- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
"Ben emzirirken annem beni yedirirdi"Ya böyle lohusaya bayılıyorum. Bı ne güzel naz, ne güzel bakım
Kızım doğunca ben bakarım dedim. Aç kaldigim bile oldu annemi iki sokak aşağıdan cagirmadim. Ama sağ olsun hiç yanlız birakmadi. Hatta bazen yemekte kizim ağlardı, ben emzirirken annem beni yedirirdi.
Bir buçuk buçuk yaşına gelene kadar ben uyuttum. Sonra gene ben uyuttum.Esim genelde oyun oynar sadece. Ama benzini değiştirir, yemegini yedirirdi.
Şimdi okula başladı. İkizlerden hiç bahsetmiyorum..
Bence eşiniz yardımcı oluyor, sakın olun.
Sağ olasınBence ben lohusayım bu günler geçecek diyip öfkenizi bastırabilirsiniz. Annelik zor gerçekten ama Allahtan yakınlarınız yanınızda. Sevdiklerinizin de nefes alması lazım ki size daha faydalı olsunlar. Sağlıcakla büyütün bebeğinizi.
E cocuk büyüdükçe dertleri de buyuyecek ve en cok dert eden kadin olacak bunu ister istemez ama su an yeni doğum yaptigin icin yeni yeni adapte oluosundur illa ki.Daha da kötüleşecek diyorsunuz yanisanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyim
Haklısın canım da işte ben de üzülüyorum onu üzünce adam şöyle yapıyo böyle yapıyo diyorum.Gece uykusuz kalınca yine adama sarasım geliyor.Aramızdaki güzel şeyler bitmesin istiyorum onu bıktırmak istemiyorum umarım başarabilirimYa iyi de adam bir tek emziremiyor o da meme sende mecburen yani :)
Gerçekten elinden geleni yapıyor.
Haksızlık etmemek lazım.
Anlıyorum.
Çok yorucu gün sonunda ben de yardım ediyor ama daha daha etmeli.
Baktı ama daha daha çok baksın.
Gezdirdi ama aha şimdi uzandı hiç uzanmasin modunda oluyorum.
5 dk nefes almasın mi esasen?
Biraz da vicdanlı olmalıyız bence.
Benim de boyle bir fotografim var , ben koltukta oturuyorum bebegimi emziriyorum , annem de yanimda ayakta beni besliyor elinde bir tabak corba ile
Bu arada saat aksam vakti , benim o gun yedigim ilk öğün annem isten gelince anneme gitmistim sirf karnim doysun diye , tum gun ac geciriyordum
"Ben emzirirken annem beni yedirirdi"
Bu kısım çok güzel ama
Yani evet bunlar çok iyi günleriniz ve hazır anneniz ve eşiniz bu denli yardımcı iken, siz sadece bebeğin temel ihtiyaç kısmında devredeyken kıymetini bilin ve onları bunaltmayın diyorum.Daha da kötüleşecek diyorsunuz yanisanırım alışma aşamasındayım şuan sadece eşimle güzel olan ilişkimizi yıpratmak istemiyorum.Kendimi engellemeliyim
haklısın ukala ve sımarık demeliydik hatta yakında bosanma baslığı acarsın sen demeliydik en doğrusu bu size goreKadın kadının kurduyla ne alakası var?
Aman eşin yardım etmesin, sen anasın herşeyi yapacaksın mi deniyor?
Evle de bebekle de ilgilenen, eşine destek olan adama laf söyleme, tersleme diyoruz. Yediği lokmaya laf etmesine olur öyle şeyler mi demeliydik?
Bebek ağlarken hiç oralı olmayıp, keyfine devam etmesine, eşinin defalarca uyutmaya çalışması sonrası yüzünün asilmasindan bile rahatsız olmasına destek cümlesi bilmiyorum ben kendi adıma.
Olur böyle şeyler yazalım da eşinin iyice tepesine çıksın,adam bir yerde patlayınca da iyice kötü olsun.
İşte bunları düşündükçe keşke erkek olsaydım diyorum.Çocuk sevgisi bambaşka anne olmak bambaşkaymış ama bu kadar fedakarlık da zormuş.Hem vücut olarak hem psikolojik olarak bu değişim beni etkiledi.Süt sağıyorum demek bile beni bir değişik yapıyor.Ya da yediğim şeylere oh oh ye süt yapar olarak bakmaları..Bunları düşündükçe içime sıkıntı basıyor.Bunu da eşimden çıkarıyorum sanırm istemedenE cocuk büyüdükçe dertleri de buyuyecek ve en cok dert en kadin olacak bunu ister istemez. Ama su an yeni doğum yaptigin icin yeni yeni adapte oluosundur illa ki.
Nasıl kendimi engelleyebilirim diyorum.Ya da tecrübeli beni anlayan empati yapabilen arkadaşların rahatlatıcı yorumlarına ihtiyacım var.Anlayabilirsen.Farkındaysan niye konu açıp, yorum bekliyorsun ?
Ya anliorum seni ben de senin gibiyim zaten. Keyif icin dunyaya gelenlere ne deniodu unuttum. Asla rahatimin bozulmasindan hoslanmam. Bence de adaletsiz erkek olsam belki ben de dogurturum bi noktadan sonra. Hos ben yaşamanın zor ve acılı oldugunu bi zihin yaratmanin haksizlik olduguna inaniorum ama anne olmadan evlat sahibi olmak büyük imkan yani baba olmakİşte bunları düşündükçe keşke erkek olsaydım diyorum.Çocuk sevgisi bambaşka anne olmak bambaşkaymış ama bu kadar fedakarlık da zormuş.Hem vücut olarak hem psikolojik olarak bu değişim beni etkiledi.Süt sağıyorum demek bile beni bir değişik yapıyor.Ya da yediğim şeylere oh oh ye süt yapar olarak bakmaları..Bunları düşündükçe içime sıkıntı basıyor.Bunu da eşimden çıkarıyorum sanırm istemeden
Boş yere tartışmasaydınız ben bu üyeyi göz ardı etmişim vakti zamanında dolayısıyla okumadım yazdıklarını.haklısın ukala ve sımarık demeliydik hatta yakında bosanma baslığı acarsın sen demeliydik en doğrusu bu size gore
Haklısın canım da işte ben de üzülüyorum onu üzünce adam şöyle yapıyo böyle yapıyo diyorum.Gece uykusuz kalınca yine adama sarasım geliyor.Aramızdaki güzel şeyler bitmesin istiyorum onu bıktırmak istemiyorum umarım başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?