Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Günaydın kızlaaaarr
ben vazgeçtim talhadan kavgaya gerek yok :86:
Elbet bizede çıkar kısmet :KK1:

Dün kontrolümüz iyi geçti kızım büyümüş 790 gram olmuş maşallah yavruma
herşeyimiz iyiydi şkür
şeker yüklemem de bugün çıkacak hayırlısıyla
arayıp öğrenicem doktordan
renkli ultrasona giremedim bidahakine gircem inşallah
eee sizler nasılsınızz

aydoğdu sonuç bellimi cnmmm

günaydın hanımlar En Büyük KK işyerinde net e girmek zaten yasaktı yeni güncellemeler yaptılar şimdi bilgisayar ekranının yarısı kadar görüntü alabiliyorum o da hiç zevk vermiyor hiç girememekten ii ama ne bilim yorum yapasım gelmiyo sadece okuyorum ...

neyse kartepe tatilimiz muhteşemdi.. herşey çok güzeldi ordada 1-2 deneme yaptık ...
ama ne yazıkki hamile değilim dün sabah hastalandım... :KK5: ilk denememiz olumsuz sonuçlandı... ii değilim kafamda kurup kurup duruyorum.. gerçi o şanslı günlerimde 1 kere denemiştim (doktorun dediği adetten sonra 8 ile 18 gün arası ) of yaaa çokk hazırlamışım meğer kendimi.. yolun daha başındayım farkındayım ne diyimki rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK50: herkesle beraber gönlüme göre banada versin inşallahh... amin..

Günaydın kızlaaaarr
ben vazgeçtim talhadan kavgaya gerek yok :86:
Elbet bizede çıkar kısmet :KK1:

Dün kontrolümüz iyi geçti kızım büyümüş 790 gram olmuş maşallah yavruma
herşeyimiz iyiydi şkür
şeker yüklemem de bugün çıkacak hayırlısıyla
arayıp öğrenicem doktordan
renkli ultrasona giremedim bidahakine gircem inşallah
eee sizler nasılsınızz

aydoğdu sonuç bellimi cnmmm

yamancım maşallah kızına herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah şeker yüklemende güzel çıkar göbüşün büyüdümü çok kaç kilosun kilo aldınmı..
nasılsınız demişsin iyi sayılırım yaren hasta grip oldu yine burnu akıp duruyo ama kayfi yerinde çok şükür benimde boğazım ağrıyo bendemi girp olucam ne bizden böyle sen nasılsın tekmeler ne alemde çok tekmeliyormu yiğenim öperim ikinizide..

günaydın hanımlar En Büyük KK işyerinde net e girmek zaten yasaktı yeni güncellemeler yaptılar şimdi bilgisayar ekranının yarısı kadar görüntü alabiliyorum o da hiç zevk vermiyor hiç girememekten ii ama ne bilim yorum yapasım gelmiyo sadece okuyorum ...

neyse kartepe tatilimiz muhteşemdi.. herşey çok güzeldi ordada 1-2 deneme yaptık ...
ama ne yazıkki hamile değilim dün sabah hastalandım... :KK5: ilk denememiz olumsuz sonuçlandı... ii değilim kafamda kurup kurup duruyorum.. gerçi o şanslı günlerimde 1 kere denemiştim (doktorun dediği adetten sonra 8 ile 18 gün arası ) of yaaa çokk hazırlamışım meğer kendimi.. yolun daha başındayım farkındayım ne diyimki rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK50: herkesle beraber gönlüme göre banada versin inşallahh... amin..

canım tatilinin güzel geçmesine sevindim ama hastalanmışsın üzülme bu ay olmadı bi dahaki ay inşallah seninde güzel haberini alırız burdan çok kaptırma kendini koyver gitsin kafana taktığın ay olmuyor boşver başka meşguliyetler bul kendine meleğin bakarsın geliverir o ya inşallah...

:emir_bebek:

maşaALLAH RABBİM esirgesin bu miniği fıstık bu antep fıstığı çıtır çıtır yicen bunu. MAŞAALLAH MAŞALLAH ALLAH ım korusun seni YAREN ELA

zati Bu berduş TAlhayı hiç sevmiyom hiç :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
sadece verseler yirimmmmmmmmmmmmmmm o kadarcık seviyom.
çok çirkin bu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ( nazarım değmesin paşama)

bat kızzzzzzzzzzzzzzzzzz senden beklemezdim demek sende göz koydun damadıma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırakın ayol damatcığımıııııı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

saliha üzülme canım bi kızı aslı ama ben bi erkeği bin kız ister ama bir kişi alır o alacak olan kızda senin kızın irem benim kızın talibi çoookk şimdiden korkuyorum şaka gerçeğe dönecek diye ama KISMET İŞİ BELLİ OLMAZ...:78:

yamancım maşallah kızına herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah şeker yüklemende güzel çıkar göbüşün büyüdümü çok kaç kilosun kilo aldınmı..
Nasılsınız demişsin iyi sayılırım yaren hasta grip oldu yine burnu akıp duruyo ama kayfi yerinde çok şükür benimde boğazım ağrıyo bendemi girp olucam ne bizden böyle sen nasılsın tekmeler ne alemde çok tekmeliyormu yiğenim öperim ikinizide..

Canım tatilinin güzel geçmesine sevindim ama hastalanmışsın üzülme bu ay olmadı bi dahaki ay inşallah seninde güzel haberini alırız burdan çok kaptırma kendini koyver gitsin kafana taktığın ay olmuyor boşver başka meşguliyetler bul kendine meleğin bakarsın geliverir o ya inşallah...

:emir_bebek:

cnm ya geçmiş olsun gene mi hasta yarenciğimiz acil şifalar dilerim
bizde şükür iyiz 27. Haftadayım 4 kilo aldım toplam göbüşte büyümeye devam ediyor

proflime resim eklicem brzdan umarım olur

herkese iyi haftalar

cnm ya geçmiş olsun gene mi hasta yarenciğimiz acil şifalar dilerim
bizde şükür iyiz 27. Haftadayım 4 kilo aldım toplam göbüşte büyümeye devam ediyor

proflime resim eklicem brzdan umarım olur

herkese iyi haftalar

sağol canım ya yaren çok kötü öksürüyo yarın doktora gideceğiz cumartesi gittik ama o zaman böyle öksürmüyodu yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecekler inşallah çabucak iyileşir kuzum..
vay be 27. haftadasın demek ne güzel zaman cabuk geçiyo göbüşünü koy merak ediyorum...:emir_bebek:

:KK36: yyyyyyaaaaaaaaaaaaa c :KK36:

herkes nerde nereye kayboldunuz
bende bırakıcam artık burayı bi ben kaldımmm :26:
hannem derya mlsfb bat meryem saliha geremy ve diğer gaciler nerdesiniz yahuuu :KK43: :KK59: :KK43: :KK59: :KK58:

:KK36: yyyyyyaaaaaaaaaaaaa c :KK36:

herkes nerde nereye kayboldunuz
bende bırakıcam artık burayı bi ben kaldımmm :26:
hannem derya mlsfb bat meryem saliha geremy ve diğer gaciler nerdesiniz yahuuu :KK43: :KK59: :KK43: :KK59: :KK58:

huhuhu ben burdayim bacimm yaa hafta sonu malumm giremedim esimde evde oluyorr dunde erken geldi istenn evime dekor felan yapiyorum oyuzden genelde disarlarda oluyorumm....masallah 27 haftalik olmussun yaa seninki bana cabuk geciyor sanki bogusunu merak ettimm bendee buyudumu diye sen ekle ekle diyodun bizee simdi bizde sneinkini istiyoruz ona goree,,bende talhayi uyuttum az bakim dedim naapiyosunuz..birazdan disai cikicaz talhaya mevlud yapicamda ona seker bakicam biraz gec kaldi mevludu ama napim yeni evimde ypaim genis genis diye yapmamdimm hepicezinizi optumm

canimm gecmis olsun yarenimee iyi bakkkkk kizimaa be yaa hastaa ediyosunnnnnn hepp :)

huhuhu ben burdayim bacimm yaa hafta sonu malumm giremedim esimde evde oluyorr dunde erken geldi istenn evime dekor felan yapiyorum oyuzden genelde disarlarda oluyorumm....masallah 27 haftalik olmussun yaa seninki bana cabuk geciyor sanki bogusunu merak ettimm bendee buyudumu diye sen ekle ekle diyodun bizee simdi bizde sneinkini istiyoruz ona goree,,bende talhayi uyuttum az bakim dedim naapiyosunuz..birazdan disai cikicaz talhaya mevlud yapicamda ona seker bakicam biraz gec kaldi mevludu ama napim yeni evimde ypaim genis genis diye yapmamdimm hepicezinizi optumm

dün çok uğraştım ama resim yükleyemedim yaaaaaaa :KK47: :KK43:

canimm gecmis olsun yarenimee iyi bakkkkk kizimaa be yaa hastaa ediyosunnnnnn hepp :)

meryem sende böyle düşünüyosan kimbilir ailem ne düşünüyordur böyle düşünmelerinden korkuyorum
bazen kendimide suçlamıyorum değil bu yüzden moralim çok bozuk ..

meryem sende böyle düşünüyosan kimbilir ailem ne düşünüyordur böyle düşünmelerinden korkuyorum
bazen kendimide suçlamıyorum değil bu yüzden moralim çok bozuk ..

ama ben seni uzmek icin demedimki yaa hastalik bu senin elinde olan bisy degilki canim takilayim demistim uzduysem ozur dilerim canim benimm

ama ben seni uzmek icin demedimki yaa hastalik bu senin elinde olan bisy degilki canim takilayim demistim uzduysem ozur dilerim canim benimm

canım sen tabiki beni üzmek için söylememişsindir ama ben üzüldüm çünkü bu aralar etrafımdakiler sanki ben hasta etmişim gibi imalarda bulunuyor bu yüzden geçen akşam üzünütüden ağladım sende öyle diyince kahroldum kusura bakma alınganlığım üzerimde seninle alakası yok kızım öksürük dışında iyi boğazında iltihaplanma olmuş inş iyileşir
:KK14:

canım sen tabiki beni üzmek için söylememişsindir ama ben üzüldüm çünkü bu aralar etrafımdakiler sanki ben hasta etmişim gibi imalarda bulunuyor bu yüzden geçen akşam üzünütüden ağladım sende öyle diyince kahroldum kusura bakma alınganlığım üzerimde seninle alakası yok kızım öksürük dışında iyi boğazında iltihaplanma olmuş inş iyileşir
:KK14:

anladim canim ya cok gecmis olsun yarenime bebektir normal yani bu havalarda biz bile hastalaniyoruz bebekler cok hassaslar normal.insallah gecer en kisa zamanda allah acil siflar versin minik kizimizaa.:-)emir_bebek::emir_bebek:

herkese iyi gecelerr uzun zamandır giremıordum netımle ılgılı bı problem vardı ama tekrar geldım :) hosgeldın dıyen yokmu aceba :)

Son düzenleme:
anladim canim ya cok gecmis olsun yarenime bebektir normal yani bu havalarda biz bile hastalaniyoruz bebekler cok hassaslar normal.insallah gecer en kisa zamanda allah acil siflar versin minik kizimizaa.:-)emir_bebek::emir_bebek:

meryemcim sağol ya geçen hafta demiştim ya ablam geldi yurtdılından diye annemlerde kaldığım gün yaren terlemişti gözü çapaklanmıştı galiba ordan nemi kaptı kızım ondan sonra öksürükle geldi grip çok şükür keyfi yerine yarenin ama bu akşam huzursuzdu calpol verdim şimdi uyudu artık geceleri uyanmaya başladı ben tam yatıyorum o uyanıyo bakalım inşallah böyle devam etmez ALLAH bitin hastalara acil şifalar versin...:94:

gunaydinnnnnnnnn kimse gelmeis topigeee ben gellyiorum siz yokssunuz haa daha girmicem haaaa nerdesinizz ayolllllllllllll:nazar::nazar::nazar::nazar:

X