- 6 Mart 2009
- 3.835
- 0
ben varım kuzu
nasılsın iyimisin kaç gündür muhabbet edemiyorum seninlede nerelerdesiniz ee neler yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım kuzu
cnm hastalandımya uzanıom bol bol ayaklarımı sıcak tutmam lazım yoksa ağrım azıtıo.şu hastalığım bi bitsede başlasak çalışmalara.soğan kürüne başladım bugün ama zor içiorum yaaa
buralardayım kuzum ben denkmigelemedik acep
arkadaşlar benı katıldım aranıza 9 aylık evlıyım ve bızde bebış ıstıyoruz benıde lısteye eklermısınız?
benim yumurtalıklarda iltihap olduğu için kasıklarımda ağrı falan sürekli oluyo bide benim midemde gastrit olduğu için sürekli midem bulanır zaten onun için belirti var mı bilmiyorum
olabilir herhalde denk gelmemişizdir bende bugün yarın bekliyorum hayırlısı artık miğdem bulandı bugünde benim ama böğürmedim sol kasıkdada bolca batmalar aynı herzamanki adet ağrılarım bakalım olucammı olabilirim herhalde ya bu ay başladık çünkü kalmazsam bende doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum
arkadaşlar benı katıldım aranıza 9 aylık evlıyım ve bızde bebış ıstıyoruz benıde lısteye eklermısınız?
ben geldimm kimse yk heralde
inşallah olmazssın cnm.artık bebiş haberi duyalım demi
hoşgeldin cnm.önümüzdeki adet tarihini alayım
hayırlısı artık olcam biliyorum ya bakalım:sm_confused:
17 nısan canım
hoş geldin bozocummm nasılsınŞeniz
olursanda üsülme cnm öbür ay hepberaber kalırız hamiş.
Slm kıslar..Beni de alır mısınız aranıza...Ben evleneli oluyo epey ama kendimi çocuk sahibi olmaya ancak yeni yeni hazır hissediyorum..Bakalım kısmet...
olursanda üsülme cnm öbür ay hepberaber kalırız hamiş.