Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mavilila 20 temmuz
dyg_6 20 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazigili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
scuba 25 temmuz
meral77 30 temmuz
fistday 30 temmuz
butterflydsd 30 temmuz
gölgeler 6 ağustos
e_pack 7 ağustos
_ezgi_8 ağustos
carides 9 ağustos
dtbernat 10 ağustos
_sena_ 16 ağustos

inşallah canlarım Allah isteyen herkese verir bebişler... ben de 2 yıldır evliyim 3aydır düşünüyoruz bizde ama olmadı bu ay kontrollerimi yaptırdım rahim filmi hormon testi filan Allah a şükür bişey yok, 1.5 aydan fazla takvim yöntemi ile korundum şimdi hiçbirşey ile korunmuyorum :)
Çok istiyorum ne zaman kucağıma alıcam ben de bebişi hiç bilmiyorum...

ii geceler kıslar çok sık gelemiyorum sahip çıkın emi topicimize yarına annemler geliyo çok mutluyum
10 gün filan kalıcaklar pek gelemem artık umarım her geldiimde birsürü hamiş haberleriyle karşılaşırım

Kızlar canım çok sıkkın 20 temmuz regl günüm ama nerdeyse 10 gün önceden belirtileri başladı.Sanki daha ağrılı kasık bel hatta böbreğim ağrıyor sanki.Belirtiler erken başlayınca testte yapmadım sizce hamiş kalma ihtimalim var mıdır.kafamçokkarıştıYaa günler geçmek bilmiyor ama ağrılarım da geçmiyor.Bu 3. ay her ay morall olarak dahada çöküyorum biliyorum stres yapmamamk lazım ama elimde değil.:çok üzgünüm:Hamiş olmak istiyorum:Saruboceq:

arkadaslar, beni de listeye ekleyebilir misiniz? 31 Temmuz.
insaallah hepimiz bir an once saglikla bebeklerimize kavusuruz. dualarim hepimiz icin...

slm kızlar ben de aylardır bebek isteyenlerden fakat hiç sorunu olmadıgı halde bebegi inat edenlerdenim... size söyleyebilecegim en önemli şey hamile kalma tutkunuzu bir rafa koyun ve krunmayı bırakın ilaçlarınız varsa düzenli alın ve gün saymayın beyninize kodluyorsunuz çünki ben nerden baksan 2 aydır girmiyorum kk ne hala bebek istegimiz devam ediyor eşimle şimdilerde eglenceye dönüştürdük moral acısındanda çok destekleyici oluyor...mesela ne hamileyim nede çocugum var ama isim arıyoruz kız erkek oda planlıyoruz sadece güzel hayalleri aklımızda tutuyoruz olmayacakmı hamilemiyim yok olacak elbet bol sabır lazım...

sormak istediginiz seyler olursa seve seve cevaplarım...

kendinize iyi bakın hayırlı bebiş haberleri ile gelin inş. kk ne...zemuszemusopuyorumnanaktan

mavilila ===== 20 temmuz
dyg_6 ===== 20 temmuz
elif_ba ===== 22 temmuz
gazigili09 ===== 22 temmuz
olgay ===== 23 temmuz
scuba ===== 25 temmuz
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos

Son düzenleme:
vallabende anlamış deilim 5 ve üzeri hamilelik deniyo benim 15.11 cıkıyo bana kesin deil 30 ve üstü hamilelik dediler tıp merkezinde

canım reglime 6 gün kala değerim 7,26 çıktı ve şu an hamileyim.sana verilen tahlil sonucu kağıdında referns aralığı falan yazmıomu?

kızlar aklım hep sizde listeyi takip ediyorum.umarım en kısazamanda hamiş haberlerinizi alırım.dualarım sizinle canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…