- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
inşaallah arkadaşım :1hug:batma bendede oldu.idrara çıkmada artış var şu an.inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
ilk defa duyuyorum, emin misin tatlım.. CADIARZUspermleri hareketlendiriyor diye biliyorum
bunu bende duymuştum canım biara ama unutmuşum bak hatırladığım iyi oldu bu akşam sert bir kahve yapayım kocişime :jeyyar: hem fazla tüketilen tabiki zarar verirde herzaman içtiğimiz bişey değil nasılsa günaşırı 1 fincan kahve nolcak sırnaşık şey
inşaallah arkadaşım :1hug:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz için ...
Aminn canımm :Saruboceq:
ilk defa duyuyorum, emin misin tatlım.. CADIARZU
bende (fazla tüketilen) kafein içerikli her türlü içeceğin gerek erkekte gerek kadında üremeyi olumsuz etkilediğini okumuştum
a.silişkiden 2 saat önce erkeğin kahve içmesi öneriliyor.
ilişkiden 2 saat önce erkeğin kahve içmesi öneriliyor.
tebrikler canım. sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ilişkiden 2 saat önce erkeğin kahve içmesi öneriliyor.
tatlım oncelikle Allah kucaginda gormeyi nasip etsin
Kahve nasıl olacak tatlım aklımızda bulunsun: turk mu? nescafe mi ? sekerli mi sekersiz mi? benim kociş hic icmez de zemuszemus
kızlar ya benim reglğime 6 gün var ama karnım böle hasta olackmışlım gibi ağrıyo ve de böle bişeyler akıyo gb geliyo bakıyorum acab ahstalandımmı die bişey yok sarı sarı akıntı ne dersiniz bi test yapsammı daha 6 günüm var pozitif çıkarmı ki varsa bile akıl verin bana
benim adet günüm 15 temmuzdu ilk denememizdi olmadı nasip değilmiş moralim bozuk yeni tarihim 10 ağustos allah isteyen herkese nasip etsin
merhabalar bende bebiş yapmaya yeni karar verenlerdenim bu ay regl tarihim 14 temmuzdu regl olmadım şimdi test yaptım ama negatif çıktı umarım ağustosta çift çizgiyi görürüm Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq: