Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

juliet arkadaşım bana demişsin herhalde neden bukadar yıl bekledin diye ben 9 aydır evliyi daha yeni bebiş düşündük bakalım hayırlısı ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhihoyyyt

kıslar nirdesiniz
kız candy eğlence bölümlerinden çıkıp artık hayatın gerçekleriylemi yüzleşiyosun.dur hele yolun başındasın.ne yardım istiyosan ben veririm canım.%2-3 hamile kalma şansı olup da iki çocuk doğuran hala da yapmaya çalışan bi ablan varken,hiç kalmazsın yardımsız sen merak etme.
Allah istediğin gibi bi evlat versin canım.her iş kocada bitiyo sanırımkaydirigubbakcemile

canım benim sağol geldiin için.a.s.birbirimize destek oluruz en azından.sizde yenimi bıraktınızmı korunmayı

ne demek canım ya benim içinde çok iyi oldu konuşacak arkadaşlarımın olması.bizde yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz.bakalım ya hepimiz için hayırlısı olur inş.

mrb candy ve ülküçağlayan biz 3aydır uğraşıyoruz çok yenisiniz daha işallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

mrh prenses evet daha çok yeniyiz.inş. hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza.bakarsınız üçümüzde aynı anda hamile kalırız.tabiki hayırlısı diyelim yine de.hepimiz için.

cnm bu ara düzensiz nedense.geçen ay 17 sinde olmuştum bakalım bu ay nolucak.yaaa ihtimal var yanii sevindim.cnm sen hamilemisin

canım bazı şeyleri çok kafana takma bende çünkü onlarda etkiliyormuş.bende bu ay hamile olduğumu düşünmüştüm ama hasta oldum.ne yapalım sağlık olsun.sende herşeyi akışına bırak bence.çünkü günü geldiğinde zaten olacak.

hayır canım 2düşük yaptım hiçbir sorunumuz olmadığı halde olmuyor 3aydır klomen tedavisi görüyorum kısmet işallah beni daha fazla üzmeden gelir bebişim

canım düşük yapmana çok üzüldüm.ama ben inanıyorum bebişinin seni üzmeden geleceğine.benimde bir arkadaşım tedavi gördü.şu anda 7 aylık hamile.inş. seninde tedavin bir an önce sonuçlanır ve güzel haberlerini alırız canım

merhaba kızlar a.s. bende 2.5 yıllık evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz :asigim:
inşallah herkesin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 2,5 yıllık evliyim eylülde korunmayı bıraktık aralıkta hamile kaldım...
Ama maalesef şubatta düşük yaptım...
şimdi ilk adetimi gördüm ve ,inşallah haziran gibi bende çalışmalara tekrar başlıcam..
RABBıM hepimizi evlat sahibi yapsın inşaallah..Amin.

merhaba bende 2,5 yıllık evliyim bu 2. ayımız korunmayı bırakalı geçen ay olmadı malesef
ama bu aydan da fazla ümitli değilim

merhaba bende 2,5 yıllık evliyim bu 2. ayımız korunmayı bırakalı geçen ay olmadı malesef

benimde bu ay ümidim yok çünkü geçen adetim 3 gün geçti ve test yaptım negatif çıktı test yaptıktan 2 gün sonrada adet oldum onun için hiç ümidim kalmadı bu ay adetim en az 15 gün geçerse test yapmayı düşünüyorum

inşallah bu ay hepimiz hamile haberleri veririz birbirimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnn benim reglim biteli çok olmadı dün akşam yumurtlamm başladı ama kocişim hasta oldu
reglimden sonra 3 kere oldu onlarında tuttuğundan hiç ümidim yok

aminnn benim reglim biteli çok olmadı dün akşam yumurtlamm başladı ama kocişim hasta oldu
reglimden sonra 3 kere oldu onlarında tuttuğundan hiç ümidim yok

bizim yumurtlama zamanımız aynı sanırım ben internetten yumurtlama hesaplayıcından hesapladım 7 ve 12 mart arası diyodu

meraba cnm evet artık bebeiş istioruz evimiz şenlensin tam bi aile olalım istioruz.çok sağol cnm benimm beni yanlız bırakmadığınız için.haklısın cnm kocada bitio.biz doğru dürüst birbirimizi göremioruz.görsekte eve yorgun gelio.bakalım hayırlısı

ne demek canım ya benim içinde çok iyi oldu konuşacak arkadaşlarımın olması.bizde yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz.bakalım ya hepimiz için hayırlısı olur inş.

inşallah kuzum.tekrar teşekkür edrim:teselli:

merhaba kızlar a.s. bende 2.5 yıllık evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz :asigim:
inşallah herkesin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm hoşgeldin sende.aminn inşallah

cnm üsüldüm düşük yapmana.ama ilk çocuklarda hep oluyomuş kardeşiminde öle olmuştu şimdi sağlıklı çok güsel bi bebeği var bozma moralini olurmu.

meraba cnm h.geldin.sabırlı olmak lazım sanırım.birbirimize moral destek verelim hep.inşallah Allah çok aratmasın.

meraba aycankayam nasılsın

ben bugün olucam galiba regli çok fena sancım var kasıklarımda

meraba aycankayam nasılsın

ben bugün olucam galiba regli çok fena sancım var kasıklarımda

teşekkür ederim iyim sen nasılsın

inşallah hayırlsı neyse o olur ama bekle belki olmazsın belli olmaz ama sen yinede fazla umutlanma öyle olunca sonradan çok üzülüyo insan

inşallah hamilesindir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…