Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

amin canım...bu ay ben de umutlu değildim ama küçücük bir umudum da yok değildi hani..hayırlısı canım..Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.amin.

merhaba herkese,

benimde periyodum 13 temmuzdu, halen adet olmadım ama 4 gündür ara ara , kasık ağrım var , 2 gün pedle boş boş gezdim.
acaba üşütmüş olabilir miyim? yoksa test yaptırsammı fikir verirmisiniz?
bu arada bebeiş istiyorum ve bi kaç aydan beri deniyoruz.

Son düzenleme:
merhaba canım istersen bi test al önce kendin yap benimde 2 gün geçti test yaptım ama negatif inş. sen çift çizgiyi görürsün

sena,
benim hiç sekmezdi günü, o yüzden merak ediyorum. çok. umutlanmak da istemiyorum bu bikaç gün nasıl geçecek bakalım..

sen testi yeni mi yaptın, regl oldunmu yoksa bekliyo musun?

bu sabah yaptım canım regl olmadım ama hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım haftasonuna kadar olmazsa pazaresi kan testi yaptırırım

inşallah canım
test yaparsan yaz buraya inş. güzel haberlerini bekliyorum
kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim
3 ay öncesine kadar eşim korunuodu, bırakalım istedik korunmayı
dr.a gittik (iiki de gitmişim) 2,5 cm lik çikolata kistim olduğu ortaya çıktı, bunu yok etmenin en ii yolu hamile kalmak dedi dr. um
fakat işim dolasıyla eşimden ayrı bi şehirde yaşadığım için 3 ay doğm.kntrl. hapı kullandım
hapı bu ay bıraktık.
dr .um 3 ay süre verdi kendiniz deneyin diye, olmassa yumurta takibine başlanıcak
inş. bu 3 ay içinde doğal yollardan hamile kalabilirim,
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. hihoyyyt

selam kıslar umarım herkes iyidir ben yokken listemize sahip çıkın olurmu eklenmek isteyenleri ekleyin beni beklemeyin.bu aralar çok sık giremiyorum zaten buraya öpt hepinizi

kıslar,,
ben lisyete bile eklenme talebim olmadan direkt daldım konuya ama endişelerim ağır bastı heralde.
13temmuz adet olmalıydı hala gelen giden yok. kasık ağrılarım da azaldı, hatta bugün yok hiç birşey ama hiçbir belirti de yok.
halen test de yapmadım.... ne heyacanlı bi bekleyiş bu .inşallah sonuç hüsran olmas.
allahım dualarımı kabul etmiştir inş....

cnm günün geçeli 4 gün olmuş bile neden duruyosun
hemen bi test alıp yapsana hamilesindir belki
bizede haber ver ama test yaptıktan sonra hadi bakalım hayırlı heberlerini bekliyoruz

Nasıl sabrediyorsun canım ya test yap hemem. ayy ben olsam meraktan çatlarım.
Test yap bugun bize de bildir.
Benim bundan önceki 3 ayda döngüm 30 gündü bu ay o kadar ümitelendim ki 26. günde hastalandım. şimdi ortalama olarak yeni tarihim 6Ağustos 28 gün saydım napiim

Beni de ekleyin 6Ağustosopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…