Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BATcanim gecmis olsun kuzugumaa simdi nasil insallah hemencik iyi olurr
YAMANN ya ben girdgimde kimsecikler olmuyor bekliyorum bekliyorum kimse gelmiyor bende hergun girmiyorum oyuzdenn sana talhaninn yeni resmini gosterimmi teyzesii cok tatlii ciktii pasamm benim..darisida senin kizina olur insallahh:)
SALIHAA IREM nasil canimm insllah iyidirr
GEREMY SEN nasilsin insallah iyi sonuc alirsin haberlerini beklyioruz istersen baska bi doktora daha git canim icin rahatlamis olur
HANNEM canim benim rabbim yardimcin olsun dualrimiz seninlee allah sanada en guzellerini versin canim arkadasim. jaya benimde hep aklimda ama bi gitti o gitti yani daha hic gelmiyor hic haber alamiyoruz ya

meryem varya talha burda olsa mıncıklaya mıncıklaya yerdim onu çok tatlı olmuş ya
yakışıklı oğlum benim en iyisi sen bize dünür ol talibiz oğluna maşallah talha paşaya..

annesi kurban olsun onu verene melek kızım benim ..
ARKADAŞLAR ALINTI YAPMAYIN OLURMU BİRDE MAŞALLAH DİYELİM..
MERYEMCİM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

Son düzenleme:

sormuyorum ama yakın takipçinim canım. ALLAH ın izniyle testlerin temiz gelecek hiç stres yapma RABBİM en kısa zamanda önce göbeciğini sonrada kollarını doldursun inşaALLAH aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

İrem kaç gündür huzursuz durmuyo yerinde huyu değişiyo bu kızın yahu

maşaALLAH RABBİM esirgesin bu miniği fıstık bu antep fıstığı çıtır çıtır yicen bunu. MAŞAALLAH MAŞALLAH ALLAH ım korusun seni YAREN ELA

zati Bu berduş TAlhayı hiç sevmiyom hiç
sadece verseler yirimmmmmmmmmmmmmmm o kadarcık seviyom.
çok çirkin bu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ( nazarım değmesin paşama)

bat kızzzzzzzzzzzzzzzzzz senden beklemezdim demek sende göz koydun damadıma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırakın ayol damatcığımıııııı

canim irem hergun her ay huy degistirir dur daha ne huylar edincekk fistik gelinimm:)canim ya goruyosun ben talip olmuyorum onlar benim ogluma talip oluyolar yaa benim bi sucum gunahim yok vallhii..rabbim hepimizin cocuklarina saglik hissat versin gerisi bos gercektenn

hepinizin cumasi mubarek olsun bacilar optum hepiiziii:)

kizlar batin dedigini yaptim kagida 3 isim yazdim sectirdim talhaya inanmicaksinizz ama IREM ciktii hehee oglumun kismeti irem hehehe

Oy oyyy yavrularıma bakınnn maşallah onlara allah bağışlasın çok tatlılar yaaaa
hannem cnm benim rabbim dularaımızı kabul etsin hepimizin inşallahhherkes iyidir umarım bugün kontrole gideceğim inş herşy iyidir
renkli ultrasna da girmeyi planlıyorum kısmetse
yazarım yrn sizeee

inşallah Saliha
o kadar korkuyorum ki kan testi sonucunu almadan emin olamayacağım artık.yani 1 gün daha beklicem.vakit geçmek bilmiyor.

hadi gözün aydın çok sevindim senin adına inşallah kan tahlilide doğrular bunu cnm
rabbim hannemede sanada deryaya da her isteyene de hayırlı evlatlar versin ellerimizi bebşlerimizle doldursunnn

yakışıklı damadımı görüyolar dayanamıyolar işte.
seninde cuman mübarek olsun canım

kizlar batin dedigini yaptim kagida 3 isim yazdim sectirdim talhaya inanmicaksinizz ama IREM ciktii hehee oglumun kismeti irem hehehe

hahahahahaha düşün artık damadımın yakasından
damadım seçimini yaptı

yakışıklı damadımı görüyolar dayanamıyolar işte.
seninde cuman mübarek olsun canım

hahahahahaha düşün artık damadımın yakasından
damadım seçimini yaptı

hehehe aynen oyle canim benimmm
yaman hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz canim kizcenlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…