Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben 10 aydır evliyim doğum kontrol hapı kullanıyordum
ama kilo yaptı ve göğüslerimde şişkinlik yapınca çok rahatsız oldum ilacı bıraktım
ve korunmuyoruz işi şansa bıraktık ama ben kararsızım eşimle bebelkeri çok seviyoruz mutlu bir evliğimiz var bende bi istiyorum bi istemiyorum çocuğu acaba zamanı mı yoksa erken mi lütfen akıl verin
kızlar merhaba ben 10 aydır evliyim doğum kontrol hapı kullanıyordum
ama kilo yaptı ve göğüslerimde şişkinlik yapınca çok rahatsız oldum ilacı bıraktım
ve korunmuyoruz işi şansa bıraktık ama ben kararsızım eşimle bebelkeri çok seviyoruz mutlu bir evliğimiz var bende bi istiyorum bi istemiyorum çocuğu acaba zamanı mı yoksa erken mi lütfen akıl verin
selamlar..biz de dün akşam çalışmalara başladık,şanslı günlerim 9-14 mart arasıymış, eşimin ateşi,gribi,iyileşmesi falan derken zaman geçti ..sanırım bu ay için şans kalmadı
merhaba
bende doğum kontrol hapı kullandım ama çok zararı var ddepresyon yapıyo ve uzun süre geçmiyo ben doğum konrtol hapı kullanmaya başladım mide bulantılarımda başladı hapı bırakalı 4 ay oldu ama hala bulantılarım var
bende ilk evlendiğim zaman çok bebek istiyodum eşimde istiyodu ama ben eşime istemediğimi söylüyodum çünkü bende aynı senin gibi kararsızdım şuanda 2.5 yıllık evliyim ve artık bebeğimin olma zamanı geldiğini düşünüyorum bence iyi düşün ve kararını ver sonra hamile kalınca keşke dememek için sonuçta karar senin yani zamanı olup olmadığına siz kendinz karar verirsiniz ama istedğin zamanda çok stres yapıyosun acaba ne zaman hamile kalcam diye onun içn bebek biraz geç geliyo
hoşbulduk iiym içimde garip bi mutluluk war sanki
merhaba canım nasılsına.s
geçen ay adetim 2 gün geç kaldı bende hamile olduğumu
düşünmeye basladım ve sevinmiştim test yaptım negatif sonrada adet oldum zaten
bu seferde iyiki olmadı dedim çok kararsızım korkuyorum hamilelikten
(karın büyümesinden) bi yandada yasım 27 çok geç kalmak istemiyorum
iyim sen nasılsın :1hug:
merhaba arkadaşlar. böyle şeyleri başkasıyla paylaşmak gerçekten güçmüş. kimseye anlatamadığım için burada yazıp birazda olsa rahatlamak istedim. bizde evleneli 1 yıl 9 ay oldu. bu aralar bebek sahibi olmayı düşünüyoruz gerçi hemen değil iki üç ay sonra falan. ama geçen gün nasıl olsa ilk denemede olmuyormuş diye denedik tabii sonuç için çook erken. adet tarihim 6 marttı biz 12 sinde ilişkiye girdik.adetim genelde 4 ya da 5 gün atarak gelir. internette yaptığım hesaba göre riskli bir gün seçmişiz sanırım. benim şikayetim. iki gündür karnımda çok fazla gaz olması ve her iki kasığımında ağrıması. evliliğimin bu ayına kadar hiç böyle birşey yaşamadım. ne olduğu konusunda pek bi fikrim yok. inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder.
sağol bende iyiyim heyecanlıyım farklı bişey ama :sm_confused:
Ya tabii bende çok duyuyorum böyle şeyleri ama insan kendisi olunca olmaz diye düşünüyor bir an. benim anlamadığım bu şişliğin sebebi sadece.
aslında bende de heyecen var ama umutlanmak istemiyorum bana hamile değilmişim gibi geliyo