Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyim canım sağol sen nasılsın
sen yumurta takibi yaptırdınmı bu konu ile alakalı bilgin varmıkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim bende iyim
yok şimdiye kadar hiç yumurtlama takibi yaptırmadım adetlerim düzenli olduğu için yaptırmayı düşünmedim

teşekkür ederim bende iyim
yok şimdiye kadar hiç yumurtlama takibi yaptırmadım adetlerim düzenli olduğu için yaptırmayı düşünmedim

benimde düzenli ama yaptırmak istiyorum :CüvCüv:
benim bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı-tatlicadiarzu-

kızlar bu yumurta takibi ne oluyoki yumurtlama dönemlerinin ne zamna geldiğini öğrenmek heralde.....

merhaba kızlar.

ben hande.

aranıza yeni katıldım. 3.5 senelik evliyim ve biz de bir bebiş sahibi olmaya karar verdik. ilk defa bu ay deneyeceğiz hatta sanırım yumurtlama günüm bu gün. tabi çok heyecanlıyım :eek: . gördüğüm kadarıyla bir listeniz var beni de eklemenizi rica ediyorum. en son regl tarihim 9 mart.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar.

ben hande.

aranıza yeni katıldım. 3.5 senelik evliyim ve biz de bir bebiş sahibi olmaya karar verdik. ilk defa bu ay deneyeceğiz hatta sanırım yumurtlama günüm bu gün. tabi çok heyecanlıyım :eek: . gördüğüm kadarıyla bir listeniz var beni de eklemenizi rica ediyorum. geçen en son regl tarihim 9 mart.

hoşgeldin cnm.hayırlısı olsun inşallah ilk denemede tutturursunuz cnmcım.bidahiki adet tarihini yazarmısın cnm nisanın kaçı

hoşgeldin cnm.hayırlısı olsun inşallah ilk denemede tutturursunuz cnmcım.bidahiki adet tarihini yazarmısın cnm nisanın kaçı

candy canım çok teşekkür ederim. inşallah hepimize bir bebiş nasip eder allahım.

valla benim 2-3 gün atardı hep ama ocak, şubat ve mart aylarının hep 9 unda oldum. önümüzdeki aya da 9 diyelim mi o zaman.

funda41 20 mart

yoncagülüm 21 mart

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

nezihemmm 28 mart

gıdacı elif 28 mart

womarch 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

srncr 7 nisan

pofidi 7 nisan

sulugöz 8 nisan

paticik 9 nisan

armeda 11 nisan

thinky 14 nisan

SivriBiber 14 nisan

candy 17 nisan

Gurbet_gelini 20 nisan

paticik cnm ekledim inş uğurlu gelir

candy canım inşallah uğurlu gelir. heyecanla bekliyorum. bu arada tarçın ve balın iyi geldiğini duydum yumurta için. hem erkek hem de kadına oldukça faydalı diyorlar. tarçın ve balı karıştırıp eşime de yediriyorum kendim de yiyiyorum. bakalım kısmet. bu akşam olmadı yarın denicez...:eek:

X