Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydınnn kızlar
kızımla bir gevrek yedik yarım yarım :86:
doyurduk göbeciğimiziiiiii :KK1:
bat haklısın önceden ne güzel muhabbet ederdik ama sizde haklısınız çocukla çok zor malesefff
kızında kimbilir nasıl çıtır olmuştur prensesim benim yaaa

bu topiğin bebişleride çok güzeller mşlh salihanınkide meryeminkide öyle bakalım bizim nasıl olacak
bahtları açık olsun kuzularımızın

aslim83
YAMAN kullanıcısından alıntı
olsun cnm üzme kendini
hayırlısı neyse o olsun
hem regl gelmediği sürece umut var demektir
bugün doktora gittim reglimin 4.günüydü yarın klomene başlıyorum yeniden bu arada kimyasal gebelik geçirmişim.regl dönemimde terk etmiş beni bakalım hayırlısı artık

her şerde hayır var unutma sakın bunu
hakkınızda hayırlısı diyorum ne diyeyimm üzülme emi elbet olacak ama nazlı bi bebiş olacak sanırım sizinki

güanydın güzel topiğin güzel hatunları. nasılsınız.

yamancım sen doğumdan sonra çalışıcakmısın?

güanydın güzel topiğin güzel hatunları. Nasılsınız.

Yamancım sen doğumdan sonra çalışıcakmısın?

sana da günaydınn naıslsınnn
hyr cnm kendim bakıcam bebişime
bide bişey sorucam doğum ücretini geri alabiliyormuyuz özelde doğumda yapsak
bilginiz varmı
rapor paralarını aylık olarakmı alıyoruz yoksa en son rapor bitince mi veriyolar

sana da günaydınn naıslsınnn
hyr cnm kendim bakıcam bebişime
bide bişey sorucam doğum ücretini geri alabiliyormuyuz özelde doğumda yapsak
bilginiz varmı
rapor paralarını aylık olarakmı alıyoruz yoksa en son rapor bitince mi veriyolar

en güzelini yaparsın canım.
özel de doğum yapsan bile rapor parası alırsın. ben özel de doğum yaptım raporumu hastane ssk ya bildirdi raporum bitince sgk aradım 15-20 güne kadar gidip paranızı postaneden alabilirsiniz dedi.

rapor parasını aylıkta alabilirsin toplu da alabilirsin canım. ben toplu alıcam aylık aldığım zaman her ay almanda 2 günlük ücreti kesip ödeme yapıyolar. bilmem anlatabildim mi :18::18:

en güzelini yaparsın canım.
özel de doğum yapsan bile rapor parası alırsın. Ben özel de doğum yaptım raporumu hastane ssk ya bildirdi raporum bitince sgk aradım 15-20 güne kadar gidip paranızı postaneden alabilirsiniz dedi.

Rapor parasını aylıkta alabilirsin toplu da alabilirsin canım. Ben toplu alıcam aylık aldığım zaman her ay almanda 2 günlük ücreti kesip ödeme yapıyolar. Bilmem anlatabildim mi :18::18:

anladım cnm
hadi rapor parasını aldığımızdan eminim ama
doğum ücretinin kaçta kaçını ödüyolar ki acaba

:63: Yaaa immmdaaaaatttt dicem şimdi nerdesinizzzzzzzzz
hannem meryem bat mlsf geremy derya ve diğerleri neden gelmiyonuz yaaa
bak bi ben kaldım bende gelmicem artık olmazki ama yaaaaaaaaaaaaaaa :KK59:
:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

:63: Yaaa immmdaaaaatttt dicem şimdi nerdesinizzzzzzzzz
hannem meryem bat mlsf geremy derya ve diğerleri neden gelmiyonuz yaaa
bak bi ben kaldım bende gelmicem artık olmazki ama yaaaaaaaaaaaaaaa :KK59:
:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

günaydın yamancım nasılsın ben geldim ama çok kalamıcam ablamlalarım annem kahvaltıya
gelecek hazırlık yapıyorum kızımda uyuyor mışıl mışıl teyzesi çok tatlı oldu kızım resmini koymak istiyorum ama beceremiyorum..

Yamancım burdayım ama sadece okuyorum ve çıkıyorum hemen sürekli yatıyorum,moralim bozuk; akıntılarım devam ediyor.Aklımdan süpheleri atamıyorum.Cuma günü başka doktora daha gideceğiz.

Yamancım burdayım ama sadece okuyorum ve çıkıyorum hemen sürekli yatıyorum,moralim bozuk; akıntılarım devam ediyor.Aklımdan süpheleri atamıyorum.Cuma günü başka doktora daha gideceğiz.

günaydın canım neden moralin bozuk benimde hamileyken dokuz ay boyunca akıntım vardı çamaşırım ısaltır derecede günde kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum bu kadar takma kafana önemli bişey değildir ama yinede içinin rahat etmesi için bi görün doktora..

:63:
günaydın yamancım nasılsın ben geldim ama çok kalamıcam ablamlalarım annem kahvaltıya
gelecek hazırlık yapıyorum kızımda uyuyor mışıl mışıl teyzesi çok tatlı oldu kızım resmini koymak istiyorum ama beceremiyorum..

ohh yarasın hepinize
öp kızını benden kocamaaaannnnn

geremy
yamancım burdayım ama sadece okuyorum ve çıkıyorum hemen sürekli yatıyorum,moralim bozuk; akıntılarım devam ediyor.aklımdan süpheleri atamıyorum.cuma günü başka doktora daha gideceğiz.

hadi ya peki doktorun ne diyor bu duruma cnm yaa dün gitmedinmi

Evet pazartesi gittim doktora daha ben durumu anlatır anlatmaz suların geliyor olabilir dedi,hemen servise gönderdi.Fakat orda da turnusollu test kalmamış ve yapamadılar yani gelen akıntının keseden sızıp sızmadığını netleştiremedik.İdrar tahlili yapıldı enfeksiyon falan yok,usg de baktılar sonra şimdilik suyun normal dediler ama öyle birden birede azalmış zaten. Bizde o testi aradık aradık ancak dün akşam bulduk. Bugün uygulayacağız eğer kağıt renk değiştirirse demektir ki bu akıntı amniyon :KK43:
Dua edin kızlar akşama belli olur sonuç.

Merhabalar

Sizinle paylaşıp rahatlamak istiyorum.kimseye şu an biçin bişey diyemiyorum.Adetim 12 gün gecikti.Bu sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım.2. çizgi silik ama yine de görünüyor.Biraz önce de kan testi yaptırdım ama sonucu büyük bir ihtimal yarın çıkacak.Merak içerisindeyim.acaba hamile olma ihtimalim var mı?
bunu sizinle paylaşmak istedim.Kesin bişey olmadığı için aileme ve arkadaşlarıma bişey söylüyemiyorum.
:KK17:

Merhabalar

Sizinle paylaşıp rahatlamak istiyorum.kimseye şu an biçin bişey diyemiyorum.Adetim 12 gün gecikti.Bu sabah kalkar kalkmaz idrar testi yaptım.2. çizgi silik ama yine de görünüyor.Biraz önce de kan testi yaptırdım ama sonucu büyük bir ihtimal yarın çıkacak.Merak içerisindeyim.acaba hamile olma ihtimalim var mı?
bunu sizinle paylaşmak istedim.Kesin bişey olmadığı için aileme ve arkadaşlarıma bişey söylüyemiyorum.
:KK17:

canım silik bile görünse 2. çizgi hamilesin. eğer ki netleşsin dersen kan tahlilinin sonucunu bekle ama bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (inş.) :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canım silik bile görünse 2. çizgi hamilesin. eğer ki netleşsin dersen kan tahlilinin sonucunu bekle ama bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (inş.) :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

inşallah Saliha
o kadar korkuyorum ki kan testi sonucunu almadan emin olamayacağım artık.yani 1 gün daha beklicem.:KK59:vakit geçmek bilmiyor.:kk77:

canım ben giriyorum 0okuyorum ama siz çıkmış oluyosunuz.gündüz malum mesai:)inşallah hepiciğiniz iysinizdir inş:)hamilelik nasıl gidiyor:)bol bol dua ediyosun değilmi.sen hamişsin ya duaların kabul olur inş:)

battttttt sen nasılsın demek kızın büyüyor.öp ve kokla benim içinde.dualarınızı eksik etmeyin.tabiki yani eminim annelik güzel duygudur inş RABBİM bize bu yalan dünyanın en tatlı meyvesinden(hayırlı sağlıklı evlattan)yedirir.....şireli şireli:):):KK1::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

meryemmmmm sende iysin inş.maşallah oğluşun pek tatlı :)sende öp benim için ve koklaaaaa.duanıda eksik etme:)

mlsfffffffff sen nsılsın.nasıl gidiyor öpüyorummmmm senideeee:)

saliha beni unutmaaaaaaaaa kıssss.sen hiç sormuyon beni sankimmmmmmmmmm:)

benim bide JAYAM vardı yaaaaaaaaa.çok severdim kendisiniii:)inş iyidir.

kıslarrrrrrrrrr dua edin ne olur.2 hafta sonra tahlil sonucumuz belli olacak.RABBİMMMMMMMMMM duamızı kabul etttttt:))))))

hepiciğinizi ama hepiciğinizi öptüm.ALLAHA EMANETSİİİİİİZ:)

canım ben giriyorum 0okuyorum ama siz çıkmış oluyosunuz.gündüz malum mesai:)inşallah hepiciğiniz iysinizdir inş:)hamilelik nasıl gidiyor:)bol bol dua ediyosun değilmi.sen hamişsin ya duaların kabul olur inş:)

battttttt sen nasılsın demek kızın büyüyor.öp ve kokla benim içinde.dualarınızı eksik etmeyin.tabiki yani eminim annelik güzel duygudur inş rabbim bize bu yalan dünyanın en tatlı meyvesinden(hayırlı sağlıklı evlattan)yedirir.....şireli şireli:):):KK1::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Meryemmmmm sende iysin inş.maşallah oğluşun pek tatlı :)sende öp benim için ve koklaaaaa.duanıda eksik etme:)

mlsfffffffff sen nsılsın.nasıl gidiyor öpüyorummmmm senideeee:)

saliha beni unutmaaaaaaaaa kıssss.sen hiç sormuyon beni sankimmmmmmmmmm:)

benim bide jayam vardı yaaaaaaaaa.çok severdim kendisiniii:)inş iyidir.

Kıslarrrrrrrrrr dua edin ne olur.2 hafta sonra tahlil sonucumuz belli olacak.rabbimmmmmmmmmm duamızı kabul etttttt:))))))

hepiciğinizi ama hepiciğinizi öptüm.allaha emanetsiiiiiiz:)

canım ya inşallah güzel haberler alırısın inanki sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberi rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım hep seninle kızım hasta teyzesi yatıyo grip oldu yine dua edin abuk atlatsın kuzum ...

X