Bebekten sonra kendime gelemiyorum

Hissetmek hissedilmek çok güzel çok teşekkür ederim

Haklısınız biraz bencillik hissettim şuan kendimdeama işte gündüz işlerimden verim alamıyorum ya sınırım gecede sadece boş boş oturuyorum o yüzden hicbbişey yapmıyorum hissi beni kemiriyor

Ve tabi ayrıca eşiminde bu konuda çok desteği oldu çamaşırı attıysam akşam o geldiğinde çıkarıp astı yemek yapamadıysam o hazırladı beraber yedik illa her şey tam olmuyor. Herşeyi tam yapmaktan ziyade yettiği kadarıyla yapıp strese girmeden bebişle keyifli anlar geçirmek en güzeli.

Ben de bebek uyanıkken yemek yapamazdım ah ne günlerdi. Şimdi yardım ediyor bana

Ben de 4 cocuk istiyordum hepsi 2 yaş arayla ama çok yorulduğum içim, hamileliğim de yorucu geçtiği için bir süre cesaret edemedim. Şimdi de olmuyor
Hayırlısı olsun rabbim gönlünüzdekini hayırla versin inşallah

Haklısınız biraz bencillik hissettim şuan kendimdeama işte gündüz işlerimden verim alamıyorum ya sınırım gecede sadece boş boş oturuyorum o yüzden hicbbişey yapmıyorum hissi beni kemiriyor
Nasıl gece boş oturuyorsunuz? Böyle yoğun bir günün ardından keyif yapmak en doğal hakkınız

Alayım kahvemi bir kafa dinleyeyim diyorsanız mesela uyutma saatlerinde esınızın ayaklarına bırakın o sallasın sız de o sırada dınlenın...

Eş yanınızda değilse ebeveynlerden destek alabılırsınız kısa surelı de olsa 2 saatlık bıle olsa duş alır,kahve içer rahatlarsınız bu kadar bır dınlenceyı kımse cok gormez herhalde size...

Onun dısında benım ılk zamanlarımı anlatmıssınız aslında mesela cocugum; ayakta sallayarak kısa aralıklarla uyuyordu ya da bırakınca uyanıyordu...Ben de bunu kendıme şöyle bır fırsat bıldım...Çılgınlar gibi tarih olsun,psikolojı olsun,roman olsun kitap sipariş ettim ve çocuğum ayaklarımda uyurken yanıma aldıgım termosumda içeceğim ve kitaplarımla küçük bir kütüphaneciğim oldu...

Büyüklerden destek göremiyordum buarada bende...Onun dısında klasık gelicek ama sakin ol yorgun anne...İnan bana geçiyor öyle ya da böyle geçiyor...Sadece sabır...

Ne güzel yazmışsınız çok iyi geldi çok teşekkür ederim

7 aylık ikizler ve aynısını yaşayan ben.
5 dakika boş vaktim olsa uzanmak istiyorum.
Ama zaman bir şekilde geçiyor işler yapılsa da yapılmasa da.
Önceliğim daima bebeklerin bakımı.
Bazen oyun matında yuvarlaniyorlar o ara koştura koştura çamaşır atıp yatak yorgan toplayabiliyorum, yalnız oynamaları için onlara da zaman tanıyorum.
Zor ama geçici.
Es desteği şart yalnız tek başına her şeye yetişmek mümkün değil.

Nasıl gece boş oturuyorsunuz? Böyle yoğun bir günün ardından keyif yapmak en doğal hakkınız
Yani bi çay koyuyorum koltuğa uzanıyorum o 3 saat öyle geçiyor . Bi saat dinlensem diğerlerinde başka şeyler yapsam daha motive olucam belki

Ooo hayırlı olsun. Sadece şunu demeye geldim. Bu süreç bitecek ve inan ozleyeceksin..bir süre plan yapma anı yaşa.
Ev pis olsun dağınık olsun. Sen mutlu ol. Gerisi zaten gelir

21 aylık bebeğim bana hiç sıkıntı çıkarmadı ne yaparsak beraber yapıyoruz erkek çocuğu bu arada ne iş yaptıysam onada gösterdim sıkıldı artık yanıma bilr isterse yanaşıyor

Bir arkadaşım ziyaretime geldiğinde bebeği ona verip kahve keyfi yaptığım günleri hatırladım şimdi

16 aylık oldu bebeğim. 6 ay civarı daha kolaydı diyorum şimdi. Bizde çok erken kalkıyoruz. Bebekler süpürge sesi sever genelde. Ben pusete yada mama sandalyesine koyardım nereye gidersem oraya taşırdım ve cee oynatarak sohbet edip şarkı söyleyerek temizlik yapardım. Onu uyutuncada kendim dinlenirdim. Çamaşır ütü işini gece yaparım, bulaşık makinasını sabahları babasıyla oynarken hallederim. Dip bucak temizlik yapmıyorum yapamıyorum ama kullanım alanlarımız her daim temiz. İşler bitincede oyun oynar kitap okuruz. Evet zor insanı bunalıma itiyor ama evlat dünyadaki en güzel nimet.

Ah merhem gibi geldi çok mutlu oldum okudukça .eşim sağolsun destek oluyor ama oda gece çalışıyor gündüz bi kısmı uykuda geçiyor . Bazen diyor iki saat bana bırak sen çık dışarı bi kendine gel diye. Sağolsun o konuda çok anlayışlı.

Ah Allah hepimize kolaylık versin Eş desteği var çok şükür o da olmada gerçekten fıtıtıfırı fıytttırsbilriim

Bir arkadaşım ziyaretime geldiğinde bebeği ona verip kahve keyfi yaptığım günleri hatırladım şimdi
Ne kadar degerlı ve tatlıdır o kahve Bende bir arkadasıma gittiğimde mutlaka bebeğini bırakmasını ve tek basına kahve içmesini isterim...Bunu sadece yaşayanlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…