Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın hanımlar

günaydın cnm nasılsın

teşekkür ederim iyim sen nasılsın

inşallah hayırlsı neyse o olur ama bekle belki olmazsın belli olmaz ama sen yinede fazla umutlanma öyle olunca sonradan çok üzülüyo insan

inşallah hamilesindir :Saruboceq:

iim cnmcım işte biras ağrım var.yok cnm kesin gelicek bugün yarın.zaten bu ay pek umudum yoktu.çünkü daha bi hafta anca olcak başlayalı.artık inşallah önümüsdeki aya.

çook şükür sizlerde iyisinizdir valla heyecanla açtım pcyi konuşmak iyi geliyo insana

iim cnmcım işte biras ağrım var.yok cnm kesin gelicek bugün yarın.zaten bu ay pek umudum yoktu.çünkü daha bi hafta anca olcak başlayalı.artık inşallah önümüsdeki aya.[/QUOTE]

inşallah bidaha ki aya senden iyi haberler alıcaz

:Saruboceq: :dance:

hanımlar şu alıntıyı nasıl yapıyosunuz ben tıklıyorum mesela candye onun yazısı çıkıyo onu silipmi yazıyoruz yoksa yanına devammı ediyoruz.

hanımlar şu alıntıyı nasıl yapıyosunuz ben tıklıyorum mesela candye onun yazısı çıkıyo onu silipmi yazıyoruz yoksa yanına devammı ediyoruz.

cnm alıntı sekmesine tıkladıktan sonra.alıntı yaptığın yazı çıkıyo ya altından devam ediosun.yasıyı silmiosun kuzum

bizim yumurtlama zamanımız aynı sanırım ben internetten yumurtlama hesaplayıcından hesapladım 7 ve 12 mart arası diyodu :eek:

benim 11-16 arası yumurtlamam

geçen ay ilkti pisikolojik olarak bütün belirtileri yaşadım nerdeyse baş dönmesi bulantı kasık batması herşey oldu

ama bu ay fazla kafama takmıyrum

benim 11-16 arası yumurtlamam

geçen ay ilkti pisikolojik olarak bütün belirtileri yaşadım nerdeyse baş dönmesi bulantı kasık batması herşey oldu

ama bu ay fazla kafama takmıyrum

evet aynısı bende de olmuştu ilk korunmayı bıraktığımızda adet oluncaya kadar bütün belirtiler vardı hatta sürekli bi sebzenin kokusu geliyodu sanki bi yerlerden canım istiyodu ama adet günüm gelincede tam gününde olmuştum

buarada sanada hayırlı cumalar inşallah dediğin gibi herkesin duası kabul olur :Saruboceq:

evet aynısı bende de olmuştu ilk korunmayı bıraktığımızda adet oluncaya kadar bütün belirtiler vardı hatta sürekli bi sebzenin kokusu geliyodu sanki bi yerlerden canım istiyodu ama adet günüm gelincede tam gününde olmuştum

buarada sanada hayırlı cumalar inşallah dediğin gibi herkesin duası kabul olur :Saruboceq:

anam o avatarın şirinliği ne öle.yerim ben onu:1hug:cokacimcoook

hayirli cumalar kizlar
bizde iki aydir bebis istiyoruz gecen ay 5 gun gectikten sonra geldi.
bakalim bu ay nolacak
insallah rabbim isteyen herkese nasip eder
amin.

X