Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım hoşgeldin aramıza
hayırlısıyla olur inşallah

hoşgeldin canım yazanları daha yeni okuyorum bira işlerim vardı onun için geç kaldım biraz

hoşbulduk canım. aklıma birşey takıldı forumda Preseed diye jel adı gördüm. kayganlaştırıcı sperm dostu diyor. bu jeli kullanıp hamile kalan arkadaşlar varmış. aranızda deneyen var mı şekerler fisfisfis

canım ben onları kullanmamanı tavsiye ederim çünkü bazıları sperm öldürüyomuş :1shok:

canım ben onları kullanmamanı tavsiye ederim çünkü bazıları sperm öldürüyomuş :1shok:

yapma ya.. ben de umutlanmıştım yazılanları okuyunca. bak aklım karıştı şimdi. en iyisi hiç bulaşmamak o zaman...

funda hamile olabilir misin acaba canım????

merhaba canım esrtml test var ama çıkmazsa diyrm yarn sabah yapacağım canım hastalanmazsam çok merak ediyrm sende bebiş varmı

canım büyük ihtimalle çıkar reglin ilk gününden itibaren çıkıyo idrarda bende bebek yok bu ilk denemem olacak nisan 4 regl

yapma ya.. ben de umutlanmıştım yazılanları okuyunca. bak aklım karıştı şimdi. en iyisi hiç bulaşmamak o zaman...

funda hamile olabilir misin acaba canım????

bilmiyorumki solda batmalarda var ama böle miğdem bi tuaff oldu anlayamadım

adet yarın bende bilmiyorumda dünde olabilirdi adet tarihim göğüslerimde acıyoo miğde bulandı felan işte

adet yarın bende bilmiyorumda dünde olabilirdi adet tarihim göğüslerimde acıyoo miğde bulandı felan işte

inşallah hamilesindir canım ama bence test yapmak için biraz daha bekle çünkü idrar testleri hemen kesin sonuç vermeyebilir sonra sende üzülürsün ama biraz bekle en azından 3 gün bekle ondan sonra yap hem belki bebek varsa bile şimdi çok silik çizgi çıkabilir o zaman kafan karışır

inşallah hamilesindir canım ama biliyorsun hamilelik ve regl belirtileri neredeyse aynı. hayırlısı neyse o olsun. diilsen de hiç üzülme, nasıl olsa zamanı geldiğinde olacak inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…