candy canım inşallah uğurlu gelir. heyecanla bekliyorum. bu arada tarçın ve balın iyi geldiğini duydum yumurta için. hem erkek hem de kadına oldukça faydalı diyorlar. tarçın ve balı karıştırıp eşime de yediriyorum kendim de yiyiyorum. bakalım kısmet. bu akşam olmadı yarın denicez...
canım hoşgeldin aramıza
hayırlısıyla olur inşallah
thinky hoşbulduk canım. hepimiz için hayırlısı inşallah...
kızlar ben geldim ama iyi değil gibiyim biraz ya
hoşgeldin canım yazanları daha yeni okuyorum bira işlerim vardı onun için geç kaldım biraz
kızlar ben geldim ama iyi değil gibiyim biraz ya
hoşgeldin a.s.
kötü bişey yoktur umarım canım neden iyi değil gibisin :teselli:
hoşbulduk canım. aklıma birşey takıldı forumda Preseed diye jel adı gördüm. kayganlaştırıcı sperm dostu diyor. bu jeli kullanıp hamile kalan arkadaşlar varmış. aranızda deneyen var mı şekerler fisfisfis
canım ben onları kullanmamanı tavsiye ederim çünkü bazıları sperm öldürüyomuş :1shok:
merhaba canım esrtml test var ama çıkmazsa diyrm yarn sabah yapacağım canım hastalanmazsam çok merak ediyrm sende bebiş varmı
yapma ya.. ben de umutlanmıştım yazılanları okuyunca. bak aklım karıştı şimdi. en iyisi hiç bulaşmamak o zaman...
funda hamile olabilir misin acaba canım????
bilmiyorumki solda batmalarda var ama böle miğdem bi tuaff oldu anlayamadım
inşallah hamilesindir canım :Saruboceq:
bilmemki test aldırmak istemedim ama
bilmemki test aldırmak istemedim ama
adet yarın bende bilmiyorumda dünde olabilirdi adet tarihim göğüslerimde acıyoo miğde bulandı felan işte