1 gecede bir sezon dizi bitirmek mi5 yastan bildiriyorum sabah 10 aksam 5 arasi kreste. Gelincede yemek oyun falan 9 da yatar. Butun gun ve geceler benim 1 gecede 1 sezon dizi izlerimmerak etmeyin butun kucuk bebegi olan anneler geciyor. 2 yastan sonra rahatlarsiniz. Bi sure plan yapmayin ani yasayin mesela bugun su filmi izlicem diye plan yapma yada evi supurcem diye baktin vaktin oldu yapabildin sanada hem moral olur supriz gibi dusun. Birde bebekli arkadaslar robot supurge alirsa cok rahat edersiniz o supururken en azindan dinlenirsiniz. Bizim zamanimizda yoktu robot supurgeler off bebekle cok zordu temizlik yapmak. Allah hepinize kolaylik versin sabredin sadece geciyor. Sagliginiz yerinde olsun hepsi cozulur.
Annesine nazlaniyo tabii haliyleYa cok anneci
Mesela anneme birakim 10 saatte olsa beni aramaz
Ustelik emziriyorum
Komsuya gider hic aglamaz oynar
Babasiyla disari gider doktor kontrolune falan gider ama benim oldugum yerde bana cok nazlaniyo
Yarin sabahtan anneme goturucem butun gun evi dezenfekte edicemAnnesine nazlaniyo tabii haliyleama sizden başkasında durması da bı nevi iyi, işiniz vs olduğunda dışarı çıkmak kolay olur
Su an bile dizi izliyorum netfliks all of us are dead. Guzel dizi izleyin1 gecede bir sezon dizi bitirmek miwaaooww hayallerimdeki hayat
Hemen olur mu ki? Dinimiz amin
Fırsatım olduğunda bakicam konusunaSu an bile dizi izliyorum netfliks all of us are dead. Guzel dizi izleyin. Yalniz bende bu rahatliktan bi 10 kilo aldim cok rahat olmakta iyi degil
Ahha bu gayet sert zombili heryer kan goluFırsatım olduğunda bakicam konusunacocuksuzken Virgin River izleyip romantik takılıyodum, artık sert biseyler istiyorum, içimdeki romantik is dead
AA çok geçmiş olsunYarin sabahtan anneme goturucem butun gun evi dezenfekte edicem
Koronaydik maalum
arada esimede annemede biraktigim oluyo dogru
Ama evde benim bacagimdan ayrilmiyo
Puaaa ayy koptummAhha bu gayet sert zombili heryer kan golubende bazen k-drama izliyorum ama sonra hayatima bakip cok uzuluyorum. Boyle zombili dewamke en azindan sevinebiliyorum sukur daha zombi saldirisi gelmedi basimiza.
Gerçekten geçiyorSu mesajı okuyunca kalbimde bi yer çiçek açtı, gözlerim dolduöyle mi gercekten? O kadar yorgun enerjisiz ve motivesizim ki tünelin sonundaki ışığı bile göremiyorum. Kendi annem dahil çevremde kimse bile şu cümleleri kurmadı bana. Herkeste aynı laf: bugünlerin tadını çıkar bunlar tatli yorgunluklar şükret vs vs vs. Sukrumuzu biz de yapıyoruz. O ayrı bir konu. Ama kimse bu annenin fiziksel yorgunluğu da geçtim iç dünyasında olan bitenle ilgilenmiyor. Ben eski ben değilim artık.
Çok teşekkür ediyorum bu ictenlikli destek mesajınız içinGerçekten geçiyorÇok zor bir bebeği hakkıyla büyütmek. Herkes anlamaz bunu. Bebeğin zorsa ve sen hakkını vermeye çalışıyorsan insan üstü bir çaba harcıyorsun… nasılsın derler uyumuyor yorgunm dersin aman sağlıklı ya derler.. bi kere daha suçlu hissettirirler yorgunum dediğin için… hatırlıyorm 18 aylıktı ölsem de mezerda uyusam inşallah diye deliler gibi ağlamıştım… yaşamayan bilmez..
Merak etmeyin öyle bir geçiyor ki. 4 ten sonra hele yarım zamanlı oyun grubu vs de olursa tadından yenmiyor. Geçecek garanti veriyorumtek şartı geçeceğinden emin olarak bol sabır bol sevgi. Evladınızla mutlu sağlıklı bir ömür diliyorm
Cok tesekkur ederim cok sukur gecti gittiAA çok geçmiş olsungerçekten birilerine bırakabilmek ve içinin rahat olması bir lüks benimki 9 aylık, 2 saatliğine bi yere çıksam annem sürekli hadi gelmiyo musun, çocuk agliyo oyalanma vs
Emiyor ama artık ek gıdaya geçtiği için gün içinde çok sık emme ihtiyacı duymuyor. En çok gece uyandiginda emerek uyuyor. Demin 20.dk.icinde iki kere uyandi iki kere emzirdim yatırdım. Nöbet bekliyorumCok tesekkur ederim cok sukur gecti gitti
Ben 1 yas sonrasi basladim
Emziriyomusun?
Ben 1 2 saatle basladim zamanla yulseldi bu vakit
Şu an okunacaklar listesini rafa kaldır bence şu durumda pek mümkün değil..konuyu ben açtım sandım aynı durumdayım üstelik 5 yaş bi de abi var ve 1 ay sonra işe başlayacağım geçici olduğunu düşünüp kendimi telkin ediyorumİyi akşamlar hanımlar , konuya direk giriş yapmak istiyorum 6 aylık bir bebeğim var ve ben çok yorgunum..Kısaca bahsediyim;günlük rutinimizden sabah 7 -7.30 gibi fix uyanır. tabi gün geç aydığınlandığı için ben çok zor uyanıyorum kendime gelemiyorum hiç . 2 saat böyle altını al oyuncak ver eline oyala derken geçiyo. 2 saat sonunda uykusu geliyo ayağımda sallıyorum yatırıyorum max yarım saate uyanıyor ayagımda tutarsam 2 saat uyuyor 11 e kadar. Sonra kahvaltısıydı ek gıdasıydı derken saat 1 oluyor . Ev dağınık heryer heryerde ben saçımı bile tarayamamışım tüm gün pijamayla . Evi süpürebilrsem ne mutlu . Uyursa tekrar yarım saat . Asla ne yemek yapmaya girişebiliylrum ne kendime vakit ayırabiliyorum cünkü neye girişsem uyanıyor. Paldur kuldur yemek yapıyorum makineye çamaşır derken saat 3 4 oluyor biraz bebeğimle oynuyorum vs. Akşam oluyor tüm günler diğerinin aynııı Okadar verimsiz Okadar boş ki .. akşamları 8 buçukta uyuyor bana 12 ye kadar zaman kalıyor ama tüm gün hic kendine vakit ayırmadığım için bi çay içip yorgunluk atmak istiyorum iş yapmak istesemde zoraki oluyor uykulu oluyorum coğunlukla zaten.Aile içi şeyleri kafaya taktığım için galiba ağzımda da sürekli aftlar çıkıyor hayat kalitemi yerlere çekiyor iyice .. naparım nasıl bi düzen kurarım fikirlerinize çok ibtiyacm var . Oysa her Akşam elimde ajanda günlük haftalık aylık planlar yapıyorum okunacaklar listesi yapıyorum ama lafta kalıyor hep icraat yok
Iste ben taaa 17 aya kadar gun icinde bile 2830303 kere emziriyodum artik bi tiryaki haline gelmisti. Ek gida yesede beni hep emmek istiyodu.Emiyor ama artık ek gıdaya geçtiği için gün içinde çok sık emme ihtiyacı duymuyor. En çok gece uyandiginda emerek uyuyor. Demin 20.dk.icinde iki kere uyandi iki kere emzirdim yatırdım. Nöbet bekliyorumSabaha kadar sansliysam 5 6, degilsem 8 9 kere uyanıyor
AyyIste ben taaa 17 aya kadar gun icinde bile 2830303 kere emziriyodum artik bi tiryaki haline gelmisti. Ek gida yesede beni hep emmek istiyodu.
17 ayini biraz gectiginde ya tamamen birakacaktim yada yavas yavas
Bizimkisine tamamen biraktirirsam cok travmatik olacakti
4 saatte bir vermeye basladim. Her hafta yarim saat yukselttim suan 9 saatteyim :) ve cok rahatladim
Ramazana kadar devam. Ramazanda birakmak istiyorum tamamen insallah
UyanmiyorAyymeme tiryakisi bebiş peki gece uyanınca nasıl geri uyuyor şimdi?
Ayyy darısi başıma inşallahUyanmiyor
Uyanirsada aramiza aliyorum sariliyorum piish pishh diyorum uyumazsa kalkip oyun oynuyoz
Ama genelde uyanmiyor yani
Ya benimki gibi zor bir bebek yoktur heralde ona ragmen bu kivama getirebildiysem sen hayli hayli yaparsin