycak bende ilk evlendiğimiz yıl çocuk düşünmeme rağmen eşimin plan yaparken çok istekli olmasını istiyodum düşün yani kendim istememe rağmen ama şimdi zamanı bu zaman heralde benden çok istiyo her akşam işten eve gidince nerde benim oğlum diyoo kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederım smmm06;dedıgınız gıbı yapıcam ben de :) :) erkekler korksun bızden vallakötükedihüso

selam kızlar a.s.
ben bu topiği görmemişisim hiç :mymeka:

1,5 senedir bebik istiyoruz
bir düşüğüm oldu gecen ay
beni de ekleyin listeye belki burası uğur getirir

19 nisan :lepi:

julietim hgeldin.tabii ekliyelim senide cnm 3 tane hamile çıktı listeden 4. beklioruz.inşallah dilediğin gibi olur herşey tez zamanda bebeğinin haberini alırsın

relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
kurbis---------2 nisan
büşra44--- 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
womarch ------24 nisan
bozo85 29 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…