Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kısacası aslında olsun diye gitmedim doktora..bebek düşünüyoruz artık bi kontrol olsun diye.bi de bir haftadır ağrım var ondan gittim..dün gittiğim doktor o kadar kötü cümleler kurdu ki...
bugün hemen başka bi doktora daha gittim.çok güvendiğim bi doktor.şimdilik biraz daha hava yumuşamış durumda..inşallah olur bu ay..yoksa hsg çekilecekmiş..ben de onu hiç istemiyorum :KK43:
ama bildiğim bişey var biz ne yaparsak yapalım o minik şekeri biz değil O yapacak....
hayırlısı olsun inşallah...
Allah aratmasın...
bi de çok ertelememek lazım.insan ne yaşacağını bilemiyor...

aslında istemek zor geliyor.daha kendim çocukmuşum gibi..ama yaş ilerliyor bitaraftan..bi de temmuzda düşük yaşadım ben..sonra miyomum varmış onu öğrendim...şubata kadar düşünmemeye karar vermiştik..geçen ay da çoook misafirim vardı ve çok yoğun çalışıyorum.pek fırsat yoktu yani..

anladım cnm.hayırlıı olsun.bencede yaş çok ilerlemeden yapmak lasım.yoksa daha zor olucakmış gibi.benimde genelde çevremdekiler ilkini hep düşük yaptılar kardeşiminde öleydi.sonra oldu çok sağlıklı bi bebeği.acaba benimdemi öle olucakki.

kısacası aslında olsun diye gitmedim doktora..bebek düşünüyoruz artık bi kontrol olsun diye.bi de bir haftadır ağrım var ondan gittim..dün gittiğim doktor o kadar kötü cümleler kurdu ki...
bugün hemen başka bi doktora daha gittim.çok güvendiğim bi doktor.şimdilik biraz daha hava yumuşamış durumda..inşallah olur bu ay..yoksa hsg çekilecekmiş..ben de onu hiç istemiyorum :KK43:
ama bildiğim bişey var biz ne yaparsak yapalım o minik şekeri biz değil O yapacak....
hayırlısı olsun inşallah...
Allah aratmasın...
bi de çok ertelememek lazım.insan ne yaşacağını bilemiyor...

inşallah olur cnm.başka şeylere gerek kalmadan.kaç yaşındasın cnm

rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda verir işallah bebişleri :Saruboceq: :Saruboceq:

amin prensesim.güsel sonuçlarını haberlerini duyarız umarım seninde.
bu arada her gelişmeden birbirimizi haberdar edelim olurmu canlarım

amin prensesim.güsel sonuçlarını haberlerini duyarız umarım seninde.
bu arada her gelişmeden birbirimizi haberdar edelim olurmu canlarım

tamam canım 24 mart adet günüm bişey olmıyacağından eminim ama allahın işine akıl ermez bi bakarım hamilelik olmuş ben hergün giriyorum siteye neyse iyigeceler öpüldünüz

tamam canım 24 mart adet günüm bişey olmıyacağından eminim ama allahın işine akıl ermez bi bakarım hamilelik olmuş ben hergün giriyorum siteye neyse iyigeceler öpüldünüz

evt cnm belli olmaz.işallah olurda şaşırırsın sürpris olur saada.ii geceler kuzum.

canlar günaydınnnn merka edip girdim topiğinize benim bir oğlum var 4 yaşında ikinci bebişimde yolda 12. haftamdayım ben sizle deneyimlerimi paylaşmak isterim. öncelikle acele yok. sizi anlamamak mümkün değil.ilk bebişe karar verdiğimizde benimde 4. ayımda gelmişti oğlm o yüzden sabredin... yumurtalam günlerinizi kendiniz takip edin az çok biliyosunuzudr. adet gördüğünüz günden 14 ü çıkaracaksınız yani 29 da bir görüyosan29-14=15. gün olur muhtemelen ama işte illede ogün olacak diye bişi yok.... ben akıntımdan anlıyordum. böle yumurta akı kıvamında parmaklarının arasında uzayan bir akıntım olurdu yumurtam çatladığı zaman.... zaten atıyorum 15 gün yumurtluyosan bunun 2-3 gün öncesi ve 2-3 sonrasıda çalışacaksın. dr.lar gün aşırı diyor ama size kalmış tabi. birde benden tavsiye ilişkiden hemen sonra yatakdan kalkmayın ben sabaha kadar yatıp sabah duş alıyodum. birde bir 10-15 dak. kadar kalçamın altına yastık koyuyodum ilişkiden sonra...... varsa sorunuz yanıtlarım yardımcı olurum size.....

bende yeniyim bu konuda arkadaşlar martın 4ünden inşallah sağlıklı bebelerimiz olur :CüvCüv:

neden bu kadr yıl bekledin canım ...

hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin. canım........gamyoncuiremsu

canlar günaydınnnn merka edip girdim topiğinize benim bir oğlum var 4 yaşında ikinci bebişimde yolda 12. haftamdayım ben sizle deneyimlerimi paylaşmak isterim. öncelikle acele yok. sizi anlamamak mümkün değil.ilk bebişe karar verdiğimizde benimde 4. ayımda gelmişti oğlm o yüzden sabredin... yumurtalam günlerinizi kendiniz takip edin az çok biliyosunuzudr. adet gördüğünüz günden 14 ü çıkaracaksınız yani 29 da bir görüyosan29-14=15. gün olur muhtemelen ama işte illede ogün olacak diye bişi yok.... ben akıntımdan anlıyordum. böle yumurta akı kıvamında parmaklarının arasında uzayan bir akıntım olurdu yumurtam çatladığı zaman.... zaten atıyorum 15 gün yumurtluyosan bunun 2-3 gün öncesi ve 2-3 sonrasıda çalışacaksın. dr.lar gün aşırı diyor ama size kalmış tabi. birde benden tavsiye ilişkiden hemen sonra yatakdan kalkmayın ben sabaha kadar yatıp sabah duş alıyodum. birde bir 10-15 dak. kadar kalçamın altına yastık koyuyodum ilişkiden sonra...... varsa sorunuz yanıtlarım yardımcı olurum size.....

cnm hoşgeldin.tabiki deneyimlerinden bilgilerinden yararlanmak isteriz.ben çok fasla bilgili deilim zaten bu konularda.sağol tavsielerin için cnm benim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah

bende yeniyim bu konuda arkadaşlar martın 4ünden inşallah sağlıklı bebelerimiz olur :CüvCüv:

hoşgeldin fundacım sende inşallah kuzum

neden bu kadr yıl bekledin canım ...

hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin. canım........gamyoncuiremsu

aminn julietim

geçen ay 17sinde olmuştum bakalım bu ay nezaman olucam hasta.bu ay başladık daha adetten 1 hafta önce başladıydık çalışmalraa.o yüsden bu ay umudum pek yok.bekliycem artık hayırlısı

X