Bebekten sonra evliliğim,ruh halim..

"Ben emzirirken annem beni yedirirdi"

Bu kısım çok güzel ama

Daha da kötüleşecek diyorsunuz yanisanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyim
E cocuk büyüdükçe dertleri de buyuyecek ve en cok dert eden kadin olacak bunu ister istemez ama su an yeni doğum yaptigin icin yeni yeni adapte oluosundur illa ki.

Herkes lohusalık yazmış da yoo bu bu kadının bence genel hali karakteri böyle
Hep de aynı kalacak
Kaprisli ve yorucu bir insansınız o net psikolojik bir yardım alın diyecegım diğer konuları da düşününce

ilerde şu haliniz çocuk yetiştirirken bence daha büyük sorun olacak

çocuktan sonra evlilik değil de sıkıya gelemeyen siz bu konunun ana fikri

Haklısın canım da işte ben de üzülüyorum onu üzünce adam şöyle yapıyo böyle yapıyo diyorum.Gece uykusuz kalınca yine adama sarasım geliyor.Aramızdaki güzel şeyler bitmesin istiyorum onu bıktırmak istemiyorum umarım başarabilirim

Yaşarken acı olsada şimdi gülüyoruz.

Zaman geçiyor çekilen bir çok sıkıntı tatlı birer anı kalıyor. Ama bu sürede çevreyi kırmamak lazım.

Daha da kötüleşecek diyorsunuz yanisanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyim
Yani evet bunlar çok iyi günleriniz ve hazır anneniz ve eşiniz bu denli yardımcı iken, siz sadece bebeğin temel ihtiyaç kısmında devredeyken kıymetini bilin ve onları bunaltmayın diyorum.

Adaptasyon süreci zor, bu uzun bir maraton.
Naz niyaz böyle uzun vadede çok çok yıpratıcı, gerçekten ilişkiniz bozulur.
Bir baba ne kadar yardımcı olursa olsun geri kalan yüzde elli annede zaten, paylaşılsa bile böyle bu ve zamanla artacak.

Şanslı kadınsınız, ne güzel.
Bunu lehinize devam ettirmek için sinirlerinize hakim olmanız ve objektif yaklaşmanız lazım.

Ben şöyle bir konuya yorumlara baktım da.. Konu sahibi acaba kocanın çok harika ve çok iyi olduğunu, senin çok şanslı olduğunu, annenin sana çok destek olduğunu, mükemmel bir süreç yaşadığını ama kıymetini bilmediğini, senin el bebek gül bebek büyütülen nazlı bir çiçek olduğunu vs. konuşalım yazalım diye mi açtın bu konuyu ? Olabilir var öyle insanlar bazen duymak isterde ee sen bunları biliyorsun zaten bizden duyunca ne olacak ki ? Ben konuda pek bir sorun yardım gerektirecek durum göremedim. Yoktan yere eleştiri de aldın şimdi daha kötü hissedeceksin belki de..

Bir kızım var annemde yanımızda gece yattığımızda yorgunluktan ölüyoruz annemle uyuyamıyorum belimin ağrısından..eşim evden çalışıyordu haftaya işe gidecek işten eve gelince kızımı babasının yanına bırakıcam ve anneme yardıma mutfağa gidicem..buarada yemek evi temizlemek enazından oyuncakları oyuncak kutusunun içine koymak falan..
Evet gerçekten bazen hatta çoğu zaman eskiden ne kadar rahatmışım diyorum ama anne olmak ve çocuğu büyütmek çok zor düşmesin diye peşinden koşturmak yoruyor
Buda fedakarlık bende bazen sinirleniyorum eşime neden bugün az yardım ettin diye ama yapıcak bişey yok zorla yaptıramazsın ki

haklısın ukala ve sımarık demeliydik hatta yakında bosanma baslığı acarsın sen demeliydik en doğrusu bu size gore

E cocuk büyüdükçe dertleri de buyuyecek ve en cok dert en kadin olacak bunu ister istemez. Ama su an yeni doğum yaptigin icin yeni yeni adapte oluosundur illa ki.
İşte bunları düşündükçe keşke erkek olsaydım diyorum.Çocuk sevgisi bambaşka anne olmak bambaşkaymış ama bu kadar fedakarlık da zormuş.Hem vücut olarak hem psikolojik olarak bu değişim beni etkiledi.Süt sağıyorum demek bile beni bir değişik yapıyor.Ya da yediğim şeylere oh oh ye süt yapar olarak bakmaları..Bunları düşündükçe içime sıkıntı basıyor.Bunu da eşimden çıkarıyorum sanırm istemeden

Ya anliorum seni ben de senin gibiyim zaten. Keyif icin dunyaya gelenlere ne deniodu unuttum. Asla rahatimin bozulmasindan hoslanmam. Bence de adaletsiz erkek olsam belki ben de dogurturum bi noktadan sonra. Hos ben yaşamanın zor ve acılı oldugunu bi zihin yaratmanin haksizlik olduguna inaniorum ama anne olmadan evlat sahibi olmak büyük imkan yani baba olmak e peki nasi aldin anne olma kararini zor olmadi mi?

Hayatınız tam olarak eskisi gibi olmayacak.
Zaten siz de eskisi gibi devam etsin isteseniz çocuk gibi büyük bir kararı almazdınız heralde.

Dünya o miniğin etrafında dönecek.
O izin verirse temiz bir uyku, doyurucu yemek, kaliteli bir sevişme yaşayabilirsiniz.

Geçen akşam biz yatırdık o kalktı biz yatırdık o kalktı belki 4 defa. Akşamın 10 buçuğu oldu.
Güya sevişmeye niyetliydik. Hal derman kalmadı ki onu uyutcaz diye. Eşim dedi Kibar feyzo ya döndü bu iş. Neyse sonunda uyudu.
Dedik aklımızda kalmasin sevişek.
Sesimiz çıkmasın aman uyanmasın.
Banyosu saç kurutmasi..
Yorgunluktan sevistigin de yaramıyo bazen.

Eşin evdeyken ve bebek uyuduğunda duşa giriyorum uzun sürer bebek sende aklın onda olsun diye eşini tembihle huzurla duşunu al..

Adamın da koşusuna laf etme.
Nefes almaya herkesin ihtiyacı var neticede.

Ayni seyleri yasadim.

ama sende de bende olan durum var. Kendini suclama. Kocan suclu ve hatali degil.

asil sinirin annene ama gerginligini kocandan aliyorsun.

annen azicik benimkinden farklidir belki arabizdaki sorunu cozersen evladin icinde kendi ic huzurun icinde en iyisi olur.
Annenle konus dertles mumkunse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…