Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

haklısın canım dün görümcemi aradım işten çıkmıştı test alması için söledim ALLAH tan eczane kapalıymış bende caydım çünkü

inşallah hamilesindir canım ama biliyorsun hamilelik ve regl belirtileri neredeyse aynı. hayırlısı neyse o olsun. diilsen de hiç üzülme, nasıl olsa zamanı geldiğinde olacak inşallah :1hug:

daha yeni başladım zaten canım kendimi üzmem merak etme martın 4ünde başladım bebişe

hayırlısı inşallah canım hiç bişeyde yapmak istemiyo yemek felan bu normal bi üşengeçlikte olabilirnaniknanikkaydirigubbakcemile3

belki de bebişcik annesini mayıştırmaya başlamıştır bile hihoyyyt

kızlar hepinizi çok öpüyorum eşim beni almaya geldi çıkıyorum. yarın görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile3

aycankaya senin gününe varda belirti gibi bişey yokmu

benim yumurtalıklarda iltihap olduğu için kasıklarımda ağrı falan sürekli oluyo bide benim midemde gastrit olduğu için sürekli midem bulanır zaten onun için belirti var mı bilmiyorum

canım biraz anlatırmısın nasıl başlıyorsun regli oluncamı ne gitmek gerekiyormuşyasakkelime
neden bırakıyorsun anlatırsan sevinirim

canım reglinin beşinci günü klomen başladım yumurtlamaya destekçi bir ilaç bu 14üncü günümde doktora gittim ilk ay 10mmde kaldı ikinci ay yumurtam çatlamış ama gününü tutturamadık bu ay yine 14üncü gün gittim stresten hiç yumurtam yoktu doktorum 2ay gelme kafanı dağıt kendin dene olmazsa iğneye geçelim dedi

fundacım hadi inşallah hamilesindir.. hadi ilk açılışı sen yap da biz de arkadarn gelelim.. kaydirigubbakcemile

kendinize iyi bakın arkadaşlar yarın yine görüşürüz inşallah
hayırlı haberlerle kaydirigubbakcemile2

prenses burdamısınkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…