- 1 Mayıs 2017
- 1.211
- 1.267
Kayra, Ayaz, Alaz bunlar benim favorimdi hamileliklerimdeAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
Sizin önerileriniz ne olur kızlar?
Oğlum olsa koyarım dediğiniz?
Anlamlı güzel bir isim olsun. Eşimle sizden gelen yorumları değerlendireceğiz
Evet bende duydum bunu.Numerolojiye inanıyorsanız isimlerin enerjilerine de bakın derim. Mesela duyduğuma göre Ali, Ömer, Emir, Muhammed gibi isimler bebek için çok ağır olabiliyormuş.
Doğana kadar süre var Allah büyük bakalımBende öyleyim. Aşırı kararsızım koyduktan sonra da vazgeçme ihtimalim var
Ne karar verirsen burda paylaş belki bende beğenirimDoğana kadar süre var Allah büyük bakalım
Ahaha tamam ama yakın zamanda olacağını sanmıyorumNe karar verirsen burda paylaş belki bende beğenirim
İki isim mi tek isim mi düşünüyorsunuz? Aklımda bir fikir yok ama ben erkek isimlerini daha çok sıfat olunca beğeniyorum misal Yağız Alp gibi...o adın özellikleri erkek çocuğuna geçiyormuş gibi hissettiriyor.Kız isimlerini de doğadan koyunca beğeniyorum daha romantik geliyor bana.Allahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
ALİ anlami yüce demekAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
Mert AliAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
MertMümkünse türk ve anlamı güzel olmalı
Merhaba sağlıkla gelsinAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
Favorim MertAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
Civan MertAllahın izniyle bir oğlum olacak ama henüz bir isim düşünmedik.Ne ben ne eşim. Açıkçası kafamız o kadar dolu ki fırsat bulamadık bile.
Kız isim sorularından dudağında ruj tırnağında oje "aşkooooo" diyerek çıkıyosun, ayrımcılık...Konuyu okuyan herkes sayfadan uluyarak cikacak
Kesinlikle oyleKız isim sorularından dudağında ruj tırnağında oje "aşkooooo" diyerek çıkıyosun, ayrımcılık...
Cihan kötü benceBenim oğlumun ismi Evren.
İkinci olursa Cihan istiyorum.
Oğlumun ilk ismi yabancı. İkincisini (türkce ismini) biraz ona uydurdum. Ayrica yurtdişinda/ İngilizcede "kötü" bir anlam cikmamasina dikkat ettik.
Ufuk ismi mesela inglizce telaffuz edildiğinde çok fena oluyor
Suriyeliler ısım onerısı istedıgı gun allahuekber nidaları yukselecekKonuyu okuyan herkes sayfadan uluyarak cikacak