Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

batma bendede oldu.idrara çıkmada artış var şu an.inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
inşaallah arkadaşım :1hug:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz için ...
spermleri hareketlendiriyor diye biliyorum
ilk defa duyuyorum, emin misin tatlım.. CADIARZU
bende (fazla tüketilen) kafein içerikli her türlü içeceğin gerek erkekte gerek kadında üremeyi olumsuz etkilediğini okumuştum

bunu bende duymuştum canım biara ama unutmuşum bak hatırladığım iyi oldu bu akşam sert bir kahve yapayım kocişime :jeyyar: hem fazla tüketilen tabiki zarar verirde herzaman içtiğimiz bişey değil nasılsa günaşırı 1 fincan kahve nolcak sırnaşık şey

ilişkiden 2 saat önce erkeğin kahve içmesi öneriliyor.
a.s

kızlar ya benim reglğime 6 gün var ama karnım böle hasta olackmışlım gibi ağrıyo ve de böle bişeyler akıyo gb geliyo bakıyorum acab ahstalandımmı die bişey yok sarı sarı akıntı ne dersiniz bi test yapsammı daha 6 günüm var pozitif çıkarmı ki varsa bile akıl verin bana

ilişkiden 2 saat önce erkeğin kahve içmesi öneriliyor.

tatlım oncelikle Allah kucaginda gormeyi nasip etsin
Kahve nasıl olacak tatlım aklımızda bulunsun: turk mu? nescafe mi ? sekerli mi sekersiz mi? benim kociş hic icmez de zemuszemus

cnm kahve nescafe olucak en azından ben öyle biliyorum
bende içiriyorum çünkü biraz sert olucak kahve :içelim:

tatlım oncelikle Allah kucaginda gormeyi nasip etsin
Kahve nasıl olacak tatlım aklımızda bulunsun: turk mu? nescafe mi ? sekerli mi sekersiz mi? benim kociş hic icmez de zemuszemus

valla bunu bende düşünmüştüm zamanında ama nescafeden yana şansımı kullandım.büyük kupa bardak nescafe içirdim.isyan etmesin diede sus payı 1 çay kaşığı şekerle tatlandırdım.4 çaykaşığı falanda nescafe.dualarım,gözüm kulağım sizlerle hadi ayağımı sürüdüm sizi bekliyorum

6 gün idrarda zor canım.istersen en azından 2 gün daha bekle bence

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim ama aklım hep sizdeydi güzell haberlerinizi bekliyorum
ben pazartesi gittim doktora kesesini gördüm 15 gün sonrada meleğimin kalp atışlarını9 duyucam inşallah hala kasık ağrım var ve bazen çok hafif lekem oluyo ama doktorum normal dedi ve dinlen dedi benden bu kadar en kısa zamanda görüşürüz

benim adet günüm 15 temmuzdu ilk denememizdi olmadı nasip değilmiş moralim bozuk yeni tarihim 10 ağustos allah isteyen herkese nasip etsin

merhabalar bende bebiş yapmaya yeni karar verenlerdenim bu ay regl tarihim 14 temmuzdu regl olmadım şimdi test yaptım ama negatif çıktı umarım ağustosta çift çizgiyi görürüm Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

benim adet günüm 15 temmuzdu ilk denememizdi olmadı nasip değilmiş moralim bozuk yeni tarihim 10 ağustos allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar yolun daha cok basındasınız.. hayırlısı olsun hemen umidinizi yitirmeyin.. doktorum bana ilk seferde % 20 olabilir demisti .. herkes kendini bu %20 nin icinde zanneder ama neredeyse cok kucuk bir ihtimal demisti.. o yuzden moralinizi bozmayın canlarım... uygun adım marşşş calışmaya devamm kaydirigubbakcemile!!

evet haklısın ben bu ay hiç umutlu değildim zaten hemen olmasını beklemiyodum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz için Allah aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…