hakkında hayırlısı olsun sabır et 1 gün daha
hehehe canimm olurrr:)meryem varya talha burda olsa mıncıklaya mıncıklaya yerdim onu çok tatlı olmuş ya
yakışıklı oğlum benim en iyisi sen bize dünür ol talibiz oğluna maşallah talha paşaya..
hehehe canimm olurrr:)
olur niye olmasın en iyisi sen üç kağıda kızların ismini yaz talha hangisini seçerse gelinin o olsun
annesi kurban olsun onu verene melek kızım benim ..
ARKADAŞLAR ALINTI YAPMAYIN OLURMU BİRDE MAŞALLAH DİYELİM..
MERYEMCİM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
canım ben giriyorum 0okuyorum ama siz çıkmış oluyosunuz.gündüz malum mesai:)inşallah hepiciğiniz iysinizdir inş:)hamilelik nasıl gidiyor:)bol bol dua ediyosun değilmi.sen hamişsin ya duaların kabul olur inş:)
battttttt sen nasılsın demek kızın büyüyor.öp ve kokla benim içinde.dualarınızı eksik etmeyin.tabiki yani eminim annelik güzel duygudur inş RABBİM bize bu yalan dünyanın en tatlı meyvesinden(hayırlı sağlıklı evlattan)yedirir.....şireli şireli:):)
meryemmmmm sende iysin inş.maşallah oğluşun pek tatlı :)sende öp benim için ve koklaaaaa.duanıda eksik etme:)
mlsfffffffff sen nsılsın.nasıl gidiyor öpüyorummmmm senideeee:)
saliha beni unutmaaaaaaaaa kıssss.sen hiç sormuyon beni sankimmmmmmmmmm:)
benim bide JAYAM vardı yaaaaaaaaa.çok severdim kendisiniii:)inş iyidir.
kıslarrrrrrrrrr dua edin ne olur.2 hafta sonra tahlil sonucumuz belli olacak.RABBİMMMMMMMMMM duamızı kabul etttttt:))))))
hepiciğinizi ama hepiciğinizi öptüm.ALLAHA EMANETSİİİİİİZ:)
BATcanim gecmis olsun kuzugumaa simdi nasil insallah hemencik iyi olurr
YAMANN ya ben girdgimde kimsecikler olmuyor bekliyorum bekliyorum kimse gelmiyor bende hergun girmiyorum oyuzdenn sana talhaninn yeni resmini gosterimmi teyzesii cok tatlii ciktii pasamm benim..darisida senin kizina olur insallahh:)
SALIHAA IREM nasil canimm insllah iyidirr
GEREMY SEN nasilsin insallah iyi sonuc alirsin haberlerini beklyioruz istersen baska bi doktora daha git canim icin rahatlamis olur
HANNEM canim benim rabbim yardimcin olsun dualrimiz seninlee allah sanada en guzellerini versin canim arkadasim. jaya benimde hep aklimda ama bi gitti o gitti yani daha hic gelmiyor hic haber alamiyoruz ya
maşaALLAH RABBİM esirgesin bu miniği fıstık bu antep fıstığı çıtır çıtır yicen bunu. MAŞAALLAH MAŞALLAH ALLAH ım korusun seni YAREN ELA
zati Bu berduş TAlhayı hiç sevmiyom hiç
sadece verseler yirimmmmmmmmmmmmmmm o kadarcık seviyom.
çok çirkin bu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ( nazarım değmesin paşama)
bat kızzzzzzzzzzzzzzzzzz senden beklemezdim demek sende göz koydun damadıma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırakın ayol damatcığımıııııı
inşallah Saliha
o kadar korkuyorum ki kan testi sonucunu almadan emin olamayacağım artık.yani 1 gün daha beklicem.vakit geçmek bilmiyor.
canim irem hergun her ay huy degistirir dur daha ne huylar edincekk fistik gelinimm:)canim ya goruyosun ben talip olmuyorum onlar benim ogluma talip oluyolar yaa benim bi sucum gunahim yok vallhii..rabbim hepimizin cocuklarina saglik hissat versin gerisi bos gercektenn
hepinizin cumasi mubarek olsun bacilar optum hepiiziii:)
kizlar batin dedigini yaptim kagida 3 isim yazdim sectirdim talhaya inanmicaksinizz ama IREM ciktii hehee oglumun kismeti irem hehehe
yakışıklı damadımı görüyolar dayanamıyolar işte.
seninde cuman mübarek olsun canım
hahahahahaha düşün artık damadımın yakasından
damadım seçimini yaptı