Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz oğlumuz olsaydı Artun koyacaktık fakat kızımız oldu Göksu koyduk bundan sonra oğlum olursa uyumlu olması açısından Göktuğ koyarım sanırım Artun içimde kaldı ama
Ben o isme sahip insanların genelde benzer özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum da. Yani Özgeler genelde kendilerini boş yere hırpalamayı seven insanlar olurlar, ne bileyim Ulaşlar genelde serseri olurlar gibi. Umutlar da hep salak oluyor
Ben o isme sahip insanların genelde benzer özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum da. Yani Özgeler genelde kendilerini boş yere hırpalamayı seven insanlar olurlar, ne bileyim Ulaşlar genelde serseri olurlar gibi. Umutlar da hep salak oluyor
Öyle oluyorlar ya maalesef biraz. Hani azimli insanlar ama salaklar kendilerini hiçe sayıyolar genelde falan. O yüzden ben inanıyorum bu isimlerin enerjisine
Alparslan oğlumun adı babası çok severek koydu isimlerin kisiler üzerinde etkisi olduğuna inaririm, tıpkı isminin anlamı gibi cesur, korkusuz bir çocuk asla olur olmadık şeylere ağlamaz, korkmaz aşırı akıllı, sevecen ve merhametli onun dışında aşırı hareketli Mete Aybars asil Atilla Ensar beğendiğim isimler